Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קצת מטעה, גם אני מרגיש שהוא כאילו לא מדביק אותי לכיסא כמו שחשבתי שיהיה, אבל בפועל אני מודד בסביבות 8.5 שניות מ0 ל-100, וזה יפה מאד. אולי בגלל הבידוד הטוב שלו התחושה לא עוברת, אבל בפועל הוא מאיץ חזק, ואין לי ספק שהיטי עם 105 כ"ס ו-12 שניות למאה הוא הרבה יותר איטי..זה סתם עניין של תחושה שלך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מנוע עם טורבו מייצר כוח זמין בסל"ד נמוך בשונה ממנוע הפוקוס האטמוספרי ולכן ההרגה. מהיום שרכשתי גולף עם מנוע טורבו אני לא מסוגל יותר לקנות רכב עם מנוע אטמוספרי, זה עניין של הרגל ותחושה.

פורסם
שלום,

אני צריך להחליף את האוקטביה הקיימת בעוד כשלושה חודשים וחבר אמר לי היום שהזמנה של אוקטביה חדשה 1.4 טורבו דרך ליסינג תפעולי, כולל הרכבת דלקן, דיבורית כביש 6 וכו' לוקחת כ 3 חודשים, האם כך באמת?

שאלה שניה - למי שיש ניסיון - האוקטביה מול פוקוס סטיישן 2 ליטר (חייב בגאג') אשמח לקבל דעות ממי שיכול להשוות בפרקטיקה:

לגבי הפוקוס:

1. 2 מושבי תינוק מאסיביים במושב האחורי - האם יכנס עוד אדם באמצע?
  2. תא מטען - האם המחיצה מתפרקת בקלות (ראיתי תא מטען של פוקוס סדאן והוא היה נמוך ולא נוח)?
  3. סחיבה - הבנתי שהפוקוס טובה כמו האוקטביה?
  4. תיבה רובוטית - כמו באוקטביה או שונה?
  5. מזגן: יש יציאה למושב האחורי בפוקוס?

חייב לציין שהרכב הקודם היה פוקוס סדאן 1.6 ומאוד אהבתי. יחסית לדגם הקודם האוקטביה הקיימת ניצחה בהליכה.

אני מבין שיש שיפורים רציניים בסחיבה ולהוסיף את הנהיגה המהנה בפוקוס נראה לי שיש כאן תחרות.

הייתי הולך לנסיעת מבחן, אך אלך רק אם באמת אני אמור להחליט עכשיו בכדי לקבל את הרכב בעוד 3 חודשים

בתודה

אם אתה צריך להחליף את הרכב בעוד שלושה חודשים והזמנת אוקטביה חדשה לוקחת שלושה חודשים ואתה רוצה את הרכב הזה אז איפה הבעיה?! תזמין עכשיו ויהיה לך בדיוק במועד שאתה צריך, לא ?!

פורסם

אני מסכים עם עניין ההרגשה.

מנועי הטורבו מרגישים יותר חיים בגלל האפקט של הטורבו והמומנט הזמין.

אבל מלבד התחושה, הפוקוס 2.0 נותנת תאוצה יפה ומרגישה מצוין.

אחרי נסיעות מבחן בשתיהן אני יכול להגיד לך שהן שתיהן מצוינות ויש יתרונות קלים לאחת על פני השניה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שלום,

נציג הליסינג פרט היום כי לקוחות מסויימים יכולים לקבל אוקטביה תוך 21 יום וחלקם - יתכן שיאלצו להמתין מספר חודשים (לא רצה להתחייב) שככל הנראה אני בכללם. בסקר קצר בין מכרים ובתגובות שלכם, מצאתי שההמתנה בפועל לאוקטביה נעה בין 3-6 חודשים בחברות הליסינג הגדולות .

כמו כן לידע כללי הנציג מסר שזמן ההספקה של הפוקוס הרבה יותר מהיר ויכול להמשך לכל היותר חודשיים. הוא גם הוסיף כי העיכובים הגדולים יתכנו בדגמים היותר נפוצים של אוקטביה 1.2 ופוקוס 1.6 ולא הדגמים שבנידון.

תודה על התגובות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...