Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבוע טוב,

בבעלותי פאסאט 1.8T בנזין מבציר 00'. גיר טיפטרוניק.

לפני כיומיים התחילו לי רעשים נלווים לסל"ד המנוע. רעש לא מובן. כמעין סוג של שריקה נלווית ויחסית אחידה לגובה הסל"ד. ז"א כשהסל"ד מוגבר, כך גם השריקה גוברת.

הדבר הראשון שבדקתי הוא, האם הרעש מגיע מאזור הרצועות, אך התשובה הייתה שלילית - הרעש מגיע מאזור אחורי המנוע.

בנוסף, לאחרונה נתקלתי מס' פעמים בטפטוף תחת הרכב (לאחר לילה או, כמה שעות "טובות" מנוחה).

ממה שראיתי ולעניות דעתי הטפטוף מגיע מהאזור שבין הגיר לבין המנוע. אני יודע שהגיוני שלרכב בגיל הזה (12) הגיוני מאוד שיהיה טפטוף קל, אך לעיתים הטפטוף היה יוצר שלולית (לא גבוהה) בקוטר של כ8 ס"מ. שוב, מדגיש שלא תמיד.

:idea: החשש שלי - מפלס שמן הגיר ירד והרעש מגיע מהגיר.

מה שיכול לנגוד את עניין הרעש מאזור הגיר הוא שגם במצב "P" וגם במצב "N" הרעש קיים. אך, שוב, לעניות דעתי, קיים קשר כלשהו של המנוע עם הגיר גם כאשר לא משולב הילוך כלשהו (ממיר מומנט?!?!:shock: )

עד כאן..

אודה לעזרתכם הרבה..

• תוכן חדש...