Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שעה הדלקתי את האוטו והמזגן התחיל לעבוד על עוצמת קירור נמוכה מבלי שניתן יהיה לכבות/להגביר - הפנל של הבקרת אקלים נכנס למוד כאילו הוא כבוי אבל לא מגיב. היה לי את הסיפור הזה כבר שנה שעברה ואחרי שהחלפתי חיישן טמפ' חיצונית (היה סיוט למצוא חיישן כזה במלאי) הכל עבד פיקס עד שהגיע החמסין היום ושוב זה נדפק.. מישהו מכיר את הסיפור עם הבקרת אקלים הנוראית הזאת ? למה כשיש חמסין אז דעתה ופעולתה משתבשות ? האם צריך שוב להחליף חיישן טמפ' ? (למרות שהקריאת טמפ' שלו נכונה והוא לא מזייף)

האם צריך להחליף חלק אחר ?

אני אשמח (מאוד מאוד) אם למישהו יש תשובות או סתם מידע לגבי הבקרת אקלים הזו, כי ממש לא בא לי לבלות עוד קיץ בלי מזגן.

פורסם

כן, בדיוק המערכת הזאת. משהו גורם לה להיכנס לאיזה מצב ברירת מחדל כשהטמפרטורות בחוץ גבוהות. החיישן טמפ' תקין לחלוטין ומחווה נתונים מדוייקים. בדיעבד כנראה שהחלפתי חיישן לשווא ומה שסידר את המערכת זה העובדה שניתקתי את החיישן ואולי איפסתי את המחשב, כי היום ניתקתי את הקונקטור של החיישן טמפרטורה-חיצונית וחיברתי אחרי דקה והמזגן חזר לעבוד רגיל.

שוב, אני אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את המערכת הזאת או בקרות אקלים בכלל, שאוכל לדעת מה מקור התקלה.

פורסם

יש לי מערכת זהה.

אני יודע שאצלי יש לפעמים תקלות אם הכבל FLAT שמחבר את הפאנל עצמו למערכת כולה, מספיק שיש זווית מסויימת שהוא קיבל וזהו, אין תצוגה יותר.

האם פתחת את הפאנל מתי שהוא בזמן האחרון?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא, אבל הפאנל הזה לא יושב אצלי כ"כ טוב כי אחד הקליפסים שלו נשבר אז הוא לפעמים מקרקש אז זה אולי מסביר את זה. אולי גם בגלל החום - אני גר בצפון הנגב והטמפרטורות השבוע היו מאוד גבוהות. שמעתי שיש את העניין הזה של ברירת מחדל כשיש בעיית תקשורת בין הפאנל לקופסא האחורית אבל בכל זאת, למה זה תמיד קורה כשהטמפרטורות גבוהות? אני זוכר בסבב הקודם של התקלה שבתחילת נסיעה כשיצאתי מהחניה המקורה והאוטו היה קריר, המזגן עבד רגיל ואז כששמתי מצית מתחת לחיישן טמפרטורה חיצונית (לא שרפתי את הפלסטיק כמובן, רק העליתי את הטמפ') המזגן נכנס למצב תקלה הזה.

• תוכן חדש...