Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא הכי קונה את עניין הביקוש לחלפים זולים...

כמות האיביזות החדשות שאני שומע עליהן רק מפורום זה היא לא הגיונית בעליל(שלי ביניהן)

כמה חלפים כבר צריך בזול?!

כמות של 5 שפורקו תספיק ל50 לכל הפחות

ממש רכב מקולל :(

Subaru BRZ 2018 MT

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר מזמן לא חונה בחניון מול הסינמה , עדיף לחנות בחניון של הבניין מעל הסינמה ולרדת ישר לקומת בידור במעליות . (החניון חינם)

הסיכוי שיגנבו את רכב שם בעיקר בקומה שלישית נראה לי נמוך יותר מאשר בחניון הגדול שמול הסינמה .

פורסם

קחו בחשבון שלא כל הרכבים נשחטים. מהם פשוט עוברים "רישוי" מחדש. בין אם בשטחים בין אם בשטח המדינה, לך תזהה רכב שפשוט החליפו לו לוחית רישוי. בעיקר ברכבים נפוצים כמו האיביזה, קל יותר להסתיר אותו מאשר, נגיד, מיאטה. כמו לגנוב כבש של שכן ולשכן אותו בעדר שלך, לך תוכיח שאין לך אחות מבי לבדוק בציציות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני כבר מזמן לא חונה בחניון מול הסינמה , עדיף לחנות בחניון של הבניין מעל הסינמה ולרדת ישר לקומת בידור במעליות . (החניון חינם)

הסיכוי שיגנבו את רכב שם בעיקר בקומה שלישית נראה לי נמוך יותר מאשר בחניון הגדול שמול הסינמה .

אני גם אוהב להחנות בחניון למעלה ( מה גם שיותר פשוט למצוא שם חניה - לפחות מהמקרים שלי יצא להסתובב שם ). אבל זה קצת מוזר כי זה לא שהחניה בחוץ שוממת, יש שם תנועה כל הזמן ובחניון הרבה יותר שקט.

פורסם

לאלו שנגנבו באמת המכוניות (לא לדודות...), האם תוכלו לכתוב מתי זה קרה?! בשעות היום או בערב, ימי חול או סופי שבוע וכו'. אם יש דפוס קבוע סביר להניח שמדובר בכנופיה אחת ואפשר להודיע על זה למשטרה שיעשו מארבים. חוץ מזה שהגיע הזמן לאמץ כמה חוקי איסלם כמו קטיעת ידיים לגנבים. פה תופסים גנב הוא מקבל שלוש ארוחות ביום מקלחת חמה ומשתחרר בערבות עד שסוגרים את התיק מחוסר עניין לציבור.

פורסם
קחו בחשבון שלא כל הרכבים נשחטים. מהם פשוט עוברים "רישוי" מחדש. בין אם בשטחים בין אם בשטח המדינה, לך תזהה רכב שפשוט החליפו לו לוחית רישוי. בעיקר ברכבים נפוצים כמו האיביזה, קל יותר להסתיר אותו מאשר, נגיד, מיאטה. כמו לגנוב כבש של שכן ולשכן אותו בעדר שלך, לך תוכיח שאין לך אחות מבי לבדוק בציציות.

מזכיר לי במקום העבודה הקודם שלי הייתי רואה המון פעמים מאזדה לאנטיס מודל 96 גנובה...הקטע שעבדתי באבטחה שם וכל הזמן הייתי מתריע על הרכב הזה לאחמ"שים ואף אחד לא עושה כלום בנידון! פשוט חלם.

אם מישהו שואל את עצמו איך אני יודע שהרכב גנוב אז התשובה היא פשוטה מאוד, פשוט צריך להסתכל על מספר הרישוי הבלתי אפשרי לרכב משנה זו והנה הגעתם למסקנה.

רכב עם מספר רישוי 61 לא יכול להיות בחיים רכב משנת 96!!! זהו המספר של שנתון 05/06

לאותו סוג רכב היה יותר הגיוני להשתמש ב-19 ו-27...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ואיך אפשר לגנוב רכב כזה בכלל?

לא אמור להיות מנגנון המונע גניבת הרכב כמו כיול מחשב הרכב והשלט נגיד או כל מיני דברים בסגנון?

אצלי אי אפשר להניע את הרכב ופשוט לנסוע ללא השלט למשל(ולי יש רכב משנת 96 כאמור...רחוק מהמערכות anti-thift של היום שאמורות להיות יותר חכמות)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אני הכרתי אישית בחור עם איביזה 96 אדומה, הוא התהפך עם הרכב ואחרי שבועיים עמדה בחניה איביזה אחרי מתיחת הפנים בצבע אדום עם אותו מספר הרישוי.

haters will hate

פורסם
מזכיר לי במקום העבודה הקודם שלי הייתי רואה המון פעמים מאזדה לאנטיס מודל 96 גנובה...הקטע שעבדתי באבטחה שם וכל הזמן הייתי מתריע על הרכב הזה לאחמ"שים ואף אחד לא עושה כלום בנידון! פשוט חלם.

אם מישהו שואל את עצמו איך אני יודע שהרכב גנוב אז התשובה היא פשוטה מאוד, פשוט צריך להסתכל על מספר הרישוי הבלתי אפשרי לרכב משנה זו והנה הגעתם למסקנה.

רכב עם מספר רישוי 61 לא יכול להיות בחיים רכב משנת 96!!! זהו המספר של שנתון 05/06

לאותו סוג רכב היה יותר הגיוני להשתמש ב-19 ו-27...

סיומת 61 לשנתון 05/06? הרכב שלי עלה באוקטובר 2008 על הכביש והוא עם סיומת 61. ואם האחראי משמרת לא עשה כלום למה לא הודעת למשטרה?

פורסם

אכן לא מזמן ראיתי ב takdin ( מאגר משפטי ) כתב אישום נגד כנופיית גנבי רכב שזה

מה שהם כנראה עשו החלפת זהות רכב על ידי שיכפול לוחית רישוי של רכב אחר " חוקי "

ושיכפול תעודות זהות ורישיונות נהיגה של אנשים אחרים על מנת למכור ללקוחות תמימים

ולשעבד את הרכב כדי לקחת הלוואה מהבנק

גניבת רכבים זה לא רק בשביל חלקי חילוף כנראה

שתי כתבות עם שיטות פעולה יחסית דומות שמראות שיש כנראה גם כנופיות מאורגנות ומתוחכמות

בתחום גניבות הרכב הנה הכתבות

goo . gl / 9fTvY

goo . gl / SJA0p 

פורסם
ואיך אפשר לגנוב רכב כזה בכלל?

לא אמור להיות מנגנון המונע גניבת הרכב כמו כיול מחשב הרכב והשלט נגיד או כל מיני דברים בסגנון?

אצלי אי אפשר להניע את הרכב ופשוט לנסוע ללא השלט למשל(ולי יש רכב משנת 96 כאמור...רחוק מהמערכות anti-thift של היום שאמורות להיות יותר חכמות)

יש מחשבים עם ANTI THEFT מובנה בתוכם, מה שעושים בד"כ, זה פשוט להחליף מחשב עם מחשב זמני ששולח פיקודים סטנדרטיים לכל היציאות שלו. יש כבר כלים גנרים לחלוטין לפי מה ששמעתי ומתאימים לעשרות רכבים. רק חסר מערך שירות לקוחות לגנבים.

אין שום בעיה לפרק קודן ואימובילייזר עם כמה כבלים ארוכים ופשוט לעקוף אותם.

ההנעה עצמה היא פשוטה מאוד.

אגב בחניה של הסינמה אין מצלמות וגם אם הייתה שם מצלמת HD, בלילה, לא היית מזהה אף אחד.

יודע מה, גם אם היית מזהה, רוב הסיכויים שהמשטרה לא תתאמץ בשבילך (לא מאשים אותה, מאשים את בג"ץ).

יש המון פתרונות טכנולוגיים למנוע גניבות רכב, אבל אנחנו שוכחים, שרוב ההגנות הן למראית העין בלבד בכדי שהיצרן יצא "צדיק".

גניבות הרכב מניבות ליצרנים מיליארדי דולרים בשנה. רכב נגנב הוא רכב חדש שנקנה + 2 לקוחות שמעתה קונים חלקים מהיצרן.

פורסם

יפה אמרת, רכב שנגנב זה פרנסה ליצרנים.

ובאמת שאני רוצה שיגנבו לי את האוטו אז בבקשה תחזיקו לי אצבעות. אני מחנה אותו עם שלט סע לשלום המפתחות בפנים!

haters will hate

פורסם
יש מחשבים עם ANTI THEFT מובנה בתוכם, מה שעושים בד"כ, זה פשוט להחליף מחשב עם מחשב זמני ששולח פיקודים סטנדרטיים לכל היציאות שלו. יש כבר כלים גנרים לחלוטין לפי מה ששמעתי ומתאימים לעשרות רכבים. רק חסר מערך שירות לקוחות לגנבים.

אין שום בעיה לפרק קודן ואימובילייזר עם כמה כבלים ארוכים ופשוט לעקוף אותם.

ההנעה עצמה היא פשוטה מאוד.

אגב בחניה של הסינמה אין מצלמות וגם אם הייתה שם מצלמת HD, בלילה, לא היית מזהה אף אחד.

יודע מה, גם אם היית מזהה, רוב הסיכויים שהמשטרה לא תתאמץ בשבילך (לא מאשים אותה, מאשים את בג"ץ).

יש המון פתרונות טכנולוגיים למנוע גניבות רכב, אבל אנחנו שוכחים, שרוב ההגנות הן למראית העין בלבד בכדי שהיצרן יצא "צדיק".

גניבות הרכב מניבות ליצרנים מיליארדי דולרים בשנה. רכב נגנב הוא רכב חדש שנקנה + 2 לקוחות שמעתה קונים חלקים מהיצרן.

אני לא מדבר על קודן או אימבולייזר... זה ידוע שלא בעיה לפרק אותם, העניין איך ניתן להניע את הרכב? זה כמו בסרטים שמוציאים שני חוטים ומתניעים או משהו בסגנון?

בקשר לרכב שלי אני לא חושב שזה אפשרי ממש בהתחשב למיקום של הסוויץ' בין המושבים שמצריך פירוק של כל הפלסטיק כולו.

פורסם
סיומת 61 לשנתון 05/06? הרכב שלי עלה באוקטובר 2008 על הכביש והוא עם סיומת 61. ואם האחראי משמרת לא עשה כלום למה לא הודעת למשטרה?

אז יכול להיות שאתה מהאחרונים שקיבלו 61. יש מספרים שמקבלים יותר משנתון אחד או שניים.

שנתונים 05/06 גם קיבלו 59 ו-60. אבל לא משנה זה לא העניין פה אלא העניין שרכב עם שנתון מאוד ישן קיבל מספר רישוי של שנתון חדש.

האפשרות היחידה שרכב זה לא גנוב היא שאותו רכב עבר רישוי מחדש לאחר שהוא היה מונית, וקשה לי להאמין שרכב זה היה מונית...

• תוכן חדש...