Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תהייה לי סיטרואן, רק כאשר האחרונה תקנה ע"י סובארו או טויוטה והמפעל יעבור ליפן :).

הם בדרך:

PSA Peugeot Citroën

Mitsubishi has been allied with PSA Peugeot Citroën since 1999, after they agreed to co-operate on the development of diesel engines using the Japanese company's gasoline direct injection (GDI) technology.[16] They united again in 2005 to develop the Peugeot 4007 and Citroën C-Crosser sport utility vehicles (SUVs), based on the Japanese company's Mitsubishi Outlander.[17]

Two further ties were established between the companies in 2008, first with the establishment of a jointly-owned production facility in Kaluga which will manufacture up to 160,000 Outlander-based SUVs for the fast-growing Russian market.[18] They are also collaborating in the research and development of electric powertrains for small urban vehicles.[19] Japanese newspaper Nikkei claims that Peugeot Citroën will sell the electric city car Mitsubishi i MiEV in Europe by 2011.[20]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי זוהי קללת "הצרפתיה שלא רוצה להמכר" הנפוצה.

במקרה שלי כחודש לאחר החלפתה של ה405 המיתולוגית, קרתה לי ת"ד עם, איך לא? 405 אחרת.(וכן היא הוחלפה בסיטרואן).

אולי סיטרואן זה מותג רדוף? :shock:

פחד אלוהים, שכן יש לי עכשיו עוד אחת :shock::shock::shock:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו הדרך של העולם להזכיר לנו מי הבוס.

היקום: "חשבת שהתוכנית שלך למכור פתאום את הרכב תצליח בלי בעיות? אולי כן, אבל הנה משהו קטן כדי שלא תתרגש יותר מדי..."

*נעל מלאה בקקה*

ככה אני רואה את זה.

אחרי שצבעתי את כל האוטו, קניתי פגושים חדשים, חידשתי את כל הפלסטיקים החיצוניים והבאתי אותו למצב שאני לא מצליח למצוא בו ריג'קטים (שזה נדיר אצלי), בדיוק באותו שבוע מישהי החליטה נצאת ברוורס מחניה ולשפשף לי את 2 הדלתות.

היקום: "אתה שמח שהרכב נראה טוב? חכה רגע - *נהגת יוצאת מהחניה* -הנה, מושלם!"

אני לא יודע עד כמה התיאוריה הזאת אמינה, אבל זה קורה לעוד הרבה אנשים.

לפחות ככה אפשר לצחוק על זה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פרררררררררררררר (הרעש של "יוסוף" רטוב במקצת).

ובכן, שוב פעם קולמוסו העדין של בגירה מוסיף נופך אלגנטי, רומנטי משהו, לשרשור.

זו הדרך של העולם להזכיר לנו מי הבוס.

היקום: "חשבת שהתוכנית שלך למכור פתאום את הרכב תצליח בלי בעיות?"

אני חושב שאין מצב שהיקום חושב שמישהו חושב שמכירת סיטרואן C5 היא משהו שמתקרב בכלל לדבר קל...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נשבע לך הייתי בטוח שפרנקוס פתח את הת'רד הזה.

בכל מקרה היקום לא מנסה להגיד לך כלום פשוט תנסה לחבר בין הגורמים :

תחפש בקירבת מקום רכב עם סימני שפשוף על הטמבון,

תמצא את הכלב בן כלב שחירבן לך ליד הרכב ותפגיש ביניהם [בן הכלב הראשון והכלב השני].

בכל מקרה יום מבאס אבל בטוח שאח"כ הכל עבר חלק, יש אמרה כזאת שאומרת שצרות באות בשלישיות .

אז עכשיו אתה מסודר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כולכם פיספסתי את הנקודה שהיקום מנסה נואשות להעביר, אל תקנה אלפא !

את המכה באוטו היית צריך לתקן ואז להרגיש פראייר שלא תהנה מזה כתוצאה מכך מוותר על הרכישה ונשאר עם הצרפתייה שלך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
כולכם פיספסתי את הנקודה שהיקום מנסה נואשות להעביר, אל תקנה אלפא !

את המכה באוטו היית צריך לתקן ואז להרגיש פראייר שלא תהנה מזה כתוצאה מכך מוותר על הרכישה ונשאר עם הצרפתייה שלך.

זו אפילו לא מכה, רק הכיסוי של הוינקר צד נשבר ויש מריחה דקה כזו של צבע שרק אני רואה אבל מעצבנת לאללה. אם היקום לא רוצה שאקנה אלפא ישנה, היקום מוזמן לקדם מכרזים מסוימים עד סוף השנה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...