Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הוא בעלים של פאג'רו קצר שנת 2005.

הוא הגיע למסקנה שאין לו שום צורך בג'יפ והוא מעוניין למכור אותו.

אני יודע ששוק היד שתיים די במצב לא משהו, מצד שני לא מדובר ברכב רגיל שנמכר גם בליסינג ולכן הוא לא יודע ממש איך לגשת למכירה, ומהו מחיר טוב לרכב הזה.

נתונים כלליים:

הרכב יד שניה אם אינני טועה.

170 אלף קילומטר

אוטומט

אבזור מלא של הדגם הקצר כולל מצלמת רברס .

הרכב לא שימש כרכב שטח.

מהו לדעתכם מחיר טוב לרכב כזה? לפי מה שהוא בדק במחירון יד 2 במחירון הוא 90 אלף.

איך מתנהג שוק היד 2 לרכבים בסגמנט הזה

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רכב כמו פאג'רו יהיה לו הרבה יותר קל למכור מאשר אנשים שמוכרים מאזדה וכו'.

ואני ממש לא מאמין שהוא ייתקע איתו הרבה מאוד זמן.

מה שכן הוא צריך להיות ריאלי בנוגע למחיר.

אין לי מושג מה מחיר המחירון שלה אבל שיבדוק טוב,יעשה את השכלולים שצריך לעשות(מה דפוק,אם דפוק ולהוריד לפי זה מהמחיר).

וזהו את כל השאר אתם כבר יודעים אין מה לחדש בנושא.

פורסם

רכבי שטח יפניים, מחזיקים יפה בשוק המשומשות.

אולם, הכל יחסי. טויוטה לנד קרוזר הינו אחד הרכבים היחידים כיום שימכר במחיר מחירון מלא + כיד שניה.

פג'רו זה כבר סיפור אחר. הוא הרבה פחות פופולרי ו"נחשב". ואם זה לא מספיק הרכב של חברך הינו מודל 2005, הדור השלישי אשר ידוע בארץ כפשלה הנקראת "קינג". דגם לא מוצלח, בלשון המעטה.

אם הרכב שמור בצורה יוצאת דופן הוא עשוי לקרוץ רבות למי שמחפש רכב גדול ומרשים (יחסית) במחיר טוב. 170,000 נתון טוב יחסית לשנתון. אך לא יוצא דופן.

שיתחיל ב"מחירון גמיש" ויראה מה התחושות בשוק. בהנחה שהמחירון 90, 80 יהיה מחיר מצוין.

פורסם

למען האמת דיברתי על זה כאן בפורום כמה פעמים. תראה איזה ישראלים מצחיקים עד כדי גיחוך. ה 2001 שווה בערך במחירון 60 אלף ש"ח פלוס מינוס. בגלל שהישראלים יודעים שזה קל לשים היום 60 אלף שח הם חיים בסרט ומבקשים מעל המחירון אפילו 15 אלף ש"ח. לעומת זאת, הבעלים של הפגר'ו הקצרים החדשים שנת 2008 יודעים שזה קשה לאנשים לשים 150 אלף ש"ח על גיפ 2008 ולכן הם מוכרים את שלהם ב 30-40 אלף שח פחות. היום למשל גיפ 2008 קצר אפשר למצוא ביד שניה ב 128 אלף ש"ח שזה הרבה מתחת למחירון. ישנם בודדים שמוצעים ב 150 אלף ש"ח אבל מדובר על יד ראשונה עם קילומטרז מאוד נמוך.

החבר צריך לשים במחיר שנראה לו ולראות מה ההיענות למחיר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני חושב שהבנתי בערך את ההתנהלות ואני יעביר לו את הדברים שהועלו.

תודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דוויד בראון, מדוע הקינג ידוע כפאשלה בשיראל? למודל 2001 יש ביקוש דווקא, גם לשנים שאחריו. הבעייה שהישראלים חיים בסרט פנטזיה של דיסני ומבקשים מחירים בלי שום קשר למציאות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...