Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבנות למגבר שלי באוטו משהו כזה

1.jpg

עכשיו אני יודע שזה יכול לגרום למגבר לבעיות התחממות וכו'

רציתיי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון.

פורסם

לתצורת ההתקנה הזו קוראים רצפה כפולה.יש לה יתרונות ויש לה חסרונות אני אישית אוהב את הנוחות שבה.

בגדול מתקינים מאווררים מסביב למיקום המגבר, מאוורר מכניס אוויר ומאוורר מוציא אוויר בנוסף כדאי לעשות איזה פתח באחד הצדדים שהאוויר יוכל לזרום ביותר חופשיות ולא ישאר באזור המגבר ויגרום לפעולה הפוכה.

אתה יכול להשתמש בפרספקט זה בגדול פלסטיק שקוף די פשוט, אני אישית לא אוהב את כל עניין התצוגה של המגברים אז ההיתי מעדיף פשוט לכסות את כל העניין עם פלטת MDF ולסגור עניין אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

סבבה עכשיו כמה בערך העלות של המאוורר?

ואיך בדיוק אפשר לחבר אותו שהוא יופעל שהמגבר עובד? לחבר פשוט עם הרימוט או שזה יותר מסובך?

עוד דבר נוסף אפשר לחבר מאוורר(ספק) של מחשב?

פורסם

אתה יכול להישתמש באלו

http://www.ebay.com/itm/1-pcs-Brushless-DC-Cooling-Blower-Fan-4020S-12V-/330414967965?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cee444c9d

http://www.ebay.com/itm/New-System-Blower-CPU-Case-PCI-Slot-DC-Brushless-Fan-Cooler-For-PC-12V-0-23-UG1Q-/270941925298?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1565afb2

http://www.ebay.com/itm/12-Volt-Crossflow-Small-Amp-Cooling-Fan-Car-/360351165036?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e69a6a6c

רק למצוע 1-2 שבעלי נתון CFM גבוה וDB (רעש) נמוך.

כמובן שזה תלוי במגבר ובתנאי עבודה שלו.

חלון פרספקס זה כדי להציג מגבר לכל העולם וזה מזמין תצומת לב לא רצויה. גם כל דבר שתזרוק בבגז, ישרוט את החלון או ישאיר סימנים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לא ממזמן ביצעתי בנייה כזאת אך במקום הסאב הכנסתי את המגבר.

בתוך שקע שיראה אפס עם הבנייה. השארתי אותו בלי פרספקט עקב אי רצון של הלקוח ומחלוקות על התחממויות.

בגדול מאווררים של מחשב סוגרים פינה.

אחרי חיבור של ממסר שיפעיל אותם איך שהמגברים נדלקים.

גילוי נאות.

(אני עוסק ברפדות), אז העניין לא מהווה בעייה בשבילי.

אעלה לפה תמונות כשאצלם את זה מהרכב של הלקוח.

זה לקח די הרבה מקום מהבגאז.

השאלה שלי לבנייה כמו שמוצגת בתמונה צריךלוותר על מושבים מאחורה? איזה תיבה נכנסת שמה ?

תמיד התעניינתי ופשוט לפי מה שבדקתי תמיד הסאב מאוד שקוע בפנים הפתרון היחידי שחשבתי עליו זה פשוט שמוותרים על המושבים מאחורה .

האם אני צודק או שפשוט בונים תיבה בתצורת shallow.(הכוונה לתיבה דקה)

פורסם

תיבה שם זה לא תיבה SHALLOW.

בהרבה רכבי סדן יש שביל גישה דיי ארוך(כ20+ ס"מ) עד לנפח מלא של תא מטען. בעזרת תיכנון נכון אפשר לבנות שם תיבה של 50+ ליטר.או אפילו יותר גדולה אם בונים מפיבר.

מינוס בתיבות אלו שהם כלאות באס מסאב בבגז. כך אתה מקבל בגז רועד אבל ללא דפיקה מקדימה.

פתרון לזה שמתקנים את הסאב אם פנים לכיוון מושבים (גם פורט) או יצירת תעלות בין חלל הרכב לתא מטען.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אוקי פעם יצא לי לעשות התקנה בבמו סידרה 3 ולא משנה מה עשיתי פשוט הסאב לא עבר קדימה לתא של הנוסעים,

בבגאז הייתה דפיקה נחמדה ומקדימה כלום מה שעשיתי פשוט הוצאתי את הרמקולים מאחורה.

היה שמה מין אטימה מפיבר או חומר בסגנון דומה הוצאתי אותם הרחבתי טיפה את החור שמתי מעל זה לבד אקוסטי דק שיתן לאוויר לזרום. וככה התגברתי על תופעת החוסר באס מקדימה, נראה לי גם בהתקנה כזאת אפשרי.

מה שגם בהתקנה כמו בתמונה יש לו את כול הבגאז לנגן לתוכו, זה קצת אוכל את הדומננטיות, לדעתי.

אני אישית ברכבי אף פעם לא אעשה בנייה לפי דעתי זה בכלל סתם שופוני, פתחת בגאז יום למחרת אין לך כלום בבגאז מזמין כול מיני יצורים,

מוסיף מלא משקל לאוטו.ואני מעדיף כמה שפחות משקל ברכב.

אם למישו יש תמונה איך התקנה כמו זאת למעלה נראית מאחורי התיבה אשמח לראות.

• תוכן חדש...