Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו אני מניח שאתה לא יודע איזה רכבים מתחבאים פה כשאתה אומר "רוב"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא התחלק הקלאץ', והגזמתי קצת אבל זה מעצבן שבגלל סטיגמות מפגרות עכשיו אני צריך לשקול אם ללחוץ כדי לא לגרום לפדיחות לצד מישהו מקארספורום שיסתכל עליי! (ציניות).

נ,ב הקורולה פותחת למאזדה 3 את הצורה. אל תתווכחו.אבל בימים החזקים שלה....

פורסם

נ,ב הקורולה פותחת למאזדה 3 את הצורה.

תגיד, אתה בטוח שאתה בן 19? כי אתה מתבטא כמו ילד בכיתה ג'.

קורולה פותחת למאזדה 3 את הצורה? Who the fuck cares?!?! :roll:

ומה זה ימים חזקים לאוטו?!

ואתה עוד בא בהצהרות שהקורולה שלך לוקחת את רוב הרכבים פה... :roll: :roll: :roll:

אתה בדיוק מסוג האנשים שמדברים עליהם בשרשור.

אלה שלוקחים את האוטו של ההורים ומרגישים שהם בפרארי.

תדע לך שעל הכביש, כשמסתכלים מהצד זה נראה פטתי ואידיוטי.

מאחל לך שזה יעבור לך מהר...

פורסם

לפי כמה מההודעות שראיתי פה, אם אין לי V8 מתחת למכסה מנוע ואשראי בצבע זהב בארנק, אסור לי להנות מרעש של מנועים כי אז זה יחשב לפוזה.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

מאיפה ההתנשאות המגעילה הזאת? למה בעצם לא להרגיש שאתה בפרארי במזדה ליסינג המסכנה של אימא?

מי אמר שאפשר להתלהב מנהיגה רק אם אתה בן 40 עם ב.מ.וו M5?

הבן אדם רוצה להתלהב מהקורולה, שיתלהב מהקורולה. לא מבין מה כואב לך כל כך.

אם יש משהו ממש פתטי זה אנשים שעוברים את גיל 22 וחושבים שכל מי שצעיר מהם הוא בהכרח מטומטם זב חוטם שצריך "להעמיד במקום".

פורסם

למה להתנשא? הבנאדם אוהב ללחוץ על הדוושה ולראות את המחוג מגיע לאדום. אז הוא נוסע במזדה, אז מה? יום אחד הוא יהיה בוגר וחכם ובעל מכוניות על כמו שלכם. בינתיים הוא אוהב לעשות רעש.

גם אני, כשאני נוסע במשפחתומטיות 1600 לא מניח להן עד שהמחוג על 6000. רק ככה זה זז. קצת. אז מה? אני יודע שבעיניכם זה נראה מגוחך. תתגברו.

אולי במקום להתנשא עליו תענו תגובה עניינית?

ולפותח השרשור - אין שום בעיה חוקית תאורטית. אבל כאמור, מעשית, נהיגה בקלות דעת זה משהו ששוטרים אוהבים. עדיין הם צריכים להסביר למה הם חושבים שנהגת בקלות דעת. וזה לא תמיד קל.

תתמקד בלהרעיש כשאין שוטרים בסביבה.

אסף.

פורסם

אני סתם הגזמתי עם העניין של הקורולה(בקשר למאזדה 3 אפשר להתווכח) אבל ברור שיש פה רכ בים שונים וחזקים יותר, אבל התכוונתי לעניין בדיוק מה שאמרת, נראה פתטי ואידיוטי. תגיד לי מה אידיוטי בזה?אסור לי ללחוץ? ואם אני רוצה לעקוף , אני לא אלחץ ו"אאנוס את המנוע" רק כדי שאחד כמך לא יסתכל?אני לא מתעצבן, פשוט אני מנסה להבין את ההיגיון הדפוק הזה.בדרך כלל הרעש הזה שעושים ללא צורך זה רק שיש חברים לידך או בנות לידך(לדעתי זה גם פתטי, כן כן) אבל כשיש צורך ורצון ואני לא מסכן אף אחד בכביש למה שאני לא אלחץ כי זה רק משפחתיט?

אנשים אני לא מתלהב מהקורולה, לדעתי לא הייתי בכלל צריך להזכיר אותה, זה סך הכל רכב סטנדרטי ומשפחתי ודי חזק לזמנה, אבל פשוט הבאתי כאן דוגמה אישית כנהג שנוהג ברכב משפחתית, אפילו מדי.

פורסם

על כזה דיון אומרים "עשו פיל מעכבר".

תודה רבה לאנשים שעזרו וענו תשובות קשורות וביניהם: asafk, Keyser, ExoduS, djyakini, itzik901.

פורסם
מאיפה ההתנשאות המגעילה הזאת? למה בעצם לא להרגיש שאתה בפרארי במזדה ליסינג המסכנה של אימא?

מי אמר שאפשר להתלהב מנהיגה רק אם אתה בן 40 עם ב.מ.וו M5?

הבן אדם רוצה להתלהב מהקורולה, שיתלהב מהקורולה. לא מבין מה כואב לך כל כך.

אם יש משהו ממש פתטי זה אנשים שעוברים את גיל 22 וחושבים שכל מי שצעיר מהם הוא בהכרח מטומטם זב חוטם שצריך "להעמיד במקום".

מה קשור התנשאות?! אתה יודע בכלל מה ההגדרה של התנשאות?

ולא אמרתי שכואב לי שהוא מתלהב מהקורולה, הדבר היחיד שפתטי לטעמי זה לכתוב שהקורולה

פותחת למאזדה 3 את הצורה. זו התבטאות ילדותית ולא קשורה לכלום. זה הכל.

מעבר לזה, אם עושה לו טוב לנהוג חזק שיעשה מה שבא לו.

וזה בלי שום קשר לפותח השרשור.

פורסם

אני בדעה שנהג טוב יכול ליהנות מכל רכב, בלי קשר לכוח או אם הוא מיועד לנהיגה ספורטיבית.

גם מולי היו מתנשאים פעם ואומרים לי שהרכבים שלי לא מספיק ספורטיביים בשביל לעשות איתם משהו, ואתמול אפילו צחקו עלי במפגש כי אמרתי שאני שוקל לקנות ניסאן פרימרה 2.2 ליטר ידנית טורבו (בחו"ל), ורק כי יש לה תצורה של משפחתומטית.

מצטער מראש מול חלק מהחברים שלי שלהם כן יש רכבים ספורטיביים והם חושבים שכל רכב משפחתי הוא עגלה, אבל זה לא נכון.

כיום כמעט כל רכב ידני יכול להרוג אותך ויש לו מספיק כוח (אוטומטי זה גבולי, למרות שבאופן אישי אני לא סובל אוטומט).

אנשים מתנשאים ומלגלגים כשמישהו נוסע במסלול עם וולוו ישנה ומצליח לזרוק תחת בצורה מדויקת.

מתנשאים כשמישהו מגיע למפגש עם טווינגו ושואלים אם זה עולה את הקסטל (כנ"ל עם הג'אסטי שהייתה לי, וכן, שתיהן עולות אותו על 90 קמ"ש).

מתנשאים על פיאט טמפרה עם פחות קילומטראז' משלהם, שבנסיעה לאילת היא הרבה יותר אמינה ונוחה (זה יחסי).

והכי מצחיק, מתנשאים כשמישהו נוהג על מרצדס עם 220 כוחות סוס, רק כי היא ישנה והמתלים שלה לא ספורטיביים (בקו ישר היא תאנוס אותם בכיף).

אז כן, יש רכבים שהם לחלוטין לא ספורטיביים אבל אפשר לנצל אותם כמו שצריך וליהנות מהם.

לא כולם חייבים רכב ספורטיבי (או אפילו חדש) כדי להרגיש טוב, וכוח זה לא הכל בחיים.

(אגב, יש מצב שקורולה ישנה מאיצה יותר מהיר ממאזדה 3. המאזדה לא נועדה להאיץ מהר ושוקלת יותר מוולוו ישנה).

פורסם
אני בדעה שנהג טוב יכול ליהנות מכל רכב, בלי קשר לכוח או אם הוא מיועד לנהיגה ספורטיבית.

אנשים מתנשאים ומלגלגים כשמישהו נוסע במסלול עם וולוו ישנה ומצליח לזרוק תחת בצורה מדויקת.

אין לכם מושג כמה הוא צודק..כשאני נוסע עם הוולו שנת 75 שדרך אגב היא "קצת" יותר חזקה מהרגיל אנשים מתנשאים אבל אחרי זה מורידים את הראש שרואים את התאוצה שלה.

ואין מה לעשות שאני עם הנביגטור ולוחץ אז רכבים מפנים את הנתיב.

לבחור עם הקורולה אין מה לעשות אני ימשיך לצחוק כשאני יראה מנוע 1600 צועק לאלוהים ב4000 סל"ד.

וזה לא נאמר מהתנשאות!

פורסם

eranatia2, בוא נסכם שכשאני אצעק עם הסופר לנסר אתה תצחק עלי שאני פוזאיסט, וכשאתה תלחץ עם הנויגייטור אני אצחק עליך שאתה מפצה על דברים אחרים.

Way down the lane away, Living for another day

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...