Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כשבועיים שמעתי שחוק המכס עומד להיכנס לתוקף באחד בינואר.

להזכירכם, חוק המכס מקל עלינו בעלויות המכס כאשר אנו מזמינים מוצרים מהרשת

עד למחיר של 1,200 ש''ח.

אני אספן דגמי מכוניות. למתעניינים שבניכם, אני אוסף דגמי 1/18.

בשנה האחרונה 90% מהדגמים שרכשתי נרכשו בארץ עקב פחד שמא הדגם שאזמין ייפול

במכס ואני גם לא יודע איך בדיוק מחשבים את המחיר שאצטרך לשלם במכס.

כשהבנתי שהחוק נכנס לתוקף באחד בינואר ישר הבטחתי לעצמי שאני הולך להזמין כמעט את כל הדגמים שלי

השנה מהרשת בחו''ל.

אבל לדאבוני חבר סיפר לי שהזמין דגם והתבקש לשלם בעוברו מכס של כ- 190 שקלים

אני מצטט את ההודעה שכתב לי:

''בוא נאמר כך שהפקיד של המכס מסר לי כי החוק הזה לא תקף. כלומר שר האוצר העניק את חתימתו לאנשים שמייבאים בכמויות מסחריות . וכי החתימה של השר אינה תקפה לפחות בשלב הזה לגבי אנשים פרטיים , כמו כן נאלצתי להוסיף 189 ש"ח כדי לשחרר את המוצר מהמכס לאחר שהוסיפו גם את המע"מ

אגב דגמים נמצאים בקטגוריה של מוצרים שמוטלים עליהם מכס , וגם לאחר שהשר יחתום (אם תתרחש החתימה של השר ).עדיין הדגמים יהיו ברשימה של גביית מיסים .''

אשמח לקבל הסברים. האם אתם יכולים לחזק את הנאמר או להפך? אשמח לתשובות.

ערב טוב.

שלומי.

פורסם

כנראה שזה עניין של מזל.

אני בזמנו הזמנתי שלושה דגמים 1:18 שנעצרו בבית המכס בחיפה ולאחר שהגעתי לשם עם חשבונית הקניה מאיביי, חייבו אותי רק במע"מ ללא מכס.

כנראה שהשאלה היא על איזה פקיד אתה נופל ואיך אתה בא לו בפרצוף.

מה שכן, עדיין לא הזמנתי דבר מאז החוק החדש.

פורסם

אני יכול להגיד

שאתמול שיחררתי שני פריטים מהדואר ליד הבית וחוייבתי

רק במעם

בפעמים אחרות היה גם תחת מכס סכום

כנראה זה החל לפעול

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...