Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX4.1 נכבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמי סלבה, בעברי הייתי עוסק יותר בתחום האודיו. כיום, כפי שאתם רואים ולא מכירים אותי, הרבה פחות.

ברשותי המגבר המצויין בכותרת אשר אליו מתחברים זוג Rainbow SLC וסאב של סרויין 200RMS.

הבעיה היא כזאת:

המערכת הייתה מושבתת תקופה עקב כמה שינויים שהרכב עבר. היום, חיברתי חזרה את הר.דיסק (clarion 765) והחזרתי את פיוז המצבר.

בנסיעה בווליום גבוה לאחר כ20 דקות הקומפוננט והסאב הפסיקו לנגן.

- המגבר לא נמצא בפרוטקשן.

- נורה של FUSE GOOD דולקת.

- פיוז ראשי במצבר תקין.

מה בעצם יכולה להיות הבעיה?

מבקש עזרה ומקווה שלא להיכנס להוצאות ותיקונים מיותרים במגבר המהמם הזה.

תודה מראש.

206 XS

פורסם

סלבה, נשמעת בעיה מוזרה בהחלט.

אם אני זוכר נכון, בקלריון 765 יש פאנל חשמלי, ולכן יש לך על הצמת חוטים 2 חיבורי מתח, האחת הוא לתצוגה, והשני הוא לHU עצמו.

אמור להיות עליהם פיוזים עד כמה שאני זוכר.

האם יכול להיות שהפיוז של הHU לא תקין? וכך למעשה אתה מקבל רק תצוגה שכביכול הפאנל עובד..

נשמע לי כמו איזו בעיה בHU, הייתי מנסה לחבר HU אחר או כל מקור אחר.

אפילו לחבר את המגבר ליציאות RCA של רדיודיסק מרכב אחר או אפילו נגן MP3 או משהו כזה.

רק בשביל לבודד את הבעיה.

under construction..

פורסם

אכן פאנל חשמלי, לגביי חיבורי המתח אני לא זוכר אבל אני אבדוק.

רק שאני לא מבין על איזה פיוזים אתה מדבר. בזמנו התקנתי אצל שרון מחיפה והוא חיבר לי 2 פיוזים בצמה.

עוד תופעה שנזכרתי שיכול להיות קשורה ומחזקת את דבריך היא שלאחר חיבור כבל AUX לHU בעת כיבוי נשמע קול פיצוץ מהסאב.

קראתי קצת על התופעה אך לא כל כך הבנתי מה יש לעשות בנידון.

ד"א איך בדיוק אני מחבר MP3 בשביל לבדוק?

מצטער על הבורות, הרבה זמן לא התעסקתי בזה ושכחתי הרבה כללים.

תודה על העזרה.

206 XS

פורסם

היי סלבה,

יש לי גם מגבר הזה וכן, הוא קצת מתוחכם.

יש לבדוק כמה דברים:

1) קודם כל אם אתה אומר שכל הנוריות דולקות כמו שצריך, תסתכל אם המילה AUDISON דולקת בכחול?

זה הסימן שהמגבר מקבל בצורה תקינה REMOTE. אם לא דולק, תבדוק חיבור של REMOTE.

2) אם השם דולק, תנסה לחבר MP3/פלאפון ישירות למגבר. קח חוט עם בננות ובצד שני קונקטור אוזניות ותחבר איתו את הMP3 ישירות למגבר (במקום RCA שכבר מחובר מהמערכת) ותוודא שMP3 מוציא צליל.

אם יהיה צליל, תבדוק חיבור RCA ותבדוק שהמערכת מוציא צליל.

3) אם גם זה לא עזר, תבדוק חיבור מתח, תבדוק עם רב מודד שהוא מקבל 12-14V. תבדוק שהכבל "-" מחובר ממש טוב לגוף (היתה לי בעיה כזאת, הוא נדלק אבל לא מוציא צליל).

תעשה בדיקה ומקווה שזה יעזור לך למצוא את הבעיה.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
היי סלבה,

יש לי גם מגבר הזה וכן, הוא קצת מתוחכם.

יש לבדוק כמה דברים:

1) קודם כל אם אתה אומר שכל הנוריות דולקות כמו שצריך, תסתכל אם המילה AUDISON דולקת בכחול?

זה הסימן שהמגבר מקבל בצורה תקינה REMOTE. אם לא דולק, תבדוק חיבור של REMOTE.

האור הכחול לא דולק. לא אמורה להיות בעיה בריימוט הכל מחובר כמו שצריך.

2) אם השם דולק, תנסה לחבר MP3/פלאפון ישירות למגבר. קח חוט עם בננות ובצד שני קונקטור אוזניות ותחבר איתו את הMP3 ישירות למגבר (במקום RCA שכבר מחובר מהמערכת) ותוודא שMP3 מוציא צליל.

אם יהיה צליל, תבדוק חיבור RCA ותבדוק שהמערכת מוציא צליל.

3) אם גם זה לא עזר, תבדוק חיבור מתח, תבדוק עם רב מודד שהוא מקבל 12-14V. תבדוק שהכבל "-" מחובר ממש טוב לגוף (היתה לי בעיה כזאת, הוא נדלק אבל לא מוציא צליל).

המינוס הדוק גם כן כמו שצריך, אני אבדוק מתח מחר ואעדכן.

תעשה בדיקה ומקווה שזה יעזור לך למצוא את הבעיה.

דימה.

דרך אגב, זוג רמקולים אחוריים מחוברים לרדיו דיסק והם כן עובדים.:-(

206 XS

פורסם

אם האור הכחול לא דולק, סימן שהמגבר לא נדלק.

תבדוק יותר טוב עניין של REMOTE, תנסה בשביל נסיון לחבר 12V ישירות לREMOTE או תמדוד מתח עליו.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

שימו לב למה העצלנות גורמת.

בדקתי מתח בפיוז המצבר למרות שהיה נראה תקין ולא היה מתח, החלפתי פיוז והכל הסתדר.

שמח שזה נגמר בעשרה שקלים וחבל שסתם נכנסתי לסרטים והטרחתי אותכם.

על כל מקרה מודה לכם מאוד, אתם 10.

206 XS

פורסם

10 שקלים זה בקטנה, אצלי נשרף פיוז של המגבר (אם שמת לב הוא לא רגיל), אז זה עלה לי בטיול ל10 חנויות, כמה ליטרים של דלק ו50 שקל עבור פיוז של 100A. :shock:

מזל שהכל יסתדר אצלך! תהנה מחדש :-)

דימה.

• תוכן חדש...