Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך מושג לאיזה רמות של "אובדן שליטה" האידיוט הזה הביא אותי, היה רק חסר שאני אחטוף לו שם התקף לב בשידור חי.

כל המשפחה באוטו בדרך לסדר פסח ובן נאוות המרדות הזה פתאום בא להשבית לי את הרכב! :shock:

מה הוא רצה, שנעמוד כולנו בבגדי חג ונתפוס טרמפים?

אמרתי למפקד התורן, אתה יכול מצידי להוריד את הרכב מהכביש, אם אתה לא שם עלי אזיקים ועוצר אותי אני עכשיו נכנס לרכב ונוסע לסדר.

אני חושב שהדבר היחיד ש"הציל" אותי היה שהקצין התורן היה ערבי והוא הבין שבזכות שוטר אידיוט הוא הולך להגיע לכותרות של מהדורת החדשות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני פתאום מגלה שיש כאן מלא אנשים שאני חייב לדעת על מה הם נוהגים, בשביל שכאשר אראה אותם, אעצור בצד, אתחבא מאוחרי עץ עד שיחלפו, ואז אמשיך בנסיעתי.

אחד נוהג שיכור, אחד עובר באדומים, ואחד דופק צלחות באמצע רחוב ללא מוצא.

+200

בדיוק כשחשבתי שראיתי הכל... בום אני נכנס לפורום ומגלה שאני כזה צעיר פעור ועוד לא ראיתי כלום.

פורסם
בשנת 97 עבדתי בתור שליח ברכב והייתי משתולל ברחובות

יום אחד בערב אני נמצא בשכונת וורדיה בחיפה , נכנס לרחוב ללא מוצא במהירות , מגלה שבסוף הרחוב יש אתר בניה , מרים הנדברקס עושה צלחת עצבנית , דוהר קדימה , רק שפתאום מגיעה סיטרואן חדשה ( אני חושב שזו הייתה ZX) ואני מתנגש בה חזיתית ושובר לה את הצורה,הבחורה יוצאת מהאוטו מקללת אותי ולביינתיים מתאספים אנשים מסביב וכולם צועקים עלי , היא עולה לבית שלה מזמינה משטרה ,חוזרת ואומרת לאנשים להגיד לשוטרים שאני אשם, ואז שהיא רואה את האורות הכחולים של המשטרה מתקרבים היא נכנסת לאוטו ומתחילה לבכות ולרעוד וצועקת שהיא לא יכולה לזוז, יוצא השוטר רואה את הבחורה ואז מסתכל על האוטו שלי ורואה את הלוגו של החברה על הרכב, לוקח אותי הצידה ואומר לי " הרכב שייך לחבר שלי אתה עובד אצלו?" עניתי שכן ווהסברתי לו שאם יאשימו אותי הוא יפטר אותי , וסיפרתי לו שהבחורה באוטו עושה הצגה והיא זו שהתקשרה, השוטר מתקרב אליה מבקש את רשיונות הרכב, רושם לי את כל הפרטים שלה וגם לוקח את שלי, ואז השוטרים מתחילים לצעוק עליה למה היא נסעה באמצע הכביש ולא בנתיב שלה ואיזה תאונה היא גרמה, והשוטר אומר לי אם האוטו שלך עדיין מסוגל לנסוע עוף מכאן מהר,לא יכולתי לעוף מהר כי האוטו בקושי זז והרדיאטור התפוצץ אבל ברחתי לרחוב אחר,מה היה אחר כך ? לא אכפת יש ביטוח , ותודה לשוטר הנחמד

תרשה לי לצטט את זה, כך שיחקק מעשה הפלאים הזה בדפי הפורום לנצח. אני מוכן להתערב שאם אני סוכם את האיי קיו שלך, של הנהגת ושל שני השוטרים שהגיעו לזירה, אני לא מגיע ל80.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין לך מושג לאיזה רמות של "אובדן שליטה" האידיוט הזה הביא אותי, היה רק חסר שאני אחטוף לו שם התקף לב בשידור חי.

כל המשפחה באוטו בדרך לסדר פסח ובן נאוות המרדות הזה פתאום בא להשבית לי את הרכב! :shock:

אמרתי למפקד התורן, אתה יכול מצידי להוריד את הרכב מהכביש, אם אתה לא שם עלי אזיקים ועוצר אותי אני עכשיו נכנס לרכב ונוסע לסדר.

אני חושב שהדבר היחיד ש"הציל" אותי היה שהקצין התורן היה ערבי והוא הבין שבזכות שוטר אידיוט הוא הולך להגיע לכותרות של מהדורת החדשות.

טמטום מוחלט מצד השוטרים.

טוב עשית כמובן שלא ויתרת והשתגעת עליהם.

אני מדמיין את הדפקט הזה מכניס אותך לניידת - ארוחת חג בתחנת משטרה... יאאאאמ

אגב, מה הנוהל בהורדת רכב מהכביש?

בדרך כלל נותנים יום יומיים לתקן את הליקויים ולהגיע לבוחן לקבל אישור, לא?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשנת 97 עבדתי בתור שליח ברכב והייתי משתולל ברחובות

יום אחד בערב אני נמצא בשכונת וורדיה בחיפה , נכנס לרחוב ללא מוצא במהירות , מגלה שבסוף הרחוב יש אתר בניה , מרים הנדברקס עושה צלחת עצבנית , דוהר קדימה , רק שפתאום מגיעה סיטרואן חדשה ( אני חושב שזו הייתה ZX) ואני מתנגש בה חזיתית ושובר לה את הצורה,הבחורה יוצאת מהאוטו מקללת אותי ולביינתיים מתאספים אנשים מסביב וכולם צועקים עלי , היא עולה לבית שלה מזמינה משטרה ,חוזרת ואומרת לאנשים להגיד לשוטרים שאני אשם, ואז שהיא רואה את האורות הכחולים של המשטרה מתקרבים היא נכנסת לאוטו ומתחילה לבכות ולרעוד וצועקת שהיא לא יכולה לזוז, יוצא השוטר רואה את הבחורה ואז מסתכל על האוטו שלי ורואה את הלוגו של החברה על הרכב, לוקח אותי הצידה ואומר לי " הרכב שייך לחבר שלי אתה עובד אצלו?" עניתי שכן ווהסברתי לו שאם יאשימו אותי הוא יפטר אותי , וסיפרתי לו שהבחורה באוטו עושה הצגה והיא זו שהתקשרה, השוטר מתקרב אליה מבקש את רשיונות הרכב, רושם לי את כל הפרטים שלה וגם לוקח את שלי, ואז השוטרים מתחילים לצעוק עליה למה היא נסעה באמצע הכביש ולא בנתיב שלה ואיזה תאונה היא גרמה, והשוטר אומר לי אם האוטו שלך עדיין מסוגל לנסוע עוף מכאן מהר,לא יכולתי לעוף מהר כי האוטו בקושי זז והרדיאטור התפוצץ אבל ברחתי לרחוב אחר,מה היה אחר כך ? לא אכפת יש ביטוח , ותודה לשוטר הנחמד

גם גרמת לתאונה וגם הפלת אחריות על זה שפגעת בו בעזרת שוטרים מושחתים?

ואתה עוד מתגאה בזה ומפרסם את זה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יום שישי יצאנו, ישבתי מקדימה (מבושם קלות), מאחורה שני חברים באותו מצב ונהג תורן שהוא ילד טוב ובחיים לא נתקל בשוטרים.

שוטר סימן לנו לעצור, הוא עוצר. השוטר ניגדש לחלון "ערב טוב" , החבר בתגובה מבוהלת "כן, הנה הרשיונות שלי!"

אני ישר מתחיל לצחוק... הוא מסתכל עליי, "מאור, שקט! בלי שטויות!"

תגובה שלי, בזמן שהשוטר עומד בחלון וקולט שהוא נקי מאלכוהול ומוקף בשיכורים מתחיל לצחקק לעצמו- "מה יש לך? יושב לידך שיכור שצוחק אז יעצרו אותך? יא לחוץ! הוא עוד לא אמר מילה, לא שאל אם שתית, רק אמר ערב טוב ואתה ישר הנה רשיונות.. טוב שלא אמרת לו שלום, הנה הכרטיס ביקור של העו"ד שלי!"

החבר נהיה לבן, החברים מאחור נקרעים מצחוק... השוטר בתגובה- מתחיל לצחוק גם הוא.

גולת הכותרת, השוטר נכנס למצב רוח שטות מהשיחה הדפוקה שלנו והצטרף, בסופו של דבר זה הפך למצב שהשוטר עומד בחלון ומריץ דאחקות על חבר שיושב מאחורה בזמן שהוא לא יודע מה להגיב:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני שמעתי את המקרה הכי הזוי!

שמעתי על איזה שוטר אחד, בדרגת ניצב, שהיה אונס את השוטרות שעובדות איתו! :roll:

מעשה נשיאים סימן לנציבים.

אני פתאום מגלה שיש כאן מלא אנשים שאני חייב לדעת על מה הם נוהגים, בשביל שכאשר אראה אותם, אעצור בצד, אתחבא מאוחרי עץ עד שיחלפו, ואז אמשיך בנסיעתי.

אחד נוהג שיכור, אחד עובר באדומים, ואחד דופק צלחות באמצע רחוב ללא מוצא.

לא יכול שלא להסכים

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתם חייבים להודות, שזה חתיכת שוטר חד. או שאני לא מבין כלום בטנדרים, כי ב90% מהמקרים אין מצב שאני אדע איזו סגירה היא מקורית, ואיזו לא.

מעבר לכך, מדובר באדם שפשוט נותן שירות גרוע, ברור שעשית עבירה, וגם לא התיימרת שלא, ועדיין הוא סירב להפגין שיקול דעת והלך עם הראש בתוך הספר, וחבל שכך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תרשה לי לצטט את זה, כך שיחקק מעשה הפלאים הזה בדפי הפורום לנצח. אני מוכן להתערב שאם אני סוכם את האיי קיו שלך, של הנהגת ושל שני השוטרים שהגיעו לזירה, אני לא מגיע ל80.

אחי אתה קורע

תישאר בסוף יש קוסם

אולי יעלים אותך ויחלק משרוקיות.

קראתי כמה הודעות שלך ואני מבין שאתה סתם בן אדם נפוח שלוקח את החיים ברצינות,

" גבר עד הקבר" עם איך שאתה מתייחס לאנשים אני לא אתפלא אם זה יבוא ממישהו בקרוב

פורסם
אתם חייבים להודות, שזה חתיכת שוטר חד. או שאני לא מבין כלום בטנדרים, כי ב90% מהמקרים אין מצב שאני אדע איזו סגירה היא מקורית, ואיזו לא.

מעבר לכך, מדובר באדם שפשוט נותן שירות גרוע, ברור שעשית עבירה, וגם לא התיימרת שלא, ועדיין הוא סירב להפגין שיקול דעת והלך עם הראש בתוך הספר, וחבל שכך.

אפשר לדעת איזה סגירה היא מקורית או לא לפי הרישיון ברגע שאתה שם ארגז חייב ללכת למכון טסטים לאשר את זה

מארגז פתוח לארגז סגור.

אותי עצרה שוטרת (נראה לי שח"מית) ביום שישי בשעה 1 בלילה על מה?!?!

על זה שיש לי בניידת שירות צ'אקאלקה והיא הייתה כבויה. (יותר מזה אף פעם לא הדלקתי אותה)

היא התחילה לשאול אותי איפה האישורים וכו' שאלתי אותה איפה זה צריך להיות רשום היא אמרה שהיא לא יודעת,

אמרה אני אשאל את הקצין התחלתי לנסות להוריד אותה מהעיניין אבל היא התעקשה לקרוא לו הוא בא והתחיל לבלבל במוח

שזה צריך להיות רשום ברישיון רכב והתחיל להוציא ספר חוקים ולחפש איך לזמבר אותי.

הוא רצה לקרוא בוחן רק שאז הוא נזכר שהשעה 1 בלילה ביום שישי ולא יהיה מי שיגיע.

הוא התחיל לדפדף בספר החוקים שלו ואמר לי אני אהייה אליך נחמד ולא אתן לך דוח עם נקודות כי זה לא אשמתך.

קיבלתי 200 ש"ח על התקנת תאורה חיצונית ללא היתר או משהו בסגנון.

המנהל שלי קיבל גם את הדו"ח וגם את הצאקאלקה מתנה למשרד :evil:.

פורסם
סתם צחוקים, אל תעלב. אני בטוח שלמדת משהו מאז.

לא נעלבתי, איי קיו 80 לא מאפשר את זה

אבל למדתי משהו

"אל תעשה לרכבך מה שאתה יכול לעשות ברכב של אחרים" ( אבישאול פרק 1 פסוק 10 )

פורסם

לי משום מה יש בזמן האחרון מקרים נחמדים עם שוטרים,

אחד מהם שאני זוכר קרה במהלך נסיעה לסניף בחיפה .

אני מגיע מחדרה ועומד ברמזור שמאלה לכיוון כביש החוף בדרך לחיפה,

תוך כדי שאני פונה (כחוק !!! משמאלי לשמאלי) עוצר אותי שוטר אופנוען (עם אופנוע BMW :wink:) וטוען שאני פניתי מהימני לשמאלי

ומבקש רשיונות רכב -"אתה מקבל דו"ח,

לא עוזרים שום הסברים וותחנונים אני מוציא את רישיון הנהיגה ורישיון הרכב,

עוברות שניות מעטות ופתאום פונה אלי השוטר עם מבט מבולבל - "מה זה צ'מפיון מוטורס?" הוא שואל ,

בתגובה אני מסביר לו שזה רכב הדגמה ואני בדרך להדגים ללקוחות את הרכב.

לפתע קופץ השוטר מהרכב שליי ועוצר רכב אחר (כשהרשיונות בידיו עדיין) ,חוזר אלי השוטר החביב עם חיוך על פניו,מגיש את רשיונות

ואומר לי לנסוע תוך כדי שהוא אומר "אני אוהב את אנשי נסיעות המבחן"

וממשיך לרכב שעצר :-D.

מי אמר שכולם חראות ???

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דווקא זה די חרא מצידו שהוא החליט שעשית עבירה שלא עשית...

(ואם כבר החליט, מה הוא משחרר אותך בגלל סיבה כזאת מפגרת)

פורסם
לי משום מה יש בזמן האחרון מקרים נחמדים עם שוטרים,

תוך כדי שאני פונה (כחוק !!! משמאלי לשמאלי) עוצר אותי שוטר אופנוען (עם אופנוע BMW :wink:) וטוען שאני פניתי מהימני לשמאלי

ומבקש רשיונות רכב -"אתה מקבל דו"ח,

מי אמר שכולם חראות ???

:shock::shock::shock:

אתה יודע מה? לא חרא,

סתם הדיוט.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...