Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

אני בתהליך של בירור לרכב יד שניה, לצערי בלי הרבה ניסיון בתחום.

אתמול שאלתי לגבי האימפרזה, אבל בינתיים הספקתי לחפור עוד ומצאתי הרבה שממליצים על ניסאן אלמרה בתור רכב שנותן תמורה מלאה לכסף.

האם יש מישהו שיכול להוסיף לי עוד פרטים על האלמרה (שנים 96-2000) בעיקר: בעיות מכניות מסויימות (אם ישנם), צריכת דלק, עלות אחזקה שוטפת, עלות ביטוח ממוצעת (חובה+צד ג').

ולמה צריך בעיקר לשים לב ברכישה מיד שניה.

כמו כן איך הייתם משווים אותה מול הלאנטיס בשנים הנ"ל.

אשמח לכל בדל מידע.....

בתודה מראש!!

פורסם

לפני שניכנס לעניין האלמרה הכלל החשוב הוא למצוא רכב שמור,מטופל,ללא "עבר מכביד" ועם קילומטרז' סביר.

מה שלא תרכוש,לאנטיס או אלמרה,מדובר ברכב בן 12-16 שנים!

האלמרה רכב אמין ביותר,ממש אמין! יחד עם זאת הזנחה ארוכה בהחלפת שמן יכולה לגרום לנזק,האלמרה אוהבת החלפות שמן בזמן. עלות האחזקה סבירה,הביטוח זול יחסית,צריכת הדלק סבירה לשנתון ולקטגוריה.

המרחב הפנימי וסביבת הנהג והנוסעים טובה יותר (לטעמי) משאר היפנומשפחתיות מאותן השנים.

נוחות הנסיעה מאידך גרועה כמו השאר,הבולמים הם נקודת תורפה ברכב.

סה"כ מדובר בתמורה מעולה למחיר ושווה לחפש אחת טובה. לא הייתה לי לנטיס ועליה יעידו אחרים מניסיונם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

היתה לי לאנטיס 99 אוטומטית ,היום יש לי אלמירה 99 ידנית.

חסכון:

1.דלק : זה לא השוואה כי ידני פחות זללן,בכל מקרה הלאנטיס האוטומטית היתה שותה בממוצע 9.2 קמ"ל ,האלמירה כ12.5 קמ"ל בממוצע.

2.ביטוח : עשיתי ביטוח חובה וצד ג' לשתיהן,אותו דבר כ2500 שקל.

3.טיפולים : אם אתה מתכוון לטפל בחברה אז שתיהן יקרות גם דלק מוטורס וגם קראסו מוכרות חלקים מזהב,אך אני מציע לך לטפל במוסך מורשה רגיל עם חלקים תחליפיים יפנים אטלקים וכו.. ,כך אתה תהנה מעלות טיפולים סבירה עד זולה לרכב משפחתי.

4.תקלות בלאי:(חשוב להגיד שהאלמירה היצה פרטים המאזדה ליסינג)

-ניסן אצלי כבר כשנתיים:חוץ מטיפולים החלפתי צינור שמן הגה,ואטם מכסה שסתומים.

-מאזדה הייתה אצלי כחצי שנה:חוץ מטיפולים נזקקתי להחליף הרבה דברים ברכב,מוט ומשאבת הגה,רדיאטור,אטם מכסה שסתומים,תושבת גיר,מחזיר שמן בין גיר ומנוע שתקע את הרכב שבוע במוסך.

נוחות ופנים הרכב:

מדובר על שני רכבים מהדגם הפשוט עם אבזור די בסיסי אין יוצר מדי ממה להתלהב.

הניסן יותר נוחה וגם בהרבה יותר יציבה ומהנה לנהיגה,האלמירה בעלת שלדה הרבה יותר מוצלחת מזו של המאזדה,כמו כן נוחות הכסאות ובכלל הסיעה יותר רכה ונוחה מהלאנטיס באותו שנתון.

ללאנטיס מבפנים יותר יפה ומעוצבת יותר יפה מהאלמירה ,המנוע שלה יותר חזק מזה של הניסן,הניסן בעלת מנוע 1600 עם ביצועים קרובים יותר לביצועי רכב 1600 אירופאי מאותו שנתון.

מקווה שעזרתי,אם יש שאלות תרגיש חופשי לשאול גם בהודעה פרטית.

בהצלחה.

פורסם

אני בדיוק באותה התלבטות כמוך, מצאתי לנכון שהאלמרה אמינה יותר, מה גם שנסעתי באלמרה והרכב היה נוח והפתיע אותי לטובה. כרגע לא מצאתי משהו רע על הניסאן חוץ מזה שתא הנוסעים פשוט מאוד אבל בתקציב הזה ובשנתונים האלו מה שהכי חשוב,לטעמי לפחות, זאת האמינות. שלא תבין לא נכון, המאזדה גם כן נחשבת לאמינה אך לפי חיפושים באינטרנט הבנתי שהאלמרה עדיפה.

• תוכן חדש...