Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

התעניינתי לאחרונה בכיסוי 4 עונות לרכב של הדר רוזן.

הבנתי מהמוכר שהמידה שמתאימה לרכב שלי(גולף 6) היא b.

אני יודע שהכיסוי עלול לשרוט את הפח אם הוא צמוד מדי,שאלתי היא האם אני יכול לקחת מידה אחת גדולה יותר?חושש שהכיסוי יהיה גדול מדי.

פורסם

ממליץ תמיד לקחת מידה אחת יותר גדולה. אני עושה ככה וזה לא שורט את הרכב. אתה תיראה שבפועל כיסויי ישב בול על הרכב. פעם אחת עשיתי טעות וקניתי כיסוי לגולף שאמור להתאים לפי מידות (לא של הדר רוזן אלא סיני) וכמובן הוא היה קטן מידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני תומך בדעתו של צביקה.

ברכבי אספנות שלי אני תמיד קונה את המידה הכי גדולה (XL) כי אז כל הרכב מכוסה (כולל הגלגלים) שזה מאוד חשוב כדי למנוע מסקרנים להרים את הכיסוי.

ברכב הפרטי (מיאטה) ממליצים על מידה A וקניתי מידה C (כלומר 2 מידות מעל) וזה ממש מושלם כי הכיסוי מכסה ממש כמעט עד הרצפה אבל לא נוגע בה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...