Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, רכשתי לפני יומיים רכב חדש(איבו 2011 יפיפיה)

ואני מאוד מאוד מפחד עליה מכיוון שבשכונה שלי קרו לי מקרים עם הרכב הישן ( מכה פה ושם, שריטה פה ושם, הדלתית של המיכל דלק הייתי פתוחה כמה פעמים באופן מוזר למרות שלא נגנב דלק, וכמו כם גם שברו לי מראה צד שהיית לכיוון המדרכה, כלומר זה לא היה רכב חולף)

וזאת בגלל ,איך נגדיר את זה, יש לי שכנים טיפה בעייתים ונראה לי " פותחים עיניים "

בכל מקרה אני גר בקומה הראשונה בבית מתוך 3 קומות והייתי רוצה למצוא מצלמה שאני יוכל להתקין אותה באיזור הקומה בה-2

וזאת על מנת שאני יוכל להשקיף על רוב החנייה מכיוון שאין באפשרותי להחנות כל פעם באותו מקום.

הייתי רוצה לדעת איך מצלמה כזאת תתחבר למחשב(הרי שם כל המידע ישמר? לא?) וגם איך אני מעביר לה חשמל? האם בגלל שאני רוצה להתקין אותה במרחק של קומה(או 2 קומות שזה בערך 20 מטר) מהדירה שלי אני אצתרך כבל מעריך כלשהו?

כמו כן הייתי רוצה מצלמה אם אפשרות לראיית לילה ( מכיוון שאני לא יודע מתי הנבלות יחליטו לעשות משהו)

או שאולי בכלל כדי להתקין מצלמה כלשהו בתוך הרכב( למרות שנראה לי ככה יהיה המון שטח מת)

תודה רבה מראש!

זקוק לעזרתכם כמה שיותר מהר!

פורסם
:( מה מצחיק?

משתמש חדש שמנסה לעבור את רף 20 ההודעות:?

ולשאלתך,

לדעתי כדאי לך לשם מצלמת IP שתתחבר למחשב דרך הראוטר במקום להתחיל להעביר כבלים על הקיר.

מחיפוש קצר מצאתי את זה:http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon

מה לגבי כיסוי לאוטו?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
שלום רב, רכשתי לפני יומיים רכב חדש(איבו 2011 יפיפיה)

ואני מאוד מאוד מפחד עליה מכיוון שבשכונה שלי קרו לי מקרים עם הרכב הישן ( מכה פה ושם, שריטה פה ושם, הדלתית של המיכל דלק הייתי פתוחה כמה פעמים באופן מוזר למרות שלא נגנב דלק, וכמו כם גם שברו לי מראה צד שהיית לכיוון המדרכה, כלומר זה לא היה רכב חולף)

וזאת בגלל ,איך נגדיר את זה, יש לי שכנים טיפה בעייתים ונראה לי " פותחים עיניים "

בכל מקרה אני גר בקומה הראשונה בבית מתוך 3 קומות והייתי רוצה למצוא מצלמה שאני יוכל להתקין אותה באיזור הקומה בה-2

וזאת על מנת שאני יוכל להשקיף על רוב החנייה מכיוון שאין באפשרותי להחנות כל פעם באותו מקום.

הייתי רוצה לדעת איך מצלמה כזאת תתחבר למחשב(הרי שם כל המידע ישמר? לא?) וגם איך אני מעביר לה חשמל? האם בגלל שאני רוצה להתקין אותה במרחק של קומה(או 2 קומות שזה בערך 20 מטר) מהדירה שלי אני אצתרך כבל מעריך כלשהו?

כמו כן הייתי רוצה מצלמה אם אפשרות לראיית לילה ( מכיוון שאני לא יודע מתי הנבלות יחליטו לעשות משהו)

או שאולי בכלל כדי להתקין מצלמה כלשהו בתוך הרכב( למרות שנראה לי ככה יהיה המון שטח מת)

תודה רבה מראש!

זקוק לעזרתכם כמה שיותר מהר!

ואם תתקין מצלמה זה לא יעזור לך

נזקים עדיין יעשו לך

פורסם
ואם תתקין מצלמה זה לא יעזור לך

נזקים עדיין יעשו לך

לפחות תדע מי זה, ולקראת החג תכבד אותו במצות של החיים. :mm_yeah:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

קודם כל, תתחדש!!! (חייבת להודות שהתגובה הראשונה שלי הייתה: אפשר סיבוב? וגם אני רוצה...) תהנה מהאוטו!

ממליצה לך לרכוש כיסוי לאוטו (כדי לנסות למנוע או למזער נזק אפשרי כי אנשים צרי עין וחסרי כבוד לרכוש של אחרים לא חסר, אז כדאי להתגונן).

בנוסף, גם אצלנו בבניין החניות לא מסומנות, אבל עם הרכב החדש שלנו די הרגלתי את השכנים לכך שמקום אחד מסוים בחנייה הוא "שלנו". פשוט לחניתי שם כל פעם והם די התרגלו לראות את הרכב שלנו שם. זה מקום מרוחק מהכניסה לחנייה (מומלץ כי כך כמובן יש פחות "תנועה" של הולכי רגל וגם מכוניות סביב האוטו) וגם כמעט תמיד אותם שני רכבים חונים משני צדי הרכב שלי (ווידאתי שהם יודעים איך לחנות ולא פותחים דלתות בזריקה, עד כה לא הייתה אפילו בעיה הכי קטנה). תנסה למצוא כזה מקום ליד הבניין שלך, אולי תצליח לקבוע לעצמך מקום כמעט קבוע ופחות נגיש לחוליגנים למיניהם.

לגבי מצלמות, נתנו לך המלצו טובות לדעתי.

שבת שלום,

ליהי

• תוכן חדש...