Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מיוני יצויידו החיילים ואנשי הקבע בכרטיס חכם שיוטען בהתאם למקום מגוריהם וכמות היציאות שלהם הביתה. "הצבא לא צריך לממן לחיילת נסיעה מחולון לסבתא בחיפה", אמרו בצבא על המהלך שאמור לחסוך 25 מיליון שקלים בשנה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4175435,00.html

ואני שואל איך לעזאזל חיילים יכולים לממן נסיעות מחוץ למסגרת הצבאית עם משכורת של 400 ש"ח בחודש? :evil:

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

אם זו באמת התוכנית וללא כל עיוות מצד התקשורת אז מדובר בשיאים שנשברים אחד אחרי השני על הגב של האוכלוסיה הכי חלשה הן כלכלית והן מחאתית.

אני לא רואה איך העניין עובד במיוחד באירועים שהם לא שגרה- ימי סידורים שבהם חייל משתמש בכ6-7 אוטובוסים.

הפניות למרפאות.

כל מיני סידורים כאלה ואחרים שלטובתם נשלח חייל בתחבורה ציבורית כדי לחסוך דלק של רכב לבן.

אני אומר שניתן לקצץ לחיל האוויר את הכנפיים ובכך לחסוך את הפער ב25 מ' ש"ח.

(כל מיני מטסים מיוחדים שעלותם אסטרונומית- השערה בלבד ואין לי מושג כמה עולה שעת טיסה של כל כלי טיס).

פורסם

איפה הבושה?

כשאני הייתי חייל, כמו רבים אחרים, 80% מהחשבון של הטלפון האישי שלי היה על שיחות שנאלצתי לעשות במסגרת הצבאית.

המשכורת הצבאית בקושי הספיקה לי לאוכל כשהייתי בתפקיד מחוץ לבסיס, ולא חסרות עוד הוצאות..

שיחסכו מאנשי הקבע את האוקונוליין ששותה 1 ל3 שהם לוקחים לחופשה לאילת.

שיארגנו הסעות ליום ספורט במקום שכל אלפי אנשי הקבע יסעו כל אחד במכונית נפרדת.

פורסם

חכו,תראו איך לאט לאט אחוזי המתגייסים יורדים ויורדים,ועם כל החרא שמאכלים חיילים,אני לא מאשים אותם.

גם נסיעה של חיילת עורפית לסבתא שלה הצבא צריך לממן!

אפשר לחסוך המון מהקצינים הבכירים ולא על חשבון חיילים שעושים גג 700 ש"ח בחודש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי דעתי מדובר בידיעה שנופחה, כרגיל, על ידי התקשורת.

דובר כבר בעבר על כך שחיילים ייסעו באוטובוסים באמצעות קווי רב קו על מנת להפחית את התשלום של צה"ל לחברות האוטובוסים, וזאת באמצעות מעקב אחר כמות הנסיעות, אך לא דובר על כך שיבוטלו נסיעות החינם שלהם באוטובוסים.

אני לא אתפלא אם נראה בימים הקרובים ידיעה לפיה הצבא מוותר על ההגבלה שהייתה אמורה להתבצע, כביכול.

אם אני טועה, אז אין ספק שמדובר במהלך מטומטם וכפויי טובה. הקיצוץ לא אמור לבוא על חשבון החיילים הפשוטים, וזה מבלי לדבר על הבעייתיות ליישם דבר כזה בפועל.

פורסם

קטונתי מלחוות דעה על הוצאות הצבא אבל לאחרונה שמעתי שהעלות של"להעלות מטוס לאויר" לצורך תרגול מוערכת בכ100,000 ש"ח.

מביקור בכמה בסיסי חיל האויר ההמראות והנחיתות לא פוסקות, איך אומרים - Money well spent.

וזה לפני הקצינים בעלי הדלקן שמתדלקים גם את הרכב בבית, הכמות הבלתי נתפסת של הפורד-F350 שלא פעם משומשים לצורך נסיעות של חייל-שניים ללא ציוד וזוללים סולר.

וזה הוא רק קצה הקרחון.

*הבהרה, בנוגע לפעולות חיל האויר אני סמוך ובטוח שאין לפגוע בכשירות הטייסים\צוות הטיסה ע"מ לחסוך בעלויות אבל אני כן חושב שאפשר לצמצם את זמן הטיסה במטוסים ולעסוק בפעילות אינטנסיבית בסימולטורים.

ד"א את זה כותב חייל בסדיר שמסתמך על תלוש-עתק בסך של 350 ש"ח בחודש לכיסוי הוצאות לא מבוטלות שנגרמות על ידי הצבא, בעיקר חשבון פלאפון\נסיעות בשעות לילה וכנראה בעתיד גם נסיעות בתחבורה ציבורית.

אבל שוב - קטונתי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יש מספיק דברים לחסוך בהם בתקציב הבטחון, ה-4.5% שחוסכים פה מתקציב הנסיעות לא באמת ישנה, אבל כן יפגע קשות בחיילים מהשכבות החלשות. הרי מרבית החיילים משכבות הביניים ומעלה לא ילבשו מדים בשביל נסיעה באוטובוס על בסיס קבוע. מי שצריך את זה באמת זה העשירונים התחתונים, שבשבילם הכמה מאות שקלים משכורת בחודש הם באמת בבחינת לעג לרש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי מה להוסיף חוץ מביזיון.

כאילו לא מספיק שאסור להם להתאגד ולמחות אז כל יום קמים לגזרות חדשות.

למזלי עד שזה יצא לפועל אני יהיה כמעט אזרח :)

פורסם

חברה שלי שמשרתת בסדיר כרגע אמרה לי כבר לפני כיומיים שזה מה שהולכים לעשות בקרוב. הם קיבלו עלוני מידע בנושא ובקרוב יעשו איתם שיחה לגבי הנושא...

ביזיון זה פשוט לא מספיק! :x

פורסם

צודקים במשרד הבטחון, מה זה משכורת העתק של 400 ש"ח לחודש - כל חייל בסדיר נהייה טייקון... :evil:

כל ההחלטה הזו היא גועל נפש אחד גדול שמראה על האישיות של השר שבראש המשרד - האיש ממגדלי אקירוב.

במשרד הבטחון ישנם כיסי שומן ענקיים, שבהם איש איננו נוגע - הכי קל להטפל לאוכלוסיות החלשות בצבא ולא חלילה לאיזה גנרל שנשלח לחו"ל במסגרת משלחת צבאית מנופחת ומיותרת.

פורסם

הבעיה הכי גדולה בנושא,שחיילים לא יכולו להביע את דעתם בנושא,ומי שיצטרך לעשות את העבודה השחורה אלה ההורים שלהם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סתם חוצפה

את האמת בשבועיים הם דפקו נוקאוט לחיילים שלא יכולים לעשות כלום

ראשון וחמישי בלי רכבות , ראשון זה עוד שטויות ( אני חושב , לא היה לי ניסיון,הייתי ביומיות ועוד הסתדרתי עם טרמפים\ וחלק מהזמן החזקתי רכב) אבל חמישי שחיילים חוזרים אחרי שבוע או יותר הדבר הראשון שהם רוצים זה בית.\ חברה.

ועכשיו גם את הנסיעות חופשי, שזה סוג של צופר ב 3 שנים האלו

בודדים אלו שהולכים לבקר את סבתא בחיפה , אבל את החברה שגרה בעיר אחרת שנסיעה הלוך חזור זה 20 - 50 שקל כן .

חוץ מזה זה כסף שהולך לחברות האוטובוסים שהמנהלים שם יושבים על משכורות אני משער מאוד גבוהות בעקבות זה

אבל 25 מליון בשנה קיצוץ לא יביא לקיצוץ המשכורות של המנהלים אלא בעובדים זוטרים כמו כרטיסנים נהגים וכו שיפלטו לאבטלה ולרוב זה אנשים מבוגרים שלא קל להם למצוא עבודה .

אז בעצם הצבא יחסוך 25 מליון והמדינה תפסיד כמה מליונים וודאי על אבטלה , + מרמור של חיילים

המדינה צריכה להתחיל להסתכל מה קורה אם גוף אחד מצמצם איך זה משפיע על המשק ולא כל אחד לעצמו

כל הארגון הזה צריך לעבור לדעתי ריארגון מחדש ואפילו להכניס חברת ייעוץ וניהול חיצונית לכל מה שקשור לנושאים הלא ביטחונים.

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...