Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנאייקים...

gavnuk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתדעו, יום שישי בזהב יש ניידת... היא עושה רק רעש...

הסבר...

נגיד אתה מתחיל רייס, קופצת עליך ניידת... אתה לא תסע לראשון ולא לבת ים... כי ברמזור הראשון יתפסו אותך, אז אתה נוסע לכיוון אשדוד או תל אביב... נכון? :)

אז ככה, נסעתי היום (יום שישי) לכיוון אשדוד אחרי הפעילות בזהב... ומה אני רואה? 4 ניידות B4 דנדשות!!! מחכות לאיביזה או אימפרזה משופרת מהתחת טסה 200 קמ"ש...

אז זהירות, יש שם מישהו שמחכה לכם!!!

פורסם

היום אני גם הייתי בזהב ....

היה שם פצצה ......

מכוניות חייה ....

והיתה שם איזה ניידת ...שכל אוטו משופר שהיה מתחיל ליסוע ישר היתה מזנקת עליו כמו לא יודע מה ....

בקיצור תיזהרו ....

הם כמו כלבים שמחפשים איזה חתולה .....

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

הם מצאו

האמת שמה שקרה היום אפילו יותר מצחיק מהדוחות שחטפו פה על "קווים מפוספסים" בעבר.

שחקים ראשיים:

רונית הידוע לשמצה

שוטר נוסף אחר

הקורבן או במקרה הזה קורבות

נהג אימפרזה מסכן שעלה על הדוקרנים ופינצר 4 גלגלים וחברים שלו שעזרו לו להחליף לבייגלה.

רונית השוטר השני החליטו שזו הזדמנות לתת להם דוחות על שעמדו לצד הדרך בלי אורות מהבהבים.

וכך הם עשו :roll:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
שתדעו, יום שישי בזהב יש ניידת... היא עושה רק רעש...

הסבר...

נגיד אתה מתחיל רייס, קופצת עליך ניידת... אתה לא תסע לראשון ולא לבת ים... כי ברמזור הראשון יתפסו אותך, אז אתה נוסע לכיוון אשדוד או תל אביב... נכון? :)

אז ככה, נסעתי היום (יום שישי) לכיוון אשדוד אחרי הפעילות בזהב... ומה אני רואה? 4 ניידות B4 דנדשות!!! מחכות לאיביזה או אימפרזה משופרת מהתחת טסה 200 קמ"ש...

גם אני נסעתי מהזהב, בסביבות 11+.... לכיוון אשקלון - נוצר פקק אדיר בגלל כמה ניידות שהציבו מחסומים על הכביש

בהנחה שאנחנו מדברים על אותו מקרה, לא נראה לי שהם ניסו לתפוס איביזה - כנראה היתה התראה, מאיפה אתה יודע שהם חיפשו איביזה שנוסעת 200 קמ"ש?!?! זה אחד

ושניים למה ליסוע לכיוון אשדוד כשאתה בורח?! עדיף לך להתחמק בשטח עירוני שיש בו הרבה פניות, ככה לא יכולים להציב לך מחסומים כמו שאתה טוען שעשו השוטרים ממש אחרי המחלף

יובל.

פורסם

כמות השוטרים על כביש מס' 4 הייתה לצורך שינוע של מטען חורג לאשדוד.

אני יצאתי מר"ג ב-8:45 ו"פוקקתי" על גשר מסובים עד 9:15.

מגנות נסעתי כבר בדרכים חלופיות.

לסיכום שעה נסיעה על דרך שאורכת כ-20-25 דקות(תלוי במהירות).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני נסעתי מהזהב, בסביבות 11+.... לכיוון אשקלון - נוצר פקק אדיר בגלל כמה ניידות שהציבו מחסומים על הכביש

בהנחה שאנחנו מדברים על אותו מקרה, לא נראה לי שהם ניסו לתפוס איביזה - כנראה היתה התראה, מאיפה אתה יודע שהם חיפשו איביזה שנוסעת 200 קמ"ש?!?! זה אחד

ושניים למה ליסוע לכיוון אשדוד כשאתה בורח?! עדיף לך להתחמק בשטח עירוני שיש בו הרבה פניות, ככה לא יכולים להציב לך מחסומים כמו שאתה טוען שעשו השוטרים ממש אחרי המחלף

אז ככה...!

אני לא מדבר על המחסום, שמת לב? אין פה מילה מחסום... המחסום היה אחר-כך.

לפני זה עמדו 4 ניידות בצידי הכביש... בראשון

ולתוך העיר לא הכי כדי לברוח, כי יש רמזורים ומכוניות נוסעות בצפיפות ולא במהירות.. אז תחשוב...

פורסם

קצת הרחק מן המרכז לכייון ירושלים נעבור

בשכונת גילה קיים פארק ענק,

בלילות זוגות שלא גרים יחד או מזדמנים אחרים שמחפשים קצת שקט

באים לחניון הפארק על מנת למצוא קצת שקט

בזמן פעילותם ברכב תקפוץ עליהם ניידת, לרוב חיפוש אחר ערבים\סחר בכימיקלים אסורים

מה שכן מנויים קבועים בפארק יזכו ליחס מועדף מצד המנייאקים.

עדכון נוסף הוצבה ניידת תנועה בסטף בערבי שישי לאלו שאוהבים קצת אקשן בהרים

שבוע טוב

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

• תוכן חדש...