Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היי כולם!!!

לפני כ-8 שעות נכנסו באוטו של אבא שלי מאוחורה וכמובן אם המזל שלנו יש פגיעה בשילדה ופח והכל....אבא שלי תודה לאל שלם ובריא אך לבחור שנשכנס בנו אין ביטוח לאוטו ואפילו לא רצה לתת פרטים אז אבא שלי הזמין ניידת (האוטו שנכנס בנו לא נסע בהתחלה אך אחר כמה דקות הוא התניע ונסע) אבל הלכנו למשטרה כי הניידת לא ממש הגיעה בזמן...בסוף הלכנו עם צילומים של האוטו שלו והכל (אבא שלי צילם הכל בפלאפון כפי שאמרתי לו) וקיבלנו את כל הפרטים שלו (כמובן ערבי) היום יום חמישי והביטוח לא עובד עד ראשון.

מה עושים כי כנראה יש פה ירידת ערך לאוטו...??

תודה לעוזרים מחכה לתשובה

פורסם

היתה לי בעיה דומה לפני מספר שנים.

אתה תובע את הביטוח שלך ומקבל פיצוי. הביטוח כבר יטפל בפוגע.

לצערך הפרמיה העתידית שלך תפגע, אך זהו הרע במיעוטו.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אז אני צריך ממש לתבוע את הביטוח או לדבר איתם??

ויש סיכוי שהם יעשו בעיות (הביטוח)?

ותודה על העזרה ^^

פורסם

אתה גם יכול לקבל את הפרטים של הפוגע מהמשטרה, ואז לתבוע אותו בבית-משפט לתביעות קטנות על הנזק (כולל הערכת שמאי+אובדן יום עבודה), וכל הפרמיה שלך לא תתייקר שנה הבאה.

הערה שלך: "(כמובן ערבי)" - לדעתי לא במקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צודק חלקית אבל לא פעם ראשונה שאבא שלי (או אני) עברנו תאונה עם האוטו ובשתי המקרים הקודמים שהיה בהם מעורב בחור ערבי הוא פשוט ברח והיינו צריכים עם האוטו לנסוע (לרדוף) אחריו ולרשום מספר רכב....אז כן אני לא תמיד נחמד

והשאלה הייתה האם אני צריך לתבוע את החברת ביטוח או לדבר איתם?

ותודה אני אדע שאם אני ארצה שהפרימרייה שלי לא תעלה אני צריך לתבוע אותו על תביעות קטנות בבית משפט ולהשיג את הפרטים מהמשטרה- THX

פורסם

ליידע את חברת הביטוח אתה צריך בכל מצב.

האם לתבוע אותה? זו החלטה שלך. להערכתי את הבחור בסוף גם ככה תצטרך לתבוע.

אם תתבע את חברת הביטוח, אז תיאלץ לשלם השתתפות עצמית, ואז לתבוע מהבחור את סכום ההשתתפות.

אם לא תתבע את הביטוח, אז תתבע את הבחור על כל הנזק.

השאלה היא: האם תצליח לעמוד בנזק הכספי? כי תביעה בבית-משפט יכולה להימשך גם חצי שנה, ובזמן התיקון במוסך אתה נותן צ'ק לשלושה חודשים קדימה (כך לפחות היה לי בתאונה שפגעו ברכבי כשעמד בחנייה).

יש לך סוכן ביטוח?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני לא ממליץ לתבוע אותו, כי:

1. אתה עלול להפסיד

2. תהליך ארוך

3. השגת הפיצויים (במקרה שנצחת במשפט) עלולה להמשך שנים

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. איך אפשר להפסיד במשפט על פגע וברח? ועוד כשהבורח פוגע מאחורה. האם קיימים שופטים כאלה?

2. בכל מקרה יצטרך לתבוע אותו בסוף, על סכום ההשתתפות העצמית.

3. יכול לקחת הרבה זמן, ולכן אמרתי שאם אתה יכול לספוג את הנזק הכלכלי, אז לך על אופציית "בלי לערב ביטוח", אם לא, אז האופציה השנייה היא בשבילך. התייקרות הפרמיה לא תהיה משמעותית (אלא אם זו לא תביעה ראשונה,כי כתבת שכבר היו לך כמה תאונות, ואם כך המצב, אז אתה גם עלול להפוך למסורב ביטוח, כלומר שחברת הביטוח שלך לא תסכים לבטח אותך, בגלל הרבה תאונות).

יש לך סוכן ביטוח?

פורסם
היי היי כולם!!!

לפני כ-8 שעות נכנסו באוטו של אבא שלי מאוחורה וכמובן אם המזל שלנו יש פגיעה בשילדה ופח והכל....אבא שלי תודה לאל שלם ובריא אך לבחור שנשכנס בנו אין ביטוח לאוטו ואפילו לא רצה לתת פרטים אז אבא שלי הזמין ניידת (האוטו שנכנס בנו לא נסע בהתחלה אך אחר כמה דקות הוא התניע ונסע) אבל הלכנו למשטרה כי הניידת לא ממש הגיעה בזמן...בסוף הלכנו עם צילומים של האוטו שלו והכל (אבא שלי צילם הכל בפלאפון כפי שאמרתי לו) וקיבלנו את כל הפרטים שלו (כמובן ערבי) היום יום חמישי והביטוח לא עובד עד ראשון.

מה עושים כי כנראה יש פה ירידת ערך לאוטו...??

תודה לעוזרים מחכה לתשובה

החברת ביטוח עובדת 24 שעות חוץ מיום כיפור, אם תתקשר לסוכן שלך בכל שעה יהיה שם מענה כי תמיד יש מישהו שעונה לטלפון

פורסם
החברת ביטוח עובדת 24 שעות חוץ מיום כיפור, אם תתקשר לסוכן שלך בכל שעה יהיה שם מענה כי תמיד יש מישהו שעונה לטלפון

מאיפה הבאת את זה?

ארז רונן

פורסם

מנפלאות מדינת עולם שלישי.

במקרה דומה שעברתי לפוגע לא היה ביטוח מקיף, בית המשפט פסק לטובתי אך מה לעשות שהבחור מתחמק אפילו מזרועות החוק שנקראות הוצל״פ.

ובנתיים אני משלם ומשלם ומשלם כדי להוציא עוד פקודת מאסר ועוד דוח יכולת של החייב לשלם.

היום כבר התייאשתי הבחור צוחק כל הדרך אל הבנק ואני ומדינת העולם השלישי נשארנו חסרי אונים.

רשע וטוב לו - מדינת ישראל המאה ה-21

פורסם

לכל החוכמולוגים שמתחמקים מתשלום

תוציאו להם עיכוב יציאה מהארץ עיכוב רשיון נהיגה ביטול כרטיסי אשראי בסוף הוא יגיע על ארבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לכל החוכמולוגים שמתחמקים מתשלום

תוציאו להם עיכוב יציאה מהארץ עיכוב רשיון נהיגה ביטול כרטיסי אשראי בסוף הוא יגיע על ארבע

השאלה מתי זה הסוף.

פורסם

בינתיים עובדת הריבית וההצמדה של הוצל"פ ( די קרוב לריבית השוק האפור )סתם הגזמתי אבל עדיין מאוד כואבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...