Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת חלק לשיפוץ בחו"ל

YYYUVAL B
שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

אני מתכוון לשלוח משאבת ברקס לשיפוץ באנגליה

האם יש אפשרות לא לשלם מס כשהמשאבה חוזרת לארץ? (הריי היא יוצאת מפה)

מישהו עשה זאת?

אשמח לקבל הכוונה בנושא.

תודה

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי יובל, אני עשיתי זאת, וקרעו אותי. קרא כאן:

http://wp.me/pXLKy-tu

לא בצעתי זאת בעבר אבל בהחלט מדובר ביצוא זמני, גם בסיפור בקישור שצורף לא נאמר בשום שלב שאין הדבר כך.

ביצוא זמני רצוי להשתמש באותו גורם משלח הלוך וחזור לדוגמא EMS של שרות הדואר. במקרה כזה כל הנירת מצויה בידם בכל התהליך. כמובן יש לשלם מע״מ על העבודה, משלוח ביטוח ועמילות מכס.

החלק החשוב לוודא עם הספק שההחזרה תהיה באמצעות אותו גורם.

אני מניח שבכך תחסך הטרדה וההלוך תשוב, אבל זאת הדרך לביצוע אלא אם יש בלדר אישי (חבר או משפחה )

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שלחתי מגנטו לשיפוץ באנגליה. הלכתי איתו, עם חומרי אריזה, מדבקת משלוח (שם היעד וכו') אל בית המכס ברחוב ההגנה בתל אביב. שם שטחתי רצוני לשלוח חלק משומש לשיפוץ. מיד נישלפה ניירת מתאימה, הוסבר לי שעליי למלא בפרוטרוט את המקט"ים והסימונים כפי שמופיעים ע"ג החלק. זה חשוב מאד. מכאן החלק נארז (כבר לא זוכר אם הם ארזו או אני), נישלח, וכאשר חזר מחו"ל שוב התייצבתי שם (זה כמובן נעצר אצלם), הראיתי הניירת, שילמתי מה שהיה צריך וסלאמאת.

מאד חשוב לבקש מהמשפץ בחו"ל שידגיש שמדובר בשיפוץ של חלק משומש/ישן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...