Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבהקת פנסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה עברתי תאונה קטנה,במהלכה נשרט הפנס הקדמי שלי.

פוליש קצר החזיר את המצב לקדמותו והעלים את השריטות לחלוטין,אבל עכשיו נוצר מצב שהפנס מעט "חלבי" לעומת הפנס השני.

כאשר הפנס רטוב הוא נראה בסדר לחלוטין,אבל במצב יבש רואים את ההבדלים.

מישהו יודע אולי איך אפשר לתקן את המצב? אני חושש לעשות את השיטה לחידוש פנסים (עם הנייר שיפוף) כי אולי אני רק אזיק :|

אולי רק לשים לכה?

תודה מראש.

פורסם

תחפש פה את הנושא של החידוש פנסים,תעשה מה שכתוב שם הפנס יהיה חדש אם השריטה לא עמוקה.

זה לא מסובך בכלל אני עשיתי את זה בעצמי פעם ראשונה לבד ויצא טוב מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תחפש פה את הנושא של החידוש פנסים,תעשה מה שכתוב שם הפנס יהיה חדש אם השריטה לא עמוקה.

זה לא מסובך בכלל אני עשיתי את זה בעצמי פעם ראשונה לבד ויצא טוב מאוד.

תודה

אני מכיר את הנושא,העניין שהפנס ממש מעט חלבי,וכמו שאמרתי כאשר הוא רטוב הוא נראה חדש לחלוטין. השאלה אם אולי רק שכבת לכה תספיק?

אולי היא תשמר את הגוון שנוצר כאשר הפנס רטוב.

פורסם

אם ביצעת כבר פוליש לפנס והוא כרגע בגוון חלבי,

תקנה לקה לעץ וטרפנטין, תערבב ביחד 1:1 ותמרח על הפנס.

הציפוי יגרום לפנס להיראות "רטוב" באופן קבוע.

(יש מדריך חפש בפורום)

• תוכן חדש...