Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רמת הבטיחות של האלטו נחותה ממכוניות אחרות בקטגוריה שלה (קיה פיקנטו, שברולט ספארק למשל).

חבל רק שהדיון הוא על המכניקה של הכשל ולא על אבדן חיי אדם בעוד תאונה מיותרת.

גם זו יופי של תשובה ,אהבתי את תגובותיך !

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הילד בג'אז נהרג בגלל שלא נתקו את כרית האויר??

ראבק, אנשים לא קוראים אזהרות ולומדים להשתמש ברכב שלהם?!?

הנוסעים באלטו יצאו בחיים והרכב עשה את תפקידו והגן עליהם. יכול להיות שזה מתוכנן כך שהסרן יתנתק בפגיעה חזקה.

ראיתי פעם סרטון על פיצ'ר בטיחותי של אאודי שבתאונה חזיתית קשה המנוע מתנתק מהרכב ונופל כדי לספוג את המכה, במקום להעביר אותה למרכב, אולי מדובר באותו עקרון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הילד בג'אז נהרג בגלל שלא נתקו את כרית האויר??

ראבק, אנשים לא קוראים אזהרות ולומדים להשתמש ברכב שלהם?!?

הנוסעים באלטו יצאו בחיים והרכב עשה את תפקידו והגן עליהם. יכול להיות שזה מתוכנן כך שהסרן יתנתק בפגיעה חזקה.

ראיתי פעם סרטון על פיצ'ר בטיחותי של אאודי שבתאונה חזיתית קשה המנוע מתנתק מהרכב ונופל כדי לספוג את המכה, במקום להעביר אותה למרכב, אולי מדובר באותו עקרון?

בynet היה רשום שההרוגה ישבה במושב האחורי של האלטו. לא יודע כמה הרכב עשה את תפקידו, מצד שני לא יודע אם היא היתה שורדת בתוך רכב אחר בקטגורייה דומה. מקווה שבאלטו לא חסכו במוטות הפלדה בדלת :?

עריכה: לאלטו 6 כריות אויר? זאת כרית וילון שרואים מאחור?

אגב, נראה שהג'ז דווקא עשתה עבודה טובה.

פורסם

אני חושב שזה חלק מחישוב הקריסה של החלק הקדמי בכל רכב. מארגנים למנוע איזה מן "כיס" שהוא יכול ליפול לתוכו וכך לספוג חלק מעוצמת המכה וגם לא להיחבט כנגד קיר האש ולסכן את יושבי הרכב בחדירה שלו לתא הנוסעים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

השאלה אם היא הייתה חגורה?

הגז ניראית טוב כי היא התנגשה במקום הפחות קשיח של הכלי הרכב הנגדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עריכה: לאלטו 6 כריות אויר? זאת כרית וילון שרואים מאחור?

באלטו 4 כריות בלבד, שתי כריות קידמיות לנהג ונוסע ושתי כריות וילון לנהג ולנוסע, בפיקאנטו לדוגמא 6 כריות אם אינני טועה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אכן לפיקנטו יש 6,ה2 הנוספות הם הגנה על פלג גוף התחתון יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי מה שנראה כאן שאובן חיי האדם הינה בג'אז, התקינו את כסא התינוק בלי לבטל את כרית האוויר.

מצטער מאוד

אם תסתכל מעט יותר טוב , תגלה שבמושב הקדמי של הג'אז יש אופנים של תינוק , כנראה שהתינוק ישב מאחור כמו שצריך,

למה סתם ללכלך.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתם טוחנים מים, אם הייתם קוראים את התגובות בלינק עם התמונות הייתם מגלים שלא נהרגה בתאונה תינוקת אלא חברתו של נהג האלטו שהיא באמצע שנות ה-30 לחייה, נהרגה מפגיעת ראש קשה.

מכיוון שכך נותר לי רק לשער שמה שהרג אותה זה אי שימוש בחגורת בטיחות כי בסה״כ 2 הרכבים לא ניזוקו בצורה של תאונה עם תוצאות טרגיות, למעשה הנזקים על הרכבים אפילו לא מצביעים על כך שהיא התרחשה במהירות מאוד גבוהה, להערכתי לא יותר מ-60 קמ״ש, אין פגיעות עמוקות ב-2 הרכבים, ולגבי הסרן שעף מהאלטו?

לדעתי שילוב של פגיעה מאוד מדוייקת בנקודת חולשה של חלק שכנראה מראש היה יכול להיות מתוכנן בצורה יותר מאסיבית.

מאחל למשפחת ההרוגה שלא תדע עוד צער.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפי מה שהבנתי ההרוגה ישבה במושב האחורי.

אני משער, אבל זה רק השערה, שהיא לא היתה חגורה, וזה לא בדיוק תרם

להינצלותה מהתאונה.

לגבי הסרן האחורי, זה יכול לקרות בכל רכב מכל סוג, ותלוי בעוצמת המכה, הכיוון והזווית שלה,

ולאו דווקא בגלל חוסן הרכב.

כבר יצא לי לראות מקרים שאיזה רכב קטן ומסכן עשה תאונה עם רכב חדיש ומפואר,

והרכב הקטן והמסכן היה עם מכה קלה, בעוד הרכב השני מפורק כולו.

כך שאל תמהרו לקבוע. ובלי קשר, האלטו הוא רכב בעל שיא הבטיחות, בזה אין ספק.

עריכה: תגיד לי עידן, מה אתה מעתיק תגובות בזמן אמת?! ;-)

פורסם
לפי מה שהבנתי ההרוגה ישבה במושב האחורי.

אני משער, אבל זה רק השערה, שהיא לא היתה חגורה, וזה לא בדיוק תרם

להינצלותה מהתאונה.

לגבי הסרן האחורי, זה יכול לקרות בכל רכב מכל סוג, ותלוי בעוצמת המכה, הכיוון והזווית שלה,

ולאו דווקא בגלל חוסן הרכב.

כבר יצא לי לראות מקרים שאיזה רכב קטן ומסכן עשה תאונה עם רכב חדיש ומפואר,

והרכב הקטן והמסכן היה עם מכה קלה, בעוד הרכב השני מפורק כולו.

כך שאל תמהרו לקבוע. ובלי קשר, האלטו הוא רכב בעל שיא הבטיחות, בזה אין ספק.

עריכה: תגיד לי עידן, מה אתה מעתיק תגובות בזמן אמת?! ;-)

אושרי,

כיום רכבים מתוכננים כך שיתפרקו בזמן תאונה זאת בכדי לספוג את המכה ולא להעביר אותה ליושבים ברכב.

אם תקח רכב ישן בן 30 שנה ומעלה בתאונה , הרכב נראה שלם לאחר התאונה אולם הנוסעים סופגים מכות לעיתים קטלניות,

ברכבים חדישים לפעמים אתה רואה נהג יוצא מתוך רכב שנראה הרוס לגמרי , וחוץ מהשוק של התאונה הוא בריא לחלוטין....

(למעט מחלת ביטוחיטיס כידוע... :wink: )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חדש בחנויות - 'מיתלגו' של סוזוקי מצורף תמונות מקוריות להרכבה בשלל צורות..

אתם באמת חושבים שברכב גרמני בנוי לתלפיות התוצאה הייתה פחות קשה?

G-D will give me justice

• תוכן חדש...