Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי העברתי את אחד הרכבים שלי טסט, כשניגשתי לקבלה הפקידה אמרה שנגמרו להם המדבקות ולכן היא מצרפת לי לרישיון נספח עם בדיקת תקינות במקום המדבקה.

נספח שאני צריך לשמור עם הרישיון כל הזמן.

הרגע העברתי רכב אחר שלי טסט, גם הפעם אותו הסיפור, קיבלתי נספח במקום מדבקה.

לעומת זאת, אבא שלי העביר את הרכב שלו טסט לפני שבועיים והוא כן קיבל מדבקה באותו מכון טסטים.

מישהו יודע מה הסיפור? זה לא יכול להטעות למשל פקח של העירייה שיכול להחליט שהרכב נמצא ברחוב בלי טסט וצריך לפנות אותו?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הנושא הזה נטחן כבר עד דק בפורומים - אין סיכוי שתקבל דוח על אי הדבקת מדבקת הטסט.

(לפי לשון החוק, את המדבקה חייב להדביק הבוחן, לא אתה. ובכל אופן כל עוד יש רשיון בתוקף אף אחד לא 'יחפש' אותך)

הסר דאגה מלבך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השאלה שנשאלה היא על פקח ולא שוטר.

דהיינו על רכב שהוצמדה לו הודעת פינוי בגלל שהפקח לא רואה מדבקת טסט והוא סבור שמדובר בגרוטאה.

• תוכן חדש...