Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני לסטודנטית עד 20-25K

dadalinka
שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

איזה רכב מיני מומלץ לקנות משנת 04 ומעלה , חשוב שיהיה אמין חסכוני יחסית לא חייב אוטומט

הרכב מיועד לנסיעות ערוניות פחות בין עירוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את יכולה ללכת על פיג'ו 206 ידנית, יחד עם ק"מ נמוך, ורכב שלא התעללו בו, זו תהיה תמורה מעולה למחיר.

פיאט פונטו משנים 04-05 אפילו תשאיר אותך עם קצת עודף ביד, והיא גם תהיה אוטומטית (למרות שאם לא מפריע לך, אז אני ממליץ על ידני).

כמובן שלפני כל קנייה, קחי את הרכב לבדיקה לפני קנייה.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו 2005-6 עם גיר רציף 80 כ"ס - תבדוק שבמוסך שמו קירור אדום PARAFLU מקורי.

דייטסו סיריון 2004-2005 עם מנוע 1.3.

או יונדאי גטס שנת 2006 - תבדוק שזאת גרסה עם ABS.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם כבר באותו עניין - למישהו יש רעיון לרכב קטן וחסכוני, אמין ונוח (שישמח ביקר לנסיעות בין עירוניות קצרות) בתקציב של 15-20K?

אני מרגישה כמו אצל רופא - עשרה רכבים, עשרים דעות שונות.

בינתיים האפשרויות שחשבתי עליהן הן: סיריון 2000, אופל קורסה 2002+

והיו שהציעו לי דווקא ללכת על יונדאי גטס (שמעתי דברים לא טובים), או על פיאט פונטו (גם פה, שמעתי דברים מטעים לפה ולפה על זה שהיא שותה דלק...)

אשמח לשמוע מה אתם יודעים מניסיונכם הרב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופל קורסה לא הייתי לוקח היתה לי אחת כזו והמון בעיות עם ראש מנוע (מנוע 1200 והרכב היה ממש שמור ומטופל בזמן)

מחלה שנייה זה הרדיאטור חימום לחורף שנמצא מתחת לדשבורד בצד ימין מתחיל לנזול לאחר 10 שנים

ועלות התיקון די יקרה לסטודנטית.

אני ממליץ בחום על הסריון רכב מעולה ללא כל דופיף , אמנם פשוט אך מספק את התמורה.

יש גם את הטויוטה סטארלט למרות שהיא ישנה (99) היא מאוד טובה .

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיריון תתאים זה נכון.

אבל באותו תקציב אפשר למצוא פונטו חדשה יותר, אם ידני זו לא בעיה.

אגב, הפונטו לא "שותה" יותר דלק מהסיריון נניח, כי בסופו של דבר זה הכל פונקציה של הנהיגה שלך.

אם תקפידי למלא לחץ אוויר, להוציא מהרכב דברים מיותרים, בכדי להפחית משקל, להאיץ לאט, ובכללי לנסוע רגוע.

כל אלה יתנו לך צריכת דלק מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדעות שאני שומעת על פונטו חלוקות ממש - אין לי שום בעיה עם ידני, אני אפילו מעדיפה,

אבל שמעתי מלא דברים לא טובים על פונטו....

יש לך ניסיון עם הרכב? איזה שנים מומלץ לחפש? מה שווה לשאול באופן ספציפי מהמוכר?

(תודה וסליחה על החפירות :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד מקשיב לאחרים, ואחר כך בודק בעצמי. כל אחד והמקרה הספציפי לו.

לדוגמה: אני וחבר הלכנו לקנות בשבילו פונטו שנת 2001, הלכנו למוכר שאמר שהפונטו היא יד רביעית, הייתה עם ק"מ יחסית נמוך באזור ה100K.

לקחנו אותה לבדיקה, בבדיקה מוסכניק אמר שהרכב נראה במצב מעולה, אבל שצריך להחליף שמן במנוע ובלמים קצת שחוקים (בקיצור טיפול).

אמרתי זאת למוכר, הוא הוריד לנו 2000 ש"ח מהמחיר וחברי רכש את הפונטו.

זה היה לפני 3 שנים, הפונטו עד היום נוסעת, והכל בסדר.

מבחינת שנתונים עדיפים, בפונטו כמה שיותר חדש זה יותר טוב, וזה תלוי בתקציב שלך.

ברגע שתמצאי פרט שיחסית נראה לך שמור (מעט ידיים, ק"מ מנוך, ובאופן כללי נראה שמור), קחי אותו לבדיקה לפני קנייה (חובה, לא לרכוש רכב בלי) ותוכלי להתייעץ גם עם המכונאי הבודק, וגם עם חברי הפורום בקשר לתקינות הרכב.

כל רכב שתרכשי, בהנחה שהוא יחסית שמור, במידה ותטפלי בו כמו שצריך (להקפיד למלא לחץ אוויר, לעשות טיפולים בזמן, לא לקרוע את האוטו) והרכב יחזיר לך באמינות. זה עד כדי כך פשוט.

כל העצות האלה, תקפות גם לסיריון, וגם לפיג'ו 206 וגם לכל רכב אחר שיכנס לך בתקציב.

אגב, אם אאת מתכננת לקנות רכב להרבה זמן, ולא לכמה שנים, היום אפשר רכוש רכב חדש, קטן וחסכוני באזור ה60K.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...