Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה הניידת של שוטרי הימ"ר המדוברים: :lol:

292179_413326982022124_109027472452078_1389251_1367060352_n.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה, כבר באו אליך?:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה אתם רוצים מהמשטרה ?

משטרת ישראל היא זרועה ביצועית של ממשלת ישראל ופועלת לפי הנחיותיה.

תבואו בטענות לממשלת ישראל, ולא למשטרת ישראל שבתקציבה הדל ומשאביה הנמוכים צריכה לפתור את חוליי החברה הישראלית.

הממשלה מן הסתם מבקשת חוות דעת מהמשטרה. זה לא שקם מישהו בבוקר ומחליט שמהירות זה קריטי.

המשטרה מצביעה על הדבר שהכי קל לאכוף ומכניס הכי הרבה כספים לקופת המדינה וזה משרת אינטרס כפול גם של המשטרה וגם של הממשלה.

לנסוע ברכבים איטיים ולהטיף לנסוע לאט זו לא חוכמה כ"כ גדולה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רגע... חוקים נכתבו על ידי אלוהים או על ידי בני אדם כמוך שיושבים בכנסת ואוכלים בורקסים למחייתם?

כי אני לא מבין אנשים שלוקחים את החוקים כמשהו מהמשמיים.

החוק עקום, מעוות ומעודכן לשנות החמישים אין שום קשר בינו לבין תנאי הדרך המודרניים והמכוניות שנוסעות עליו.

מי שעובר על החוק אומנם באמת עובר על החוק אבל אם היה היגיון בצד השלטוני החוקים היו מתעדכנים עם הזמן ולנו בני האדם לא היה בעיה לא לעבור על החוקים כי הם היו אקטואלים לתקופה בה אנחנו חיים.

אז אנא ממך...

חוקי מדינת חוקקו ע"י כנסת ישראל וחבריה לדורותיהם.

חוקי המדינה לא מיתעדכנים לפי חשק או רצון של מישהו מסויים, אלא אם מופעל לחץ פוליטי על המחוקקים.

אני לדוגמא מת על נערות צעירות.

בא לי מאד לשכב עם בת 14 שנראית בוגרת לגילה, הן פיזית והן מנטלית.

ביום שאבצע בה את זממי אשא בעונש הקבוע בחוק ולא אבוא בטענות לאיש.

רוצה הגיון שילטוני ?

תצביע עבור מפלגה שמצעה תואם את השקפת עולמך.

עד אז, אם תעבור על החוק תשלם.

הממשלה מן הסתם מבקשת חוות דעת מהמשטרה. זה לא שקם מישהו בבוקר ומחליט שמהירות זה קריטי.

המשטרה מצביעה על הדבר שהכי קל לאכוף ומכניס הכי הרבה כספים לקופת המדינה וזה משרת אינטרס כפול גם של המשטרה וגם של הממשלה.

לנסוע ברכבים איטיים ולהטיף לנסוע לאט זו לא חוכמה כ"כ גדולה.

אני לא מטיף לכלום.

מי שרוצה יכול לנהוג על 700 קמ"ש מצידי.

אני גמרתי למהר בחיים, והאמת שאין לי ממש לאן..

רוצה לשנות ?

תפעיל לחץ פוליטי על מקבלי ההחלטות.

משטרת ישראל היא סה"כ זרוע ביצועית, בדיוק כמו צה"ל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי אין לאן למהר, ואני לא ממהר, אבל הוכח כבר שמהירות לא גורמת לתאונות דרכים, אז למה לדפוק את זה שממהר ולא מזיק?

התלונות הם על החוק, לא על המשטרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מהירות רק מחמירה את תוצאות התאונה, ואת הויכוח הזה ננהל עם ניוטון.

שורש הבעיה נעוץ במהירות המירבית הנמוכה מידי, בייחוד בכבישים טובים, ולא קם אף אחד שפעל בנושא.

אין שום בעיה לעלות את המהירות המירבית המותרת בכבישים רבים, ולזה אנו צריכים לשאוף, רק חבל שכל מה שרואים זו רק היתבכיינות על אכיפת החוק.

פורסם

אני זוכר שהייתה אוזשהי יוזמה להעלות את המהירות המותרת, בין השאר בכבישים 6,1,431,חלקים מאיילון (או כל איילון?),ועוד...

אז מה נסגר עם היוזמה הזאת? זהו? קברו אותה?

V5

פורסם

חן, ההתבכיינות (לפחות זאת שלי) היא אינה על אכיפת החוק, אלא על אכיפתו באופן מגמתי ובלתי מידתי.

אם העבירות היו נאכפות בהתאם לחלקן מתוך כלל תאונות הדרכים - ניחא. מצד שני, כאשר האכיפה מתמקדת באופן מופגן דווקא בעבירה שגורמת להכי מעט תאונות, יש כאן טעם לפגם.

הדבר מעורר שאלות רבות בנוגע למטרה האמיתית שעומדת מאחורי אותה אכיפה, כמו גם תהיות האם משאבי המשטרה המדולדלים ממילא באמת מנוצלים בצורה מושכלת.

לצורך הדיון, בוא נניח שהמבצע המטופש הזה נוחל הצלחה מדהימה, והמשטרה מצליחה לשים את ידה בצורה יעילה על כל עברייני המהירות הכבדים. האם אתה באמת מאמין שביום למחרת לא יהיו עוד תאונות דרכים? מה, לא? אם כך, מה ההצדקה שעומדת מאחורי בזבוז המשאבים הזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כולם מקטרים, חן מנקה את המשטרה מאשמה ובבחירות הבאות נמשיך להצביע לאנשים שלא באמת אכפת להם מאתנו.

כתבתי זאת בעבר ואני כותב זאת גם כעת. למעלה משלושה מליון בעלי רשיון נהיגה בישראל הם כח פוליטי אדיר.

מפלגה איכותית, א-פוליטית לנושאי חוץ ובטחון שתעסוק בזכויות הנהגים, קידום החינוך לנהיגה בטוחה ובקידום נושאים תעבורתיים, היא הכתובת שלנו.

למה? כי מעבר להצבעה, הרוב הדומם לא עושה כאן דבר חוץ מלקטר.

כאשר אתר "נטקאר" עתר כנגד מסחטות הכסף החדשות הידועות גם כמצלמות גאטסו והחתים על עצומה, רבבות בודדים מבין שלושה ומשהו מליון נהגים חתמו עליה. מספיק שחצי מליון היו חותמים - והאימפקט היה אדיר.

כנראה שכל עם מקבל את מה שמגיע לו. ההסטוריה מוכיחה זאת פעם אחר פעם.

ולעניין ה-SOP מהלך האימים החדש, אני מקווה שיום אחד יקום עו"ד מבריק, שייקח את זה לבית הדין לזכויות אדם בהאג.

אשמח לראות את נציגי מדינת ישראל מאדימים על הדוכן ויוצאים מטומטמים קבל עם ועולם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה כי אנחנו עם מטומטם. משום מה אנחנו בטוחים שהבעיה שלנו זה האיראנים שעוד רגע שולחים לכאן טיל או השכנים שלו שרק ממתינים להזדמנות לפנק אותנו בעוד גראד.

מרוב שאנחנו ששים אלי קרב הפכנו להיות אפאתים לבעיות האמיתיות שמתרחשות לנו מתחת לאף בחצר האחורית שלנו. המבצע נשוא השרשור הזה הוא רק עוד סימפטום לכך.

אבל אני לא דואג, הטריו העונה לשם ביבי-ברק-מופז יZיין לנו את השכל לפני הבחירות ביתר שאת בשלל נושאים בטחוניים שבאופן אישי מעניינים לי את החריץ, העם המטומטם שלנו יבחר בהם שוב ובעוד שנתיים, אולי פחות, שוב נתלונן על מר גורלנו ועל איך המשטרה/הממשלה/כל גוף שלטוני אחר ממררים לנו את החיים.

כמו חתולים אנחנו - דופקים ובוכים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק שלחתולים יש נשמות ספייר. לנו אין - ולרובנו אין אפילו דרכון כפול...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כפי שזה נראה, השוטרים באים לבית, כאשר הרכב תועד ע"י מצלמת מולטנובה (במקרה של היגואר) או הגאטסו (במקרה של אופנוע).

ואיך לא, לתפוס טרמפ על נהג הפורשה ! השקיעו עליו הרבה משאבים בזמנו...

דרך אגב, תפקידי ימ"ר את"ן:

א. טיפול בפסולי נהיגה ובלתי מורשים.

ב. טיפול בנהגים תחת השפעת סמים ואלכוהול.

ג. טיפול בעברייני תנועה רצידיביסטים.

ד. טיפול במרוצי מכוניות לא חוקיים ובשיפורי רכבים ללא היתר.

ה. אכיפת תקנה 168 "שעות נהיגה ומנוחה" כנגד חברות הסעה.

ו. סוגיות הנוגעות לעבירות בטיחות ואחריות שילוחית.

ז. חבלות והצתות של מצלמות מהירות ורמזור, וגרימות נזק למחסומים במפגשי רכבת.

ח. טיפול בטרקטורונים משתוללים בתחומי ערים.

ט. מעורבות במלחמה בפשיעה ובארגוני הפשיעה בהיבט התעבורתי (סיוע ליחידות בטיפול ביעדי אדם ובחברי ארגוני פשיעה).

י. טיפול בתופעות תעבורה בעלות היבט ציבורי (שיכפול לוחיות רישוי, נהיגה עם רישיונות נהיגה מזויפים, איתור וטיפול בנהגים ברחנים ועוד).

האם כל המשימות האלה כבר בוצעו והבעיות טופלו ? :shock:

למרות שאגף התנועה לא קשור ישירות לפשיעה ברחובות או אלימות בכלל, עדיין עצוב לראות שמשקיעים כאלה משאבים, מבזבזים כוח אדם וכספי ציבור על שטויות.

פורסם

לאלעד תודה על הציטוט המלאה.

לדעתי השוטר הפשוט עושה את עבודתו כמו שחן אמר, אחרת אם לא נציית לחוקים אנחנו מדינת העולם השלישי וארץ הקומבונות. ישראל היא מדינת "אחי תעשה טובה, רק לי".

בגלל זה אנו מתקוממים על חוקי המדינה, לא שלא בצדק, אך אם הינו יודעים לבצע את המצווה בחוק בלי קומבינות אוםי לא הינו מגעים למה שהגענו עכשיו כולם על ה*** של כולם.

המדינה פועלת לפי שיקולים שרומסים את רוב העם, צמרת המשטרה גם כן עושה את הדבר הנוח, כיוון שחוץ מזה שאנשים כמונו מבינים ואוהבים מכוניות ואין לנו היכן לפרוק את העול של כל השבוע הקשה ביחד עם כל המטלות שיש לאזרח הישראלי לבצע, אין לנו שום פשע, בגלל כל ה"מלחמה בנו" אנו נאלצים פה ושם לעבור על החוקים ובמיוחד על הגבלת המהירות.

וזה שעבריינים ואנסים מקבלים עונשים קלים ואף אין מניה, זה המשטרה לא דואגת.

בקיצור האזרח הפראייר הפשוט סוחב על גבו את המדינה והממסד כולו מעמיס ומעמיס עליו.

אז מה הופכים אותנו עכשיו לעבריינים או שרוצים שניתן עוד כמה אלפי שקלים לקופת המדינה?

אני לפני 3 שנים במסגרת הלימודים לתואר אקדמי, בקורס מנהל ציבורי הגשתי עבודה בת כ20 דפים לאחר מחקר מעמיק שביצעתי על שר התחבורה שאול מופז, בתקופה שהוא היה כזה שר. לדברי המשרד בזמנו החוקים הנוקשים וההחמרה נעשו לראשונה מזה זמן רב, תחת שרביתו של השר בעת ההיא שאול מופז, כמובן על מנת להקטין את תאונות הדרכים.

ומה גיליתי?

שהירידה הייתה באחוזים בודדים ולא משמעותים, כיוון שהחוקים המחמירים לא שינו את המצב בשטח בהרבה, אך שימו חב תקציב המשרד גדל מאז חוקים נוקשים אלה, לסיכום החוקים הנוקשים תרמו לקופת המדינה יותר מלמה שנועדו, ללמנוה את תאונות הדרכים הקטלניות, השר לא עמד במשימה שהוצבה לו, האזרח הפשוט רק שילם ושילם.

בעבודה הנ"ל קיבלתי ציון 97.

פשוט שתבינו מה קורה פה.

אין מה להיות מופתעים.

פורסם
זה כי אנחנו עם מטומטם. משום מה אנחנו בטוחים שהבעיה שלנו זה האיראנים שעוד רגע שולחים לכאן טיל או השכנים שלו שרק ממתינים להזדמנות לפנק אותנו בעוד גראד.

מרוב שאנחנו ששים אלי קרב הפכנו להיות אפאתים לבעיות האמיתיות שמתרחשות לנו מתחת לאף בחצר האחורית שלנו. המבצע נשוא השרשור הזה הוא רק עוד סימפטום לכך.

אבל אני לא דואג, הטריו העונה לשם ביבי-ברק-מופז יZיין לנו את השכל לפני הבחירות ביתר שאת בשלל נושאים בטחוניים שבאופן אישי מעניינים לי את החריץ, העם המטומטם שלנו יבחר בהם שוב ובעוד שנתיים, אולי פחות, שוב נתלונן על מר גורלנו ועל איך המשטרה/הממשלה/כל גוף שלטוני אחר ממררים לנו את החיים.

אין מה לעשות, זו דמקורטיה וזו טיבה.

אין שום סיכוי למפלגה שתעסוק רק בנושא המוטורי, והסיכוי היחיד הוא להשתלט על מרכז מפלגה גדולה, כפי שעשה משה פייגלין בליכוד.

פורסם

אני אישית לא מבין למה מישהו צריך לנסוע במהירות 150 קמ"ש. מצד שני, "קצת" הגזימו כאן עם הענישה.

• תוכן חדש...