Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World's Greatest Drag Race 2

TheOne23
שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

JaS7n6qKQe4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink:

מסכנה הBRZ.. :lol:

מדהים איך מנוע V8 של 590 כ"ס מצליח להתמודד עם V12 של 700 כ"ס בעל כמעט פי 2 יותר נפח, פלאי הטכנולוגיה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הBRZ סתם שמחה שהזמינו אותה למסיבה שכוללת בין היתר אוואנטדור. :lol:

עריכה: צליל האגזוז של הלמבו פשוט פורנוגרפי.. אין מילים.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שמהרגע הראשון הייתי בטוח שהלמבו תיקח, למרות שה-GTR שם. ראיתי סרטון אחד של הלמבו, והיא פשוט מטריפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתחרות ל-1000M הלמבו תפתח פער משמעותי.

הפורשה ממש הפתיעה! רכב אטמוספירי עם 400 כ"ס ונפח קטן עושה 12 שניות לקווטר, וואו!

"If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself."

- Albert Einstein

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחח הדריפט האחרון עם הbrz אני מניח שזה כדי להמחיש שכולם כל כך מתלהבים מהעובדה שהרכב הוא הנעה אחורית אבל בתכלס הוא לא זז לשום מקום!

בכל אופן, הניסאן מדהימה ביחד למחיר. שינסו להביא את ה GT-R ALPHA 12

9 sec car

http://www.youtube.com/watch?v=Deu5iBFgPWg

אני ניחשתי מקלארן ראשונה, אוונטדור שניה וניסאן שלישית

קרוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב זה לא כל כך מפתיע שהשור ניצח...כבוד בכל אופן.

ההפתעה הכי גדולה הייתה הפורשה לדעתי, תוצאה מכובדת ביותר ביחס לנתונים היבשים.

מעניין אם בפעם הבאה יוסיפו את ה991 טורבו וF12 ברלינטה (יריבות ותיקות בענייני תאוצה/בלימה) :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו צריכים לשים שם רכבים כמו פרארי 599/458 , מרצדס SLR 722, אאודי R8, אסטון מרטין ONE, קורבט Z1 שיהיה מבחן על רמה.

עם כמה שאני אוהב למבורגיני בלבד, היא פשוט יותר חזקה שם.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו צריכים לשים שם רכבים כמו פרארי 599/458 , מרצדס SLR 722, אאודי R8, אסטון מרטין ONE, קורבט Z1 שיהיה מבחן על רמה.

עם כמה שאני אוהב למבורגיני בלבד, היא פשוט יותר חזקה שם.

משהו כזה ?

http://www.youtube.com/watch?v=uDP7Pty8Qnw&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרגו אותי עם המשפט על הסוברו ...and the subaru brz was just happy to invited to the race

והדונאטים שעשו איתה בסוף

הוא אמר שהברז שמחה שהזמינו אותה לריקוד :)

the Suburu was just happy to be invited to the dance...

והיא אכן רוקדת בסוף :wink:

אכן יש דגמים חזקים יותר להעמיד אל מול הלמבו המדהימה הזו אבל עדיין מבחן עם רכבים מכובדים, תוצאות יפות ובייחוד כמו שנאמר, מילה טובה על מנוע אטמפוסרי שעל פניו כלל לא שייך למבחן ומשיג תוצאה מאוד יפה.

לא הברז... הפורשה :lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שיותר מעניין זה המבחן שהם עשו לכל הרכבים הנ"ל, כדי לקבוע איזה רכב הוא הכי מהנה לנהיגה, משימה בלתי אפשרית, אבל אחלה כתבה על רכבים שאפשר רק לחלום עליהם, למרות שחסרים לי שם כמה רכבים.

אם אהבתם את הדראג רייס תראו את המבחן המלא שהם עשו לכל הרכבים

בלינק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...