Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בונה על זה שלא תסע הרבה ולכן לא יהיו תקלות ?

אף אחד פה לא רוצה להתנשא עליך, אבל כולם פה בעלי ניסיון ובוגרים וממך , בגלל זה אומרים לך שזה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעשות את מה שאתה רוצה.

אוקיי אתה רוצה לקנות את הרכב אחרי צבא לפי מה שאני מבין , עכשיו אתה טיפה יותר ריאלי , עכשיו השאלה מאיפה יהיה לך כסף לדאוג לעצמך אחרי צבא אם בכל הכסף של המשכורת תדאג לרכב , אל תשכח שצריך ללכת ללמוד כדי להביא אוכל הביתה, כשאתה אומר שסטודנט היה רושם פה שהוא רוצה STI והיינו מתייחסים אליו בצורה אחרת, זה לא היה קורה כי לסטודנט אין את הכסף לקנות רכב כזה, הוא לומד ועובד כדי לממן את לימודיו.

Miata ND2

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בואו נוציא מהמשוואה טיפולים,

אחזקה ודלק.

דלק כן תלוי בכמה זמן שאני ינהג,

טיפולים אם אני ינהג קצת אני לךא יגיע לק"מ הדרוש לטיפולים.

תקלות? השורה למעלה .

נגיד ואני לא יהיה נהג חדש,

צעיר אולי כן,

דלק תלוי בכמה שתנהג, אבל כל הרכבים שציינת לא ממש חסכוניים בדלק. ככה שכל נסיעה לבסיס וחזרה יכולה לעלות לך כמו שליש משכורת צבאית. אולי גם יותר, אם אתה משרת ממש רחוק מהבית.

טיפול צריך לעשות פעם בשנה, גם אם נסעת 10 קילומטר ברכב.

תקלות - השורה למעלה. תקלות קורות גם ברכב שנוסע מעט. צמיגים מתבלים אחת לשלוש שנים גם אם הרכב עמד במקום. מצבר נגמר כל שנתיים גם אם עמדת במקום.

ביטוח נהג צעיר לרכבים האלו יקר בצורה מחרידה. גם אם אתה לא נהג חדש, רק נהג צעיר. יש אתר בשם zap שמשווה מחירי ביטוח, כנס ותראה כמה עולה ביטוח נהג צעיר לרכב כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהתחשב בזה שהגיל שלך הרישיון היום זה 17..

עד גיל 21 יש לי 4 שנות ניסיון על הכביש.

אני לא חושב שאתם מתנשאים, אבל כל אחד מנסה להסביר לי כמה זה לא אפשרי בגלל הביטוח והגיל,

נגיד ואני מוותר על חלום הM3 הSTI הרבה יותר זולה ..

כזאתי אפשר לקנות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
שניה,

אני מאמין שכל מי שפה עם רכב ספורטיבי גדוס או משהו בסגנון,

חלם... כולם חולמים,

אני גם חולם ללמוד רפואה, אז תגיד לי חכה 18 שנה שתגיע למשכורת של רופא ואז תקנה ואז אני כל החיים לא יהנה,

גם אם זה בגיל 21, שאמרתי 18 התכוונתי בתור הגדרה של ילד, נגיד ויהיו לי 5 שנים של עבודה.

וסתם הערה לכם,

אם הייתי נכנס לכאן וכותב ככה

שלום, שמי אריק אני סטודנט להנדסה בן 22 עוסק במלצרות ומרוויח ** כסף ב** זמן

אני מוכן להתערב שהתגובות כאן היו פחות ציניות.

אריק יודע כמה כסף הוא מרוויח בכמה זמן, הוא יודע את ההוצאות שיש לו בתור סטודנט, הוא אחרי צבא ככה שהוא כבר מרוויח יותר מכמה מאות שקלים לחודש, הוא כנראה כבר לא נהג חדש ככה שהביטוח משמעותית יותר זול, ואני מאמין שהוא מספיק בוגר כדי להבין שכמו שאמרת, זה חלום וכולם חולמים, מותר לחלום, רצוי לחלום אבל כדי לממש את זה כדאי להסתכל על התמונה הכוללת ולא להגיד אני בן 15 ובא לי אוטו ספורט.

כרגע אין לך הוצאות, אם אתה עובד אתה רק מרוויח, אפילו מיסים לא לוקחים לך, חכה שתגיע לצבא ותרוויח 700 שקל במקרה הטוב, אחרי הצבא יהיו לך לימודים, שזה עניין ממש לא זול, אתה תעבוד בשעות לא שעות רק כדי שתוכל לשלם ללימודים, בטח שלא יהיו לך עודפים לאוטו חזק, תשמור את החלום הזה לגיל 24+ ככה כבר לא תהיה נהג צעיר, זה מוזיל, אתה תדע איפה אתה עומד מבחינה כלכלית, ותדע אם אתה יכול להרשות לעצמך רכב כזה או לא, אנחנו לא נביאים, אני בטח לא יודע מה יהיה איתך עוד 5 שנים, אולי תזכה בלוטו מי יודע?

פורסם

לפני הצבא חשבתי להחליף את הטרקטורון שהיה לי לאופנוע שטח, מכרתי אותו בזמן הצבא ואמרתי לעצמי עוד חודשיים ktm 400 , עברו 10 שנים ועדיין לא הבאתי את הכלי הנכסף , אתה עוד תבין שרצונות פנטזיות ומציאות הם עולמות נפרדים , חוץ מזה שזה יהיה ממש חוסר אחריות מצד ההורים שלך לתת לך לנהוג באופן קבוע על רכבים כאלו ( או שלא אכפת להם ממך)

SCANSPEAK

פורסם

Sti זולה יותר לקנייה אבל עדיין יקרה לאחזקה.

אגב סתם מתוך עניין הלכתי כרגע לWobi וקיבלתי הצעה לביטוח m3 e46.

14.5 אלף ש״ח. וזה עם הנתונים שלי. זאת אומרת מעל 24 ובלי תביעות שלילות ושטויות.

קצת יקר הייתי אומר. :/

V5

פורסם

גם אני כשהייתי קטן חשבתי כמוך , אתה בטח רוצה את הרכב בגיל הזה בשביל להרשים בנות ( תקן אותי במידה ואני טועה)

בכל מקרה גם אם תעבוד ותנסה לחסוך זה קשה , לא תצא עם חברים אף פעם ? לא תקנה לעצמך דברים שתרצה ? מה יקרה ותיהיה לך חברה ? לא תוציא אותה ? לא תשלם עליה תגיד לה ״אני חוסך לרכב ?״

אם לא נולדת לאבא או לאמא ה״נכונים״ כל מה שנשאר לך לעשות זה לפתוח עסק או ללמוד משהו ואז להתחיל לעשות כסף וזה יקרה רק אחרי הצבא.

פורסם

א.בהתחשב בזה שציינתי מה המסלול חיים שאני רוצה, אתה לא יכול להגיד שאני צריך לשלם על לימודים :arrow:

ב.אוקיי, אני כנראה מצטייר בעינכם כילד בן 15 בלי מושג בשיט על החיים שלו,

אבל ככה אני, אני אוהב את החיים מתוכננים.

זה עזר לי בהרבה תחומים אני חייב מטרה שלשמה אני עובד\לומד בשביל לדעת שאני עושה משהו שאני רוצה

[לדוג' אני לומד באוניברסיטת ת"א כדי לקצר את הלימודי רפואה, זה לא כיף אבל אני יודע שזה מה שאני רוצה ]

אז אני חייב לעצמי רכב כלשהו כמטרה, כדי לדעת שאני יכול להשיג אותו,.. [שיש מטרה מול העניים גם יותר קל לחסוך]

במידה וירדתי מחלום הM3,

ועל הSTI אף כאן לא ענה, אני יחפש רכב הנעה אחורית בעל ביצועים..

זה ישמע לכם יותר הגיוני?

יקיר, לא בנות.. תאמין לי שאם תציע לי פורד סיירה קווסרוות אני ירצה אותה יותר, כי היא לא מושכת עניים כמו הM3 אבל עדיין מהנה.

זה שכתב על ביטוח ידוע שהביטוח יקר.. לא חשבתי שעד כדי כך..

פורסם

חבר, אני יכול להגיד לך שני דברים:

1. תעשה מה שאתה אוהב, אם אתה לא אוהב רפואה אל תלמד את זה.

2. מטרות בחיים זה יפה, אבל יש משפט שאומר "האדם מתכנן תוכניות ואלוהים חורץ גורלות". אתה לא יודע מה יהיה עם החיים שלך בעוד כמה שנים, ולכן להגיד עוד 4 שנים אני אקנה STI דגם DSGFSFS ואחרי שנה אני אקנה פרארי 458 סקודריה, ואני אגור בבית ההוא ואעבוד במקצוע הזה זה לא חכם במיוחד.

תשים לעצמך מטרות ותשאף אליהם, אבל אל תהפוך אותם לספציפיות, תגיד שאתה רוצה ללמוד ולהצליח, ולרכוש רכב ספורט.

אחלה, לך על זה בכל הכוח.

ויש לי חדשות בשבילך, אתה עוד ילד בן 15 שלא יודע שיט על החיים, וזה לא משהו רע, כולנו היינו ככה.

יותר מזה, יש אנשים בני 30 שעוד לא יודעים מה הם עושים עם החיים שלהם.

אל תמהר, תחייה את חייך כמו שאתה רוצה וכשתגיע לגשר של רכב ספורט בגיל צעיר תחצה אותו.

עכשיו אתה עוד לא יודע כל מה שזה כולל, וגם אנחנו לא. תשקיע, תלמד טוב, תעבוד ותלך לצבא. כשתגיע לגיל 21 אתה תדע איפה אתה עומד, אתה תדע כמה יעלה לך כל דבר, ואתה תדע אם זה מה שאתה רוצה. ואז אם תרצה עוד המלצות, תגיע לפה, יש פורום ייעוץ לקניית רכב חדש ושם יתנ לך המלצות, אבל לא אני, אני כבר אהיה אסטרונאוט עם STI ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אוהב רפואה,

ההורים שלי לא מההורים האלה שאומרים לך מה ללמוד ללבוש ולעשות.

אני לא יבזבז 13 שנה על משהו שאני לא יאהב,

אז הנה המטרה שלי זה לא רכב ספורט,

אני רוצה רכב הנעה אחורית עם כוח, שיהיה מהנה, אני חושב שההתיאור הזה כבר נשמע לכם יותר הגיוני?

פורסם

לא מעניין אותי רכב ספורט כמו S200 או 911

תסתכל טוב והבאתי שתי חטיבות ביצועים של רכבים משפחתיים

הM של BMW והSTI .

כמו כן גם קופרה וFR הן אפשריות אבל בלי הנעה אחורית ..[הקופרה והFR באו להמחיש אולי יותר למה אני מתכוון]

פורסם

נגיד אני הולך על רכב זול?

עם ביטוח זול, טיפולים יותר זולים [לא גרמנית כמו הM3]

נגיד סיירה 2.0?

המטרה שלי ברכב זה הנאה.. כמו גם גם ללמוד להחליק[לא בכבישים חס וחלילה ..]

אז חשוב לי רכב ידני הנעה אחורית.. ויסחב

פורסם

טוב, תפנים שאתה חי בישראל, ואם אין לך הורים נדיבים ולא זכית בפרס טוב ממפעל הפיס, לא תוכל להרשות לעצמך רכב כזה בגיל שלך.

אם אתה רוצה, יהיה אפשר לעבור איתך את החישוב של העלויות, אבל לדעתי זה בקלילות יכול להסתכם ב-4 אלף שקל בחודש(בהנחה שאתה כמעט ולא נוסע).

ובכלל, בגיל 15 להגיד שמה שיספק אותך זה הרבה כוח+הנאה אחורית זו יומרנות לשמה. תאמין לי שיש הרבה נהגים פה שנוהגים ביאריס TS או 206 XS ולא סובלים כול רגע מאיטיות ושעמום בנהיגה.

• תוכן חדש...