Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא מיצובישי גאלאנט שנת 2000.

בזמן עמידה בפקק, במשך יותר מX דקות, המנוע מתחיל להתחמם. אם אני מתחיל לנסוע - הוא חוזר לטמפ' עבודה רגילה.

מה יכול להיות הגורם להתחממות? כמה יעלה לתקן...?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כפי הנראה המאוורר של הרדיאטור לא עובד, שים לב אם אתה מפעיל מזגן 2 המאווררים עובדים, ותחזור לעדכן

בדקתי. עם הפעלת המזגן שני המאווררים עובדים על העוצמה הכי חזקה.

ניצלתי את ההזדמנות של הירידה לאוטו לנסות לשחזר את המצב, הצלחתי(לצערי. או שמא לשמחתי..?)

נסעתי סביב השכונה עד שהרכב הגיע לטמפ' עבודה, נעמדתי בשילוב לD + לחיצה על הברקס והמתנתי. אחרי כ 10 דקות

מחוג הטמפ' התחיל לטפס.. כמה לטפס, אתם שואלים? מצורפות תמונות:

זו טמפ' עבודה רגילה:

attachment.php?attachmentid=291199&stc=1&d=1339170693

וכאן המחוג התחיל לטפס :

attachment.php?attachmentid=291200&stc=1&d=1339170693

אם אני לא מזיז את הרכב- הוא מטפס עד למעלה....

כמו כן, אחרי שמהחוג התחיל לטפס, פתחתי מכסה מנוע וראיתי ששני המאווררים עובדים - לא על עוצמה מקסימלית, אבל עובדים. שמתי לב לתמונה הבאה..האם הרדיאטור שלי גמור?

attachment.php?attachmentid=291201&stc=1&d=1339170693

מה הדיאגנוזה חברים?

normal.jpg

hot.jpg

bubles.jpg

פורסם

הטמפ' של נוזל הקרור לא נראית חריגה, אבל בוודאות רואים דליפת של נוזל קרור.

גש בהקדם למוסך לבדיקת הרדיאטור. קח איתך ברכב נוזל קרור למקרה שתזדקק, ובכל מקרה אל תפתח את מכסה הרדיאטור כשהוא רותח.

אם המוסך רחוק כדאי לגרור את הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התמונה השניה שלך עדיין לא מצביעה על משהו לא תקין.

אם זה באמת "מטפס עד למעלה" כמו שאתה מתאר, אכן יש בעיה.

לגבי התמונה של הרדיאטור שלך, נראה שיש לך חור במקום שלא אמור להיות :|

אני הייתי ניגש למוסך שעליו אני סומך לבדיקה האם ניתן לתקן או יש צורך להחליף.

שבת שלום

עריכה: הקדימו אותי בכמה שניות :|

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
הטמפ' של נוזל הקרור לא נראית חריגה, אבל בוודאות רואים דליפת של נוזל קרור.

גש בהקדם למוסך לבדיקת הרדיאטור. קח איתך ברכב נוזל קרור למקרה שתזדקק, ובכל מקרה אל תפתח את מכסה הרדיאטור כשהוא רותח.

אם המוסך רחוק כדאי לגרור את הרכב.

אם הייתי ממתין עוד כמה דקות - המחוג היה מגיע עד הקו האדום. זה מספיק חריג בשביל להצביע על בעיה, לא?

למה לגרור את הרכב אם בנסיעה הטמפ' נשארת יציבה בתחום התקין..? לא ברור.

פורסם
אם הייתי ממתין עוד כמה דקות - המחוג היה מגיע עד הקו האדום. זה מספיק חריג בשביל להצביע על בעיה, לא?

למה לגרור את הרכב אם בנסיעה הטמפ' נשארת יציבה בתחום התקין..? לא ברור.

כי בין רמזור לרמזור הרכב יתחמם לך, ובסוף המנוע שלך יכול לספוג נזק בלתי הפיך.

החשד שלי הוא מאווררים\תרמוסטט שלא נפתח בזמן, וכתוצאה מכך הרכב מתחמם אך מתקרר שוב בנסיעה בגלל זרימת אוויר מוגברת.

אני רק רוצה לציין שאני לא מומחה, ורצוי שתמתין לתגובת אחד כזה, כדי שלא אטעה אותך.

עריכה ** שמתי לב שבלי קשר לסדק האפשרי שיש בצמרת הרדיאטור, יש מלא סימנים של נוזל קירור\מים שהתייבש באיזור הפקק, הייתי ממליץ לבדוק את יעילות הפקק.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

כאמור- זה קורה לאחר עמידה רצופה של 10 דקות בערך. אם אני נוסע 10 מטר, המנוע חוזר לטמפ' רגילה. גם אם ה10 מטר האלה הם במהירות גלישה. לא נשמע לי נכון שזה מה שמקרר את המנוע..המהירות אפסית, ממה הוא יתקרר בדיוק?

כנראה שאין מנווס מלקפוץ למוסך.

בפעם הקודמת(כלומר בטיפול התקופתי הקודם) הייתי במוסך אמינות בצ'ק פוסט - הם נרא לי בסדר, אבל אם למישהו יש המלצה לבעל מקצוע אחר שמתמחה בעסק הזה(כלומר, מערכת הקירור של הרכב) אשמח לשמוע.

תודה ושבת שלום.

פורסם

תלך מהקל אל הכבד

קל זה לשטוף את הראדיטור להחליף מכסה ראדיאטור יכול להיות שהקפיץ עיף

כבד זה משאבת מים

:roll:

BABY FORD 1949

CORVETTE BB 454 1972

MOKA:-D

פורסם

מה יש לשטוף את הרדיאטור? רואים שהוא סדוק.

קדום תטפל בנזילה ולאחר מכון שיבדקו את המאוורים, כוון פעולה, ספפיקה ואת שאר מערכת הקירור.

פורסם

טוב דיברתי עם בעל המוסך( פיני מ"אמינות", בצ'ק פוסט בחיפה) - הוא ממליץ להחליף את כל הרדיאטור, אמר

שאם החלק העליון נפרץ - תוך כמה חודשים גם התחתון יפרץ.

1100 ש"ח לרדיאטור תחליפי חדש, לדבריו משתמשים באותו תחליפי במוסך המרכזי.

כמו כן, כיוון שהשנה יש טיפול גדול ברכב(טיימיניג, מחזירי שמן, חריטת בלמים קדמיים)התעניינתי לגבי הנחה במידה ואעשה הכל אצלו באותו טיפול.

הוא הציע 2500 ש"ח לפני מע"מ, לא כולל בלמים.

זה מחיר הוגן לדעתכם?

לגבי הרדיאטור התחליפי - זה בסדר, או שלהתעקש על מקורי מהחברה?

ובכלל - אתם חושבים כמוהו בקטע של "היום החלק העליון נסדק - מחר גם התחתון", או שאולי כדאי לנסות לתקן בטלאי את הסדק?

אין לי מושג אם עובדים עליי או שההצעות לגיטימיות, אשמח לתגובות.

תודה.

פורסם
טוב דיברתי עם בעל המוסך( פיני מ"אמינות", בצ'ק פוסט בחיפה) - הוא ממליץ להחליף את כל הרדיאטור, אמר

שאם החלק העליון נפרץ - תוך כמה חודשים גם התחתון יפרץ.

1100 ש"ח לרדיאטור תחליפי חדש, לדבריו משתמשים באותו תחליפי במוסך המרכזי.

כמו כן, כיוון שהשנה יש טיפול גדול ברכב(טיימיניג, מחזירי שמן, חריטת בלמים קדמיים)התעניינתי לגבי הנחה במידה ואעשה הכל אצלו באותו טיפול.

הוא הציע 2500 ש"ח לפני מע"מ, לא כולל בלמים.

זה מחיר הוגן לדעתכם?

לגבי הרדיאטור התחליפי - זה בסדר, או שלהתעקש על מקורי מהחברה?

ובכלל - אתם חושבים כמוהו בקטע של "היום החלק העליון נסדק - מחר גם התחתון", או שאולי כדאי לנסות לתקן בטלאי את הסדק?

אין לי מושג אם עובדים עליי או שההצעות לגיטימיות, אשמח לתגובות.

תודה.

זה נכון שסדק ברדיאטור לאט לאט יתפשט.

2500 שקל כולל טיימינג ורדיאטור? אם כן לדעתי זה סביר מאוד.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

2500 ש"ח זה נשמע מחיר סביר ביחס לתמורה, זה בערך העלות של החלקים+עבודה, אולי אם תתעקש הוא יוזיל קצת את העלות, אך אם זה בחור מקצועי שאתה סומך עליו אז לפי דעתי המחיר הוגן.

הונדה סיויק 98 1.6 ידנית בעבר:-)

סיאט לאון 2.0TFSI 2007 בהווה:twisted:

פורסם

אוקיי, כנראה שאני אלך על המוסך הזה - הצעת המחיר שקיבלתי מהמסוך המרכזי היתה גבוהה פי 2 בערך :lol:

שאלה נוספת - במוסך המרכזי אמרו לי שאם אני מחליף טיימינג, אני גם צריך להחליף רצועה שקשורה לאלטרנטור, מזגן ועוד איזה כמה דברים שאני לא זוכר.

בשיחה עם מוסך אמינות לא דיברו איתי על זה בכלל..

האם חובה להחליף את הרצועה הנ"ל, בכל החלפה של רצועת הטיימינג?

• תוכן חדש...