Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרכב בכותרת, אני חושב לרכוש אחת, ראיתי מספר רכבים משנתון 2010 עם ק״מ סביר- עד 30 k מיד פרטית ראשונה.

ראיתי שלוי יצחק מתמחר אותה ב76000

כמה לדעתכם שווה לתת? מה כדאי לבדוק ומה לחפש?

תודה לעוזרים

פורסם

מצטרף לשאלה,

האם התוספת במחיר של 5K בערך, מוצדקת בשביל ה1.6 לעומת ה1.4?

האם יש הבדל משמעותי בכוח בין ה86 כוח סוס לעומת ה105 כוח סוס של ה1.6?

אני יודע שההבדל בצריכת דלק זניח..

תודה!

פורסם

המחיר של האיביזה החדשה מהחברה כיום עלה ומתחיל ב73 לפני מיסים מגנזיום וצבע מיוחד. הגענו ל 7700₪ בערך אחרי אבזור.

ה1.6 לעומת ה1.4 במנוע הבדל מטורף אבל זה לא מה שמניע אותי... האבזור בדגם ספורט באמת מרשים לעומת הדגם שנמכר בחברה...

בכל מקרה מחירון אני לא מוכן לתת על הרכב המדובר כך שכרגע ההצעת מחיר מחכה להחלטה של המוכר, ראיתי גם 1400 3 דלתות מאוד שמורה ויפה במחיר סביר מאוד רק שאני בסופו של דבר מעדיף 4 דלתות ו1.6

שאלה אחרת בנושא

אם לא איביזה אז מה האופציות? רכב בסגנון האיביזה בשנתון גבוהה 2010+ במחירון דומה?

פורסם

אני עדיין מתלבט קשות בין ה1.4 ל1.6. קראתי שה1.4 מנוע חדיש יותר ופחות רועש. האם באמת יהיה כזה הבדל בכוח?

עוד דעות יתקבלו בברכה. תודה רבה

פורסם

חברה

רני אשתף את הניסיון שלי עם האיביזה, קניתי לפני חודש את האיביזה רפרנס שלי , מדובר במנוע 1.4 85 כ"ס

עכשיו לחבר שלי ישלו איביזה 2010 1.6 עם 105 כ"ס וסביר להגיד שיש הבדל בביצועים מבחינת המנוע, את ה 1.6 חזקה יותר וזה מניסיון כמעט שנה שאנחנו באיביזה של החבר כמעט באופן יום יומי, אגב זאת הסיבה שאני בחרתי באיביזה אבל דגמי ה2012 היה רק דגםה 1.4 אז הלכתי על זה.

החולשה במנוע ה 1.4 מתבטאת בדרך כלל כאשר יש ברכב 4-5 אנשים ואתה בעליה .

למרות זאת אני חייב לציין שאני מאוד שמח מהבחירה שלי .

פורסם
אני עדיין מתלבט קשות בין ה1.4 ל1.6. קראתי שה1.4 מנוע חדיש יותר ופחות רועש. האם באמת יהיה כזה הבדל בכוח?

עוד דעות יתקבלו בברכה. תודה רבה

נראה לי שאתה מבלבל כאן עם TSI.

ה-1.6 האטמוספרי טוב משמעותית מה-1.4 אטמוספרי.

זה לא רכב "ספורט" וגם לא "ספורטיבי" פשוט תקבל מנוע שיאפשר לך נסיעה נעימה יותר ופחות מאומצת בבינעירוני.

פורסם

ה 1600 הידני עם הגג פנורמי מגנזיום והמראות חשמל זה בעצם דגם הstylance עם ה 6 כריות אויר?

בביטוח לא הבינו על איזה גירסה של 1600 ספורט אני מדבר

מה ההבדל בדגמים?

פורסם

בתור בעלים של סיאט איביזה 1.6 SC כבר שנה וחצי אני חייב לציין שאני ממש מרוצה ממנו

מנוע חזק יחסית(מושתל גם בפולו וגם בסקודה),עיצוב יפייפה,העברת הילוכים נוחה מאוד,תוספות ספורט,חיסכון בדלק(1\16) במנמוצע -נסיעה רגועה עם מזגן.

לצד היתרונות יש גם כמה חסרונות:מיתלים קשיחים מרגישם היטב את הבאמפר,מנוע טיפה רועש מדיי,3 דלתות.

בהצלחה!!!

• תוכן חדש...