Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות מיצובישי כריזמה ודייהטסו שרייד

siryass
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בחיפושים אחר מכוניות שיש לי תקציב אליהם, נתקלתי ב2 שאהבתי:

מיצובישי כריזמה

מנוע 1600

גיר אוטומט

שנת 98-99

113 כח סוס

דייהטסו שרייד

מנוע 1500

גיר אוטומט

שנת 97-2000

93 כח סוס

אני רוצה לציין שזה האוטו הראשון שלי, חשוב שלא יהרוג אותי בדלק אבל שלא יהיה עגלה.. ושיראה טוב יחסית לשנה (הכריזמה נראה טוב מאוד)

מה אתם ממליצים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכריזמה אחלה של אוטו, נוחות, סחיבה ושיוט מצויינים...

אחזקה יקרה: דלק, ותיקונים...

מניסיון לאבא שלי יש כזאת ופנים הרכב זה נקודת תורפה של הרכב הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי כריזמה 98 אוטומטית שקנה אותה ב-2001 ועד עכשיו החליף רק אלטרנטור! והרכב עבר 316000 ק"מ, ואבא שלי הוא מסוג האנשים שמחפשים כמה שיותר זול ולכן טיפולים לא נעשו בזמן וכאשר נעשו היו זה הטיפולים הכי זולים ובמקומות הכי זולים ועם חלפים הכי זולים ולמרות החיים הקשים שהאוטו חיי מיום ליום הוא עדיין נשאר נאמן באופן מפתיע לבעליו.

רק שהשמש עשתה את שלה כי האוטו לא ראה צל מימיו, אז כל הפלסטיקה שבורה, הדלתות נפתחות לפעמים כן לפעמים לא, חלונות חשמל לא עובדים בכל האוטו, והריפוד נראה ממש מושחט, אבל חוץ מנזקי שמש האוטו אמין ביותר, צריכת דלק סבירה של 1-12 בממוצע.

ממש ממליץ עליו, כי גם אני נהגתי עליו כמה שנים טובות, ואפשר למצוא אקסמפלים שמורים יחסית בלוח יד2 לא חסר מבחר.

תמורה מושלמת לכסף, עדיפות לידני שנת 99.

יש רק עוד אוטו שאמין באותה הרמה שאני מכיר וזה ניסן אלמרה 98-99.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...