Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 2003

kivich28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החזקתי את הרכב בעבר במשך 3 שנים (קניתי עם 30K ק"מ ומכרתי עם 78K ק"מ)

רכב נוח ביותר ומרגיש יוקרתי בהרבה ממה שהוא באמת, צריכת דלק ממוצעת 10-11 ק"מ לליטר אצלי

בתקופה שהרכב היה אצלי היו לו 0 תקלות ומעולם לא נכנס לתיקון אבל מצד שני הק"מ היה נמוך אז אולי זה לא מייצג.

בכל מקרה אני מאוד ממליץ במיוחד בגרסת XT

פורסם

גרסת ה XT קיימת גם במנוע 1600 ותמורת תוספת קטנה למחיר תקבל כמות אדירה של תוספות כמו חיישני אורות וגשם בקרת אקלים מחשב דרך גלגלי מגנזיום ועוד.

את הטיפולים לא עשיתי במוסך מורשה כך שהמחירים לא היו יקרים וגם הביטוח המקיף זול יותר מרוב היפניות.

פורסם

מה מחיר מומלץ לפיגו 307 שנת 2003, 110 אלף קילומטר יד שניה בלי פגיעות חיצוניות אבל עם מעט תיקונים, כגון מנוע שפריצרים, ידית לדלת נהג , תיקון תא כפפות.

תודה!

פורסם

הקפצה.

עדיין בשאלה מה המחירים של הרכבים האלה בשוק,

והאם יש הבדלים בין דגם 2006 ל 2003 כי המחירים שלהם מאוד קרובים אחד לשני.

פורסם

בערך ב 2005 הרכב עבר מתיחת פנים. המנועים נשארו אותם מנועים אמינים.

עדיף לקנות את ה 2 ליטר. יותר נמרצת, אותה צריכת דלק ממוצעת מנסיון של מעל שנתיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...