Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אוטוטו אני אמור לקבל את המגבת WATER MAGNET שהזמנתי ואז אוכל לשטוף את הרכב עם GOLD WASH של מגויירס.

אז מה הבעיה?

חבר שלי אמר לי לשטוף את הרכב רק עם מים ולנגב אותו, לא עם סבון שהורס את הצבע כי הוא נספג בתוכו. לא יודע, נשמע לי קצת מופרך ולא הגיוני אבל מה דעתכם?

מדובר ברכב חדש שבבעלותי רק חודש וקצת. אני מת לשטוף אותו ודווקא כן מצפה לשימוש בשמפו.

תודה לכולם.

פורסם

חבר שלך לא מבין מהחיים שלו. הסבון יעודי לרכב לא עושה שום נזק,

מה שכן, אני ממליץ לך להשתמש ב-2 דלאים.

ד"א, המגבת שהזמנת פשוט פלא טכנולוגי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה מתכוון לשטוף את הרכב בסבון רגיל (סבון כלים,רצפות) אז החבר צודק מכיוון שהמלחים שבסבון מזיקים לצבע הרכב, אם אתה משתמש בסבון ייעודי לשטיפת רכב מחברה טובה אין שום בעיה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
חבר שלך לא מבין מהחיים שלו. הסבון יעודי לרכב לא עושה שום נזק,

מה שכן, אני ממליץ לך להשתמש ב-2 דלאים.

ד"א, המגבת שהזמנת פשוט פלא טכנולוגי.

זה המוצר היחיד שאני מחכה לו שיגיע ואז אוכל סוף סוף להשתמש בהכל ולשטוף את הרכב. הוא כל כך טוב? סופג מיידית או מה בדיוק? יאללה תרגש אותי :-D

טכניקת 2 דליים שמעתי על זה, דיברו איתי על זה גם הכוונה דלי אחד עם מים ושמפו לרכב ודלי אחר רק למים כדי לשטוף/לנקות מידי פעם את הספוג שאיתו אני מנקה את הרכב?

תודה,

אם אתה מתכוון לשטוף את הרכב בסבון רגיל (סבון כלים,רצפות) אז החבר צודק מכיוון שהמלחים שבסבון מזיקים לצבע הרכב, אם אתה משתמש בסבון ייעודי לשטיפת רכב מחברה טובה אין שום בעיה.

אולי הוא התכוון באמת לסבון רגיל או אחר, לא יודע.

השימוש שלי יהיה בשמפו GOLD WASH של חברת Meguiars לאור המלצות חברי הפורום פה. מחכה למגבת WATER MAGNET עכשיו כדי שיהיה לי עם מה לנגב, ספוג מייקרופייבר כבר יש לי, יאללה מגבות וקדימה לעבודה.

תודה על העזרה!

פורסם
שיטת שני הדליים

רוב תודות על הוידיאו, היה בהחלט מפורט, קליל ונכון.

אז כמו שאמרתי וצדקתי, דלי אחד עם שמפו לרכב ודלי אחר רק מים לניקוי הספוג/מטלית.

תודה.

פורסם
אהלן חברים,

אוטוטו אני אמור לקבל את המגבת WATER MAGNET שהזמנתי ואז אוכל לשטוף את הרכב עם GOLD WASH של מגוייר

שלום

אפשר לקבל פרטים על המגבת? איפה קונים? ולמה היא כלכך מיוחדת?

תודה יוסי

פורסם
אהלן חברים,

אוטוטו אני אמור לקבל את המגבת WATER MAGNET שהזמנתי ואז אוכל לשטוף את הרכב עם GOLD WASH של מגוייר

שלום

אפשר לקבל פרטים על המגבת? איפה קונים? ולמה היא כלכך מיוחדת?

תודה יוסי

אהלן יוסי,

אני אישית הזמנתי את המגבת מפה - http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Water-Magnet-Drying-Towel-chamois-NEW-/250122918824?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item3a3c7cdba8#ht_791wt_1037

לגבי שאלתך למה היא כל כך מיוחדת, תוכל להבין לפי צפייה בסרטון הבא:

זו המגבת הראשונה בסרטון, את זאת אני הזמנתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...