Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיפעילו בכל הארץ!!!

אולי במתכונת פחותה אבל שיהיה... כמה אפשר לסבול, בבני ברק מצידי יכולים כולם לעשות כרצונם.

למה אני צריך לשלם מאות שקלים למוניות בסופ"ש כדי לצאת ולהנות בלי לסכן עצמי ואחרים?

כשהיתי בצבא אף אחד לא אמר לי לא לצאת לפעילות בשבת, אני מבין זה "פיקוח נפש" כדברם, ולנהוג שיכור ברכב זה לא פיקוח נפש?

הלוואי שזה היה ככה...

חוץ מזה, לא טוב להם שלא יסעו, אף אחד לא כופה עליהם לנסוע בשבת,

מן הראוי שכמו שמכבדים אותם הם גם יכבדו את החילוניים במדינה שיש להם חיים ביום שבת. זה שהם רוצים לחיות כמו בימי התנ"ך זו בעיה שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא אני לא חושב שצריך להיות תחבורה ציבורית בשבת , הרי גם ככה יש את המוניות שרות שעולות כמו אוטובוסים ,

ובנוסף העובדה שהתחבורה הציבורית בזיונית ורוב מי שיוצא לתל אביב הוא מהאזור( תל אביבים נוסעים באופניים ;) )

חוץ מזה קצת זיקה ליהדות( שיש לציין שאם לא היינו יהודים לא הייתה סיבה לקיומה של המדינה) לא תזיק .

(אני לא דתי למי שתהה :)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

רעיון נחמד, אני רק משתתפת בצערם שלתושבי העיר ת"א,

שלא יהיה להם יום מנוחה יום שקט שבוע ללא תחבורה רעש ופיח,

ובנהגים שיעבדו בשישי ושבת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעבוד בשישי-שבת זו בחירה של הנהג,חוץ מזה התחבורה לא תיהיה במתכונת מלאה,כמה רעש וזיהום כבר זה יכול לעשות?לא צריך להתפרע.

כל הכבוד לעיריית תל אביב שלא נותנת לאותם אלה שמכופפים פה את כל המדינה לכופף גם אותה.

פורסם

אף אחד לא ירצה לעבוד בשבת.

ואז יתחילו סנקציות על העובדים,

לא פשוט לעבוד ולפרנס משפחה ומאידך להיות מאויים בפיטורים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שטויות,איך הגעת למסקנה שלא?לא חסר אנשים שרוצים עוד כמה מאות עד אלפים לנטו החודשי בתמורה לכמה משמרות שבת בחודש או אפילו משמרת שבת פעם בחודש.

מי שרוצה יעבוד,מי שלא,אז לא,בדיוק כמו בתחומים אחרים.

פורסם

לא "שטויות", שישי שבת יהפכו להיות ימי עבודה רגילים.

מה שזה אומר שכל הקוים יפעלו כרגיל ויהיה צורך בעובדים רבים,

למשמרת שמתחילה מ 5 בבוקר עד 12 בלילה.

ל'

פורסם

אני בספק רב אם הקווים יפעלו כרגיל. בחיפה יש תח"צ בשישי-שבת במתכונת מצומצמת. הפעלה בהיקף פעילות מלא לא ישתלם לחברות התחבורה, עקב ביקוש נמוך בהרבה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אם אני זוכר נכון, אסור לחייב אדם לעבוד ביום המנוחה שלו (הנקבע לפי דתו).

לא נראה שלנוצרים יש זכות לא לעבוד בימי ראשון, בנצרת ד"א יום החופש הרשמי הוא ראשון אבל נצרתיים שעובדים מחוץ לעיר עובדים בימי ראשון.

פורסם
אף אחד לא ירצה לעבוד בשבת.

ואז יתחילו סנקציות על העובדים,

לא פשוט לעבוד ולפרנס משפחה ומאידך להיות מאויים בפיטורים.

ל'

... או שנהגים יעמדו בתור בשביל לעבוד בשבת תמורת 150% או יותר מהשכר בימים אחרים. אני רואה בזה רק יתרונות. פיח ורעש עושות גם מוניות ומכוניות פרטיות, אגב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שאמר הטוקבקיסט שבלינק שהובא כמה תגובות מעליי:

תודה על ההרגעה, כבר חשבתי שמשהו כאן במדינה יתוקן...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...