Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי משהו מוזר היום , איך שהתנעתי את הרכב הסל"ד עמד על 2300 בערך. ועשה רעש כאילו מישהו לוחץ על הגז (ברגיל הוא צריך להיות על 1000 ושקט ללא רעש).

מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה? אולי בגלל שלחצתי בטעות על הגז לפני שהתנעתי (הצפתי את המנוע).

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כנראה שהרכב עמד כמה שעות טובות והמנוע הייה קר לכן המצערת אשר מבוקרת מחשב (חיישן מצב מצערת TPSׂ)

פותח את המצערת אוטומטית על מנת להביא את המנוע כמה שיותר מהר לטמפרטורת עבודה אופטימלית,

לכן הטורים היו גבוהים למשך כחצי דקה.

פורסם

לא מסכים עם זה שמעלייץ אני חושב ש-2300 סל"ד זה קצת גבוה מדי גם כאשר המנוע קר - ואל תשכחו, עכשיו קיץ.

לפי הידע שלי, כשהמנוע קר, מד הסל"ד לא עובר את ה-1500 סל"ד.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
קרה לי משהו מוזר היום , איך שהתנעתי את הרכב הסל"ד עמד על 2300 בערך. ועשה רעש כאילו מישהו לוחץ על הגז (ברגיל הוא צריך להיות על 1000 ושקט ללא רעש).

מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה? אולי בגלל שלחצתי בטעות על הגז לפני שהתנעתי (הצפתי את המנוע).

תודה רבה לעוזרים.

כל זמן שלחצת על הדוושה לפני ההתנעה לא קרה כלום, אתה מדבר על רכב 2011, לא 84'.

אני לא מכיר רכב שמניע קר ומתייצב על 1,000 סל"ד מיד לאחר ההנעה. 1,000 סל"ד +- לאחר שהרכב התחמם זה תקין, לא כשהוא קר. 2,300 סל"ד זה אומנם קצת גבוה למנוע קר, אבל על פניו לאו דווקא מצביע על תקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי נישמע דיי מוגזם שהסל"ד התחיל על 2300 שכן בחורפים הכי קרים זה לא קורה ברכבים הכי חדשים. אם זה היה חד פעמי עזוב את זה לעת עתה כי כל עוד לא תופסים את הבעיה על חם לא ניתן לעשות כלום וסתם ייגעו במוסך במה שלא צריך לגעת. אם זה חוזר ונישנה בתדירות גבוהה קפוץ למוסך.

פורסם

האוטו לא עבד איזה 5 שעות בדרך והוא היה לח

לא נראלי בגלל דבר כזה זה יכול להיות. בכל מקרה יש לי עוד שאלה

אם נגיד אני לוחץ על הגז שהאוטו לא מותנע זה לא מציף תמנוע בדלק? או שזה מציף רק במכוניות ישנות

פורסם

במידה והתקלה לא חוזרת אני לא ההיתי ניגש למוסך,אבל כמו שכבר נאמר 2300 סלד זה גבוה מאוד להנעה מנוע גם בימים קרים מאוד.שהמנוע קר זמני פתיחת המזרקים יותר ארוכים מה שמאיץ את חימום המנוע ניראה לי ש 1700 סלד מספיק למנוע קר גם אם מזגן

פורסם

2300 סל"ד לרכב נניח שעמד שבוע ביום קר זה נורמלי לחלוטין.

הוא לא ציין אם הוא החנה בשמש,הוא לא ציין כמה זמן הרכב עמד והכי חשוב הוא לא ציין לאיזה פרק זמן עבד

המנוע עם טורים אלו.

יכול להיות שיש תקלה יכול להיות שהשטיח לחץ על הדוושה צריך יותר פרטים כדי לדעת הכי חשוב לראות

את התקלה באותו רגע בידיוק.

• תוכן חדש...