Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות נסיעה לחו"ל, אני צריך לקבל החלטה:

למכור את האוטו או להקפיא את הרשיונות לתקופה לא ידועה מראש?

האוטו במצב מעולה ואחרי יישור קו רציני אז קצת כואב לי למכור אותו במחירים שיכולים להציע לי.

אני יודע בוודאות שלפחות 3 חודשים אני בצ'ילה עם פרוייקט ספציפי, ואחר כך אני אראה לאן אני מתקדם (לא בחזרה הנה בינתיים, זה בטוח).

אז כעקרון אני עוזב לפחות לשנה בוודאות של 100%.

יש הצדקה למכור אותו?

בשביל לקנות שם את הרכב שאני רוצה אני צריך בסביבות ה15000-20000 ש"ח, אז זה בעצם איבוד של המון כסף אם אני מוכר בפחות ממה שרציתי במקור.

בנוסף, אני לא יכול להשאיר אותו לאף אחד במשפחה כי לכולם או שיש רכב חדש או שהם לא נוהגים על הילוכים.

אני מוכן לקבל הצעות...

DSCN2541.JPG

IMG-20111109-00118.jpg

DSCN2542.JPG

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מציע לך למכור את הרכב לקונה הפוטנציאלי הראשון מבלי לחשוב פעמים גם אם יציעו לך סכום כסף קטן ממה שאתה מבקש.

על רכב לא מרווחים אלא רק מפסידים לפעמים פחות ולפעמים יותר.

לך תדע אולי בעוד שנה לא יהייה לך לאן לחזור :-(

איזה כייף לי :)

פורסם

להקפיא, להשאיר ייפוי כוח למכירת הרכב אצל קרוב משפחה. ככה גם תוכל להשאיר אותו אצלך, וגם במקרה הצורך למכור בזמן שאתה בחו"ל אם תרצה.

בכל הנוגע לרכבים אחרים, הייתי אומר לך למכור מיד.

טווינגו במצב באמת טוב- נדיר כמו פוליטיקאי דובר אמת. לשמור.

פורסם

גם סוזוקי באלנו ידנית מאוד קשה למצוא, אז צריך לשמור אותה ?

פרנקוס, לא מדובר באיזה יצירה מוטורית ייחודית (בלי להעליב), תמכור אותה גם אם תפסיד עליה קצת כסף, עדיין תקבל עליה היום יותר ממה שתקבל עליה בעוד שנה.

עם כל הצער על הכסף שהשקעת בה ביישור הקו, העמדת רכב למשך שנה לא תשביח אותו אלא לרוב תיצור נזקים חדשים (גומיות שללא תנועה יאבדו את גמישותן ויקרעו, שמן מנוע שללא תנועה גם עשוי לגרום נזקים ועוד שלל דברים).

כשעזבתי את הארץ היתה לי דילמה הרבה יותר גדולה, לי היתה בזמנו פז'ו 106XSI שהשקעתי בה המון כסף (קניתי את המכונית ב-20K שקלים, שמתי עליה את אותו סכום בשיפורים ואחזקה) כולל החלפת מנוע וטיפול בכל נקודות התורפה של הרכב, לא יכולת למצוא בארץ רכב שמור כמו שלי, אפילו הצבע היה מושלם ומקורי.

כשידעתי שאני עוזב לא השתהיתי עם המכירה, מיד שמתי שלט על הרכב, קיבלתי קצת מעל המחירון ושחררתי את הרכב, אין מה להתחבר לרכב יותר מדי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ביד 2 אין לך מודעה . איך תמכור?

כאן פירסמת שאתה רוצה 10000 ש"ח.

במחירון יד 2 הוא 3600 ש"ח. כמה אצל יצחק?

אכן השקעת הרבה כסף 8800 ש"ח לדבריך.

כיוון שבתוך עמי אני יושב מקסימום שתקבל לפי דעתי 6000 ש"ח וגם זה למישהו שדלוק על טווינגו.

אז אל תקפיא רשיונות כי איך תציג את הרכב לקונה פוטנציאלי.

תשאיר לחבר ייפוי כוח + ת.ז שלך והוא ימכור , אם לא תצליח אתה למכור עד לנסיעתך.

להשאיר אותו סתם עד שתחזור לארץ אם תחזור בכלל , לדעתי לא מומלץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לך תדע אולי בעוד שנה לא יהייה לך לאן לחזור :-(

שששששששששש.... שישה לא ישמע אחרת הלך עליך!

מר פרנקוס, ההודעות שלך פשוט מצחיקות (במובן החיובי) אותי בכל בוקר.

נ.ב

אם נשארת איזה בירה או בריזר מהשרשור על המקרר, שלח לי אותה בדואר, תודה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יוסי תמכור תמיד אפשר לרכוש אחת חדשה.

שיפצת את הרכב בשבילך, ולא כדי להרויח על כך כסף.

תמכור אותה כאן, תרכוש לך בחול את הרכב שאתה רוצה, וברגע ששוב לארץ במידהועדיין נפשך לא תשקוט עד אשר תמצא טווינגו נסייע לך למצא אחת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא קשור לרכב מבחינה רגשית עד לרמה שקשה לי לשחרר.

זה לא בגלל שזה טווינגו אלא בגלל שזה הרכב הראשון שהצלחתי לעשות לו יישור קו כמו שצריך מההתחלה.

גם סוזוקי באלנו ידנית מאוד קשה למצוא, אז צריך לשמור אותה ?

פרנקוס, לא מדובר באיזה יצירה מוטורית ייחודית (בלי להעליב), תמכור אותה גם אם תפסיד עליה קצת כסף, עדיין תקבל עליה היום יותר ממה שתקבל עליה בעוד שנה.

ברור, פשוט כשקניתי לא תכננתי למכור אי פעם. רציתי שהיא תגיע אצלי לאספנות.

ביד 2 אין לך מודעה . איך תמכור?

ביד 2 שמים כשרוצים למכור באופן מיידי. לי יש זמן (למרות שאחותי עוזבת את הארץ עוד פחות משבוע אז יהיה לי אוטו אחר במקום זה.

פורסם

ברור, פשוט כשקניתי לא תכננתי למכור אי פעם. רציתי שהיא תגיע אצלי לאספנות.

?

זה משנה את כל התמונה

אז תקפיא ותמתין עוד 12 שנים וחדש ותהיה לך טווינגו אספנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם

יוסי, מבין לחלוטין את הסנטימנטים, אבל כשתחזור אתה תמצא פה רכב שתידרש עליו עבודה נוספת על כל מה שהשקעת.

בלי קשר למצבך אז, בכל מקרה הרכב הזה יעסיק אותך - או לטיפול יקר, או למכירה (כשהוא במצב פחות טוב).

חודשיים-שלושה - להשאיר. מינימום שנה? למכור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מוכר את האוטו. כבר יש חבר פורום שאיתו אני אפגש היום כדי שיראה את האוטו.

עד הנסיעה אני אשתמש בוולוו...

זה גם קוהרנטי בתוך הפעולה האקטיבית שלי של להיפטר מכל הרכוש החומרי לפני הטיסה.

פורסם

אם באמת יש לרכב ערך סנטימנטלי בשבילך ואתה בונה עליו לעתיד ויש לך איפה לאחסן אותו (לא ברחוב) , אז אין סיבה למכור.

אם אתה רוצה למכור, אז בוא נהייה ענייניים,

אף אחד לא יכסה לך את ההשקעה ברכב.לא תקבל פי 3 מהמחירון על טווינגו וגם לא פי 2.

לדעתי אם יגיע מישהו ויתן לך 3000 ש"ח , שחרר לו את הרכב וברח לפני שיתחרט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יוסי, המחיר שאתה מבקש עבור הרכב הינו לגיטימי וזו זכותך אבל בוא נחזור למציאות הכואבת. אכן השקעת סכום כסף גדול יחסית לערך הרכב אבל אל תצטער על זה מכיוון שנהנת מהרכב.

כפי שכתבתי קודם לכן אתה עשוי לקבל הרבה פחות ממחיר מחירון לא בגלל שהרכב לא במצב טוב אלא מכיוון שאין שוק לרכבים מהשנתון שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם
רציתי לשלוח לך בהודעה פרטית שהטווינגו עגלה אבל אני לא יכול כי אני צריך 25 הודעות בפורום לפחות

זיוני השכל שאתה כותב בפורום לעולם לא יביאו אותך לרף 25 ההודעות, מהסיבה הפשוטה שהמנהלים מוחקים אותן בטרם המכסה התמלאה.

תמשיך להציף את האתר הזה בספאם ונראה לאן תגיע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...