Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, מעניין אותי לדעת לאיזה קילומטראג' הצלחתם אי פעם להגיע ברכב, ומה סוג הרכב ומאיזו שנת יצור.

(כמובן ללא החלפת מנוע / גיר ).

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

370,000 - סקודה אוקטביה 1.8 טורבו ידני מודל 2000, עם גיר ומנוע מקוריים (וטורבו ששבק חיים) נמכרה עם הק"מ הזה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
אני מאמין שחיפוש בפורום יענה לך, היו כבר כמה דיונים בנושא.

Sent from my 6045O using Tapatalk

אני יודע, אבל יהיה נחמד לקבל את כל התגובות במרוכז, זה מעניין אותי אישית ברמה התיאורטית.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הסברבן הישן של אבא שלי, מנוע וגיר מקוריים, הגיע אלי עם מעל חצי מיליון ק"מ, רכב שהוזנח קשות אבל לא התפגר.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

גולף sdi 600000 ק"מ. מנוע מקורי. גיר ידני הוחלף באחריות. כיום גולף פלוס עם 460000 ק"מ. כל הטיפולים עושים בבית, צמפיון רק שאין ברירה אחרת.

פורסם

סיטרואן קסנטיה, 300 אלף ק"מ.

במהלכן כמובן הוציא לי את הנשמה וגרם לכמעט פשיטת רגל, אבל הגיע.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מכיר רכב עם קילומטראג' מינימלי שכנראה יכול להכנס לגינס, סקודה אוקטביה RS עם פחות מ50 ק''מ

המנוע נגמר לפני שהרכב סיים את המיכל דלק הראשון שלו!

פורסם

320K על אקסנט דור ראשון, נמכרה ולדעתי נסעה עד לא מזמן, או שנמכרה לחלקים.

לא יודע אם היה

http://www.cheatsheet.com/automobiles/going-the-distance-7-cars-that-have-gone-1m-miles.html/?a=viewall

• תוכן חדש...