Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עפ"י חוק אסור לנהג מוניות לא להעלות נוסע למונית ואף לא להוריד אותו באף מקום בדרך למעט היכן שהוא חפץ להגיע.

אם הנוסע מלוכלך ו/או מסריח וישיבה שלו במונית תלכלך/תסריח את המונית.

מה אז?

גם אסור להעלות את הנוסע?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בעיקרון תלונה למשרד התחבורה יכולה לזמבר את אותו נהג, בהנחה כמובן שאלה כל הפרטים,

וכי אין דברים מעבר לכך, שאינם ידועים לנו.

משרד התחבורה מאתר לבד את בעל המונית עפ"י המספר שלה,(עוזר מאוד אם יש את מספר

רשיון המונית, שמופיע על הכובע הצהוב ועל הדלתות שלה) ודורש ממנו הבהרה מי נהג באותו אירוע

במונית.

מזמנים אותו לשימוע, ותאמין לי שמזמברים אותם על התנהגות לא נאותה לנוסעים.

גבי, לפי מה שאני יודע, כמעט ואין מקרים בהם אסור לנהג להעלות נוסע למונית, אלא אם יש חשש

לבטחונו האישי, וגם אז יש חובה להוכיח שזה היה המקרה.

פורסם

מה הסיכוי שזה משהו לאומני?

חוץ מזה, תחשוב אם זה באמת שווה לך. לך תדע מה הבן אדם הזה יעשה כשהוא יגלה ש"הלשנת" עליו.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני גם ממליץ על תלונה למשרד התחבורה.

מנסיון אישי שהתלוננתי על נהג אוטובוס של חברת קונקס. עושה רושם שהם מתייחסים שם ברצינות לתלונות, ואפילו הזמינו אותי להעיד וזימנו גם את הנהג.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

העלתי את הסרטון בקטע שהוא נעצר באמצע הכביש וצורח עלי לרדת, מה דעתכם?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

"צדיק" כתמר...

אין סיכוי שהסתובבת לו מול העיניים עם איזה שיקסע ועצבנת אותו במקרה ? :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...