Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינתיים עובדת הריבית וההצמדה של הוצל"פ ( די קרוב לריבית השוק האפור )סתם הגזמתי אבל עדיין מאוד כואבת.

ישה, אתה חייב להאמין לי הוצאתי לבחור כל מה שניתן היה במסגרת הקבוע בחוק ואני יכול היום לבוא ולומר לחוק ולמערכת בתי המשפט אין שיניים-זה הכל בלוף אחד גדול.

כדי לסבר את האוזניים: האיש חי כביכול ללא חשבון בנק, ללא נכסים ששייכים לו (הוא כאילו גר בדירה של הבן שלו), אפילו הטלוויזיה והמקרר לו שלו. אנשי החוק עומדים חסרי אונים.

השופטים גיבורים בשפיטה אך לא באכיפה ואילו אנשי האכיפה טובים נגד אנשים נורמטיביים כמוני וכמוך ולא נגד ״כרישים״ מהרחוב.

איבדתי את אמון כל המערכות במדינה הזו, לא מן הנמנע שלהבא אטול את החוק לידי גם במחיר כבד להיותי אדם חופשי.

אני לא מסוגל לשאת את הטבע פה בישראל של רשע וטוב לו צדיק ורע לו

• ספונסר פורום
פורסם
היי היי כולם!!!

לפני כ-8 שעות נכנסו באוטו של אבא שלי מאוחורה וכמובן אם המזל שלנו יש פגיעה בשילדה ופח והכל....אבא שלי תודה לאל שלם ובריא אך לבחור שנשכנס בנו אין ביטוח לאוטו ואפילו לא רצה לתת פרטים אז אבא שלי הזמין ניידת (האוטו שנכנס בנו לא נסע בהתחלה אך אחר כמה דקות הוא התניע ונסע) אבל הלכנו למשטרה כי הניידת לא ממש הגיעה בזמן...בסוף הלכנו עם צילומים של האוטו שלו והכל (אבא שלי צילם הכל בפלאפון כפי שאמרתי לו) וקיבלנו את כל הפרטים שלו (כמובן ערבי) היום יום חמישי והביטוח לא עובד עד ראשון.

מה עושים כי כנראה יש פה ירידת ערך לאוטו...??

תודה לעוזרים מחכה לתשובה

אם יש לרכב שלכם ביטוח מקיף ,תבע את המקיף וחברת הביטוח תנהל את התביעה מול הנהג הפוגע.

צור איתי קשר טלפוני ביום ראשון אנסה לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• ספונסר פורום
פורסם
היי היי כולם!!!

לפני כ-8 שעות נכנסו באוטו של אבא שלי מאוחורה וכמובן אם המזל שלנו יש פגיעה בשילדה ופח והכל....אבא שלי תודה לאל שלם ובריא אך לבחור שנשכנס בנו אין ביטוח לאוטו ואפילו לא רצה לתת פרטים אז אבא שלי הזמין ניידת (האוטו שנכנס בנו לא נסע בהתחלה אך אחר כמה דקות הוא התניע ונסע) אבל הלכנו למשטרה כי הניידת לא ממש הגיעה בזמן...בסוף הלכנו עם צילומים של האוטו שלו והכל (אבא שלי צילם הכל בפלאפון כפי שאמרתי לו) וקיבלנו את כל הפרטים שלו (כמובן ערבי) היום יום חמישי והביטוח לא עובד עד ראשון.

מה עושים כי כנראה יש פה ירידת ערך לאוטו...??

תודה לעוזרים מחכה לתשובה

אם יש לרכב ביטוח מקיף תבע את הפוליסה קבל תיקון הרכב ,ושחברת הביטוח טטפל בנהג הפוגע .

צור איתי קשר טלפוני ביום ראשון אנס לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
ישה, אתה חייב להאמין לי הוצאתי לבחור כל מה שניתן היה במסגרת הקבוע בחוק ואני יכול היום לבוא ולומר לחוק ולמערכת בתי המשפט אין שיניים-זה הכל בלוף אחד גדול.

כדי לסבר את האוזניים: האיש חי כביכול ללא חשבון בנק, ללא נכסים ששייכים לו (הוא כאילו גר בדירה של הבן שלו), אפילו הטלוויזיה והמקרר לו שלו. אנשי החוק עומדים חסרי אונים.

השופטים גיבורים בשפיטה אך לא באכיפה ואילו אנשי האכיפה טובים נגד אנשים נורמטיביים כמוני וכמוך ולא נגד ״כרישים״ מהרחוב.

איבדתי את אמון כל המערכות במדינה הזו, לא מן הנמנע שלהבא אטול את החוק לידי גם במחיר כבד להיותי אדם חופשי.

אני לא מסוגל לשאת את הטבע פה בישראל של רשע וטוב לו צדיק ורע לו

צריך סבלנות לכולם מסתיים רשיון הנהיגה כולם רוצים לנפוש בחו"ל ואז אתה מקבל את שלך ובגדול.

האופציה האחרונה ממש לא מומלצת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ב99% מהמקרים אני מסכים שאלימות פיזית היא לא הפתרון.

אבל, במקרים של אנשים כמו המדובר "כרישים מהרחוב" או "בני מיעוטים" למינהם שמתחמקים מחובתם החוקית, מזלזלים באופן ישיר בחוק ובחיי אדם, אין מנוס.

רק בכוח הזרוע יזוזו דברים.

השאלה היא באמת אם אתה מוכן לשלם את המחיר.

כי אותו אדם שבז לחוק כל חייו, לא יהסס להשתמש בחוק נגדך במידה ותפעיל "שיטות גבייה" לא קונבנציונליות.

אתה עלול למצוא את עצמך במצב לא נעים בכלל.

לצערי נתקלתי בחולרות כאלה מספר פעמים בחיי.

אם זה שוכר שלא שילם וברח עם חוב של 20K ש"ח או אם זה "בן דוד" שפגע בי בדיוק כמו שפגעו בך ולא היה לו ביטוח.

בחלק מהמקרים נלחמתי, על אחרים ויתרתי.

תזכור רק, שאדם שאין לו מה להפסיד, יכול רק להרוויח.

לנו לעומת זאת, יש המון מה להפסיד.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...