Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יובל, אתה חבר במועדון החמש?

בוודאי חבר במועדון החמש,בגלל זה חשוב לי שישימו לב לאיזה משבצת מנסים בעדינות ובהתמדה לדחוף את נושא היבוא האישי .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער קצת לדייק לא יזיק

בארה"ב כל מכונית אמריקאית שיוצאה ולא משנה לאן ומתי מתקבלת בחזרה בשיא הכבוד תוך מלוי 2 טפסים ,בדיקה שטחית של שמאי מקומי ומקבלת אישור ורשוי.

אנחנו ייצאנו לארה"ב קמרו שברולט משנות ה80 מישראל חזרה לארה"ב בלי שום בעיות.

ולכותב המכובד יש לי לאמר דבר פשוט,את העבריין יש לתפוס פרטנית, אם הגישה הזו מתקבלת תרבות הקומבינה תרד פלאים.

כי"ח (כל ישראל חברים) הוא מושג גלותי.

גם שלטונות מס הכנסה בשלהי המאה הקודמת יצאו מנקודת הנחה שכל נישום הוא גנב בפוטנציה, זה השתנה ביום שנישומים הובילו את אנשי מס הכנסה לבתי המשפט ללא מורא והעובדה? היום זה השתנה לחלוטין.

מירוצי מכוניות

פורסם

חשבתי שהגבתי בנושא מספיק, אבל התגובה למטה הצליחה לגרום לי לרצות להגיב שוב -ובפעם האחרונה.

הסיפור בנוגע ליבוא המכונית בארה״ב פשוט שקר וכזב. אני מזמין אותך לדפדף בשירשור שעוסק בין היתר ביבוא שלי של מכונית לא תיקנית, ללא רישיון כביש בארה״ב בכדי להבין כמה user friendly התחום במקומות אחרים.

תקשיב חמאה או לא חמאה, אתה ניסחפת באימרות חברתיות כאשר הדיון הינו בנוגע למס שרירותי ולא מידתי, ולטענתי גם מפלה. מי אמר שצריך לעבור על החוק, מעיין לך שרק עשירים הם חובבי מכוניות אספנות?! ואם כן, אז זה אומר שכל עשיר גנב?!

חבל שכמוך מורידים ויכוח תרבותי לרמה של חיבור טענות שוו ולגיבובי שטויות באורך של חיבור של 200 מילה

אלעד

קראתי פה 3 עמודים של תסכול, 3 עמודים של עצימת עיניים, 3 עמודים של עידוד הגנבים. יש לי רק משפט אחד לומר לכם: "מי שיש לו חמאה על הראש שלא יסתובב בשמש" !!! יש חוק במדינת ישראל ולא מכבדים את חוקי המדינה באופן סלקטיבי. רוצה לייבא לעצמך רכב אז קודם כל תייבא אותו בעצמך (כי כך קובע החוק !), בלי קיצורי דרך, בלי מאכערים, בלי קומבינות, בלי עמילי מכס "שמכירים את התחום", בלי להדפיס חשבוניות בבית ... צריך לבוא ולומר ביושר שענף היבוא האישי נגוע ברמאויות: כלפי המדינה וגם כלפי המייבאים, רוב אלה שייבאו השנה S350 בטח לא יודעים שרוב המכוניות הללו באו מחברות השכרה בגרמניה למשל, זאת משום שלא הם רכשו אותן, הם שילמו לאיזה "יבואן אישי" (אין דבר כזה !) או מישהו שמכבס את עצמו ומתהדר בתואר "יועץ" או "מתווך", הם לא רוצים כאב ראש אלא רק לשלם, "להזמין" ולקבל מפתחות כאן בארץ. זה לא יבוא אישי !!! זה יבוא מסחרי של רכב משומש והחוק כיום אוסר זאת ! שכל אחד יסתכל לעצמו בראי ויחשוב טוב האם זכר להצהיר למכס על עלות ההובלה האמיתית ? האם פיצל את ההעברות הבנקאיות (כפי שכמובן ביקש ממנו המאכער ...) ? כולל מהחשבון של הסבתא שלו וחשב שבטח לא יגיעו לשם ..., האם הוא בטוח שלא יבואו אליו בשש בבוקר חוקרי מכס ויהפכו לו את הבית בחיפוש, חקירה כל היום וסיכוי סביר למעצר באבו-כביר בערב ?! כל היבוא האישי הזה מיטיב עם אוכלוסיה בעלת אמצעים, ראיתם מישהו מייבא טויוטה קורולה ביבוא אישי ?! כולם מייבאים מכוניות יקרות ששוויין בארץ לפחות 200,000 ש"ח, החל מקאמרי מסורנטו ועד מרצדס SLS ופרארי. זה לא מעמד הביניים זה אנשים שהמדינה חייבת לדרוש מהם מס אמת ולא לעזור להם לקמבן ! תנסו לעשות יבוא אישי באירופה: יקח לכם תהליך של חודשיים, 4000-5000 יורו תשלום למעבדה שתעשה לכם תקינת INDIVIDUAL ורק אז תוכלו להאזרח שם את הרכב. בארה"ב בכלל לא ניתן לייבא רכב ביבוא אישי שאינו עומד בדרישות התקינה הפדראלית (FMVSS) אז אל תתבכיינו פה על מדינה אוכלת יושביה ועל רפובליקת בננת. אין מדינה מושחתת יש עם מושחת ! מדינה שמעודדת את הגנבים במקום את שלטון החוק היא מדינה חולה. המס הוא גבוה ועל זה כולנו מסכימים אבל יש כלים לגיטימיים לפעול להורדת המס, זה עבד בקוטג' ואין סיבה שזה לא יעבוד בכלי רכב: 3 חודשים שאף אחד לא יקנה רכב חדש ולא ייבא רכב, ואז נראה איך ינהג האוצר ואיך ינהגו יבואני הרכב במדיניות המיסוי והתמחור. מי שירוויח זה רק הצרכן, אבל אנחנו יודעים רק לבכות ולהאשים את כל העולם אבל אין לנו את האומץ להסתכל בראי ולומר את האמת לעצמינו. חומר למחשבה ...
פורסם
בוודאי חבר במועדון החמש,בגלל זה חשוב לי שישימו לב לאיזה משבצת מנסים בעדינות ובהתמדה לדחוף את נושא היבוא האישי .

אתה מוזמן להוסיף את העבודה המשמחת שאתה חבר מועדון החמש בפרופיל שלך.

שלמה דן גדרון

פורסם
קראתי פה 3 עמודים של תסכול, 3 עמודים של עצימת עיניים, 3 עמודים של עידוד הגנבים. יש לי רק משפט אחד לומר לכם: "מי שיש לו חמאה על הראש שלא יסתובב בשמש" !!! יש חוק במדינת ישראל ולא מכבדים את חוקי המדינה באופן סלקטיבי. רוצה לייבא לעצמך רכב אז קודם כל תייבא אותו בעצמך (כי כך קובע החוק !), בלי קיצורי דרך, בלי מאכערים, בלי קומבינות, בלי עמילי מכס "שמכירים את התחום", בלי להדפיס חשבוניות בבית ... צריך לבוא ולומר ביושר שענף היבוא האישי נגוע ברמאויות: כלפי המדינה וגם כלפי המייבאים, רוב אלה שייבאו השנה S350 בטח לא יודעים שרוב המכוניות הללו באו מחברות השכרה בגרמניה למשל, זאת משום שלא הם רכשו אותן, הם שילמו לאיזה "יבואן אישי" (אין דבר כזה !) או מישהו שמכבס את עצמו ומתהדר בתואר "יועץ" או "מתווך", הם לא רוצים כאב ראש אלא רק לשלם, "להזמין" ולקבל מפתחות כאן בארץ. זה לא יבוא אישי !!! זה יבוא מסחרי של רכב משומש והחוק כיום אוסר זאת ! שכל אחד יסתכל לעצמו בראי ויחשוב טוב האם זכר להצהיר למכס על עלות ההובלה האמיתית ? האם פיצל את ההעברות הבנקאיות (כפי שכמובן ביקש ממנו המאכער ...) ? כולל מהחשבון של הסבתא שלו וחשב שבטח לא יגיעו לשם ..., האם הוא בטוח שלא יבואו אליו בשש בבוקר חוקרי מכס ויהפכו לו את הבית בחיפוש, חקירה כל היום וסיכוי סביר למעצר באבו-כביר בערב ?! כל היבוא האישי הזה מיטיב עם אוכלוסיה בעלת אמצעים, ראיתם מישהו מייבא טויוטה קורולה ביבוא אישי ?! כולם מייבאים מכוניות יקרות ששוויין בארץ לפחות 200,000 ש"ח, החל מקאמרי מסורנטו ועד מרצדס SLS ופרארי. זה לא מעמד הביניים זה אנשים שהמדינה חייבת לדרוש מהם מס אמת ולא לעזור להם לקמבן ! תנסו לעשות יבוא אישי באירופה: יקח לכם תהליך של חודשיים, 4000-5000 יורו תשלום למעבדה שתעשה לכם תקינת INDIVIDUAL ורק אז תוכלו להאזרח שם את הרכב. בארה"ב בכלל לא ניתן לייבא רכב ביבוא אישי שאינו עומד בדרישות התקינה הפדראלית (FMVSS) אז אל תתבכיינו פה על מדינה אוכלת יושביה ועל רפובליקת בננת. אין מדינה מושחתת יש עם מושחת ! מדינה שמעודדת את הגנבים במקום את שלטון החוק היא מדינה חולה. המס הוא גבוה ועל זה כולנו מסכימים אבל יש כלים לגיטימיים לפעול להורדת המס, זה עבד בקוטג' ואין סיבה שזה לא יעבוד בכלי רכב: 3 חודשים שאף אחד לא יקנה רכב חדש ולא ייבא רכב, ואז נראה איך ינהג האוצר ואיך ינהגו יבואני הרכב במדיניות המיסוי והתמחור. מי שירוויח זה רק הצרכן, אבל אנחנו יודעים רק לבכות ולהאשים את כל העולם אבל אין לנו את האומץ להסתכל בראי ולומר את האמת לעצמינו. חומר למחשבה ...

בהמשך לדבריו של אלעד חשוב לציין כי VIVAITALIA לא אוהב דמגוגיה זולה שכן הוא העיר לי על כך בעבר.

מסתבר שהפוסל במומו הוא פוסל.

זה שרשור טוב שמאפשר לי לחדד לעצמי את השאלה - למה מצב ייבוא הרכב בישראל נראה כמו שהוא נראה?.

פורסם
בארה"ב בכלל לא ניתן לייבא רכב ביבוא אישי שאינו עומד בדרישות התקינה הפדראלית (FMVSS) אז אל תתבכיינו פה על מדינה אוכלת יושביה ועל רפובליקת בננת.

ממש לא נכון!

רכב בן למעלה מעשרים וחמש שנה (ובפורום הזה בהן עניננו) פטור בארה"ב מכל התקנות התקינות וההגבלות גם יחד, ולא משלם פרוטה מכס, מע"מ ושאר ירקות. יותר מזה - בהרבה מדינות הוא גם פטור מטסט ומשלם אגרה סימלית בלבד.

קרא יותר פרטים כאן:

http://wp.me/pXLKy-3 בפרק "הרובר באמריקה".

הייתי מצפה ממי שמטיף ליושר הגינות ודברי אמת שידע על מה הוא מדבר, יבדוק את עצמו - ולא יתפס בלא-אמת בוטה בעצמו.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

דני, אני מתכוון לרכב שיוצר מחוץ למדינות נפט"א שלא בתקינה פדראלית, כלומר לא יועד מלכתחילה לשוק האמריקאי. נסו להכניס לארה"ב אלפא 159 חדשה או פיז'ו 508 ונראה מי יצליח ... לא דיברתי בכלל על רכב אספנות שגם בארץ זוכה להקלות מבחינת האפשרות לייבא כמעט כל רכב פרטי ובלבד שישיה לו הגה בצד שמאל.

• תוכן חדש...