Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפרלמנט :lol:

הודעה ראשונה שלי בקטגוריית הסאונד.

לפני פחות מחודש השתדרגתי לרכב מיצובישי לנסר קלאסיק דגם 2008 ( שנת יצור 2007) וברצוני לרכוש מערכת סאונד.

כרגע יש לי רדיודיסק PIONEER דגם-DEH1150MP ו-4 רמקולים עדיין של יצרן.

הדרישה- איכות סאונד טובה בשילוב באס נחמד אך מבלי להפחיד את השכנים או לגרום לי ללכת עם מכשיר שמיעה עוד שנתיים-שלוש. ( הכוונה איכות מעל ווליאום ). גודל הסאב (במידה ובכלל קטן ככל האפשר כדי לא לתפוס הרבה מקום בבגאג')

התקציב הוא עד 2500 ש"ח כולל הרכבה.

המתקין המליץ לי לא להרכיב 6X9 מאחורה כי הגודל הנ"ל לא מתאים לגודל המקורי וההרכבה תהיה או לא יפה או לא איכותית (רמקול גדול יותר מרשת ויבלוט ממנה).

ההמלצה שלו בפועל היא זוג קומפוננט 6.5 מקדימה + מגבר + סאב קטן.

מה שראיתי בפורום הקומפוננט המומלץ על ידי החברים הנכבדים הוא מורל טמפו 6. לגבי הסאבים והמגברים יש יותר התלבטויות.

מה דעתכם בבקשה?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

סטאפ מושלם :

1.מגבר HERTZ HE 4

2.קומפוננט מורל טמפו או הרץ DSK

3.סאב הרץ ES 300 \ ES250

התקנה כולל חיוווט איכותי סאונד קווסט + טבעות עץ

תמורה מושלמת למחיר ואם תוסיף עוד כמה מאות תקבל סט קידמי אכותי של מורל דוטק או הרץ ESK

פורסם

תודה רבה!

קראתי שיש גם אפשרות להתקין מאחורה זוג סאבים 6.5 אינץ במקום 1 גדול בבגאג', האם לחשוב על אוציה זו או שאפשרות זו פחות טובה ושאלה קטנה נוספת, במידה ולא, לאחר ההתקנה האם לנתק את הרמקולים המקוריים שכבר נמצאים מאחורה כדי למנוע עיוות צליל או להיפך, להשאיר אותם פעילים כדי שבן אדם שיושב מאחורה יוכל לשמוע מוזיקה ולא רק בס?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...