Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך באופן דחוף משהו מהתוכנה.

האם יש למישהו את התוכנה הנ"ל? גם 20 שנה אחורה זה בסדר.

אולי יש למישהו לינקים להורדה לתת לי?

תודה רבה!

קובי

פורסם
אתה יודע שזה לא חוקי ואם אני לא טועה פלילי?

שאלה מעניינת (לא אם זה רק לא חוקי אלא גם פלילי :?) - בעצם האם ולמה להחזיק את הקובץ זה לא חוקי?

די ברור שמי שהוציא את הקובץ ממשרד הפנים עשה עבירה, אבל מה לגבי מי שמחזיק עותק של הקובץ (הקובץ הגנוב הופץ באינטרנט)? זהו רכוש גנוב? האם העתק של קובץ גנוב הוא גנוב? האם זו הפרה של זכויות יוצרים (למדינת ישראל יש זכויות יוצרים על מרשם התושבים?)?

:turn-l:
פורסם

חוק הגנת הפרטיות, פרק ב', סעיף 8:

(א) לא ינהל אדם ולא יחזיק מאגר מידע החייב ברישום לפי סעיף זה ...

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דובר בזמנו על תוכנה ששמה "אגרון"

לא רישומון.

אם אתה רוצה משהו לבדוק שלח פרטים ואני אבדוק אצל מישהו מורשה.

אם זה חסוי ואתה רוצה לבדוק לבד אין אפשרות להעביר את התוכנה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ , אבל למטרה טובה.

אני גר בשכירות, חשבון חשמל אינו על שמי אלא על שם בעלים קודם אותו ניסיתי להשיג (גם דרך בעל הבית) , אני רוצה את היכולת לעדכן את מונה החשמל דרך האתר של חברת החשמל אבל אני חייב בשביל זה את הת"ז (אני מניח שאם אפסיק לשלם חשמל הוא ימצא אותי, כי החשבון על שמו :roll: ).

מי יעזור? (בפרטי , תודה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה רבה , קיבלתי את העזרה הנחוצה והמשימה הושלמה בהצלחה (לספקנים - גם סיפקתי הוכחות לצורך במידע , כאמור עדכון מונה חשמל).

שוב הפורום מוכיח ששהון האנושי פה הוא עילוי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שאלה.

כמה אנשים אתם מכירים שמחזיקים את התוכנה הזו או תוכנה אחרת לא חוקית או ללא רשיון שנעצרו/נתבעו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...