Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

קבל ח"ח על העשייה.

לגבי הקנאק ממעצור הדלת,הרעש אכן נובע מהפין שצילמת,זהו אינו בורג,זהו פין שנכנס בלחץ,והוא יחידה אחת כעת,ניתן לחלוץ אותו בעזרת מכבש ולדחוף פין גדול יותר כדי למזער את החופש,או פשוט להחליף מעצור דלת(סדר גודל של 250 ש"ח אם אינני טועה)

לגבי הTORX, קנה מברג TOREX 20 בכל חנות ב20 שקל,זה יחזיק שנים ויכסה מעט את כל חלקי הפלסטיק ברכב.

בברכה,אורן

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדחוף פין גדול. נשמע כמו פיתרון שאני מציע מדי פעם... :)

החלפה של מעצור דלת- מה זה? האם ניתן לבצע לבד? והאם זה יפתור לחלוטין את הקנאק? או רק ימזער אותו, כמו החלפת הפין?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שחור- 1

כסוף- 2

שקוף- 1

ממליץ להגדיל את הכסוף ל3 ואת השקוף ל2. היה לי קצת לחוץ בסוף.

hagggg55 כתב:

פורסם

אם הנורה של התאורה הפנימית שלך היא T10

אצלי בסופר לנסר יש נורות T10 גם בלוח שעונים וגם בנורות שמאירות את מספר הרכב,

בדיוק לא מזמן הזמנתי מeBay נורות חלופיות T10 (וגם T5) בשביל להחליף לאורות לבנים ללוח שעונים

על מנת להוציא את הנורה צריך למשוך קצת חזק והיא נשלפת, היא לא מסתובבת..

אצלי בכל אופן זה ככה, רק חשוב כשמכניסים אותה לבדוק אם הנורה פועלת, אם לא - היא הפוכה

להוציא ולהכניס הפוך ממה שהכנסת..

ולגבי הלוח תאורת לדים לתאורה הפנימית, אצלי גם הייתה נורה פשוטה עם אור מסריח שגם אם הסתכלתי עליו הוא סינוור אותי..

אז קניתי לוח של איזה 24 לדים מeBay (לא עלה יותר מ2 דולר) עם המתאם קפיץ (כמו שמישהו פה פירסם קישור ללוח כזה)

חיברתי עובד נהדר ויותר מזה, סוף סוף יש אור.

פורסם

ואת כל הפלסטיקה של המנורה שנשברה- איפה הכי זול לקנות?

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...