Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לאחרונה שאני רוצה לקנות רכב יש שנייה מבעלות פרטית(סאאב 9-5 שנת 2002-2004) וכעת אני מחפש מימון נוח של חברות הנותנות את המימון.

קראתי קצת על העניין ומה פחות או יותר צריך לבדוק אבל זה עדיין לא מספיק כי יש גם המון חברות שעושות את זה ולמעשה אין לי מושג מאיפה כדאי להתחיל לבדוק...

הרכב כמו שאמרתי יהיה סאאב 9-5 שנת 2002-2004 עם תקציב של עד 60,000 ש"ח לרכב עצמו, לא כולל הביטוח.

אני צריך קצת עצות מה כדאי לעשות ואיך להתנהל במקרה של רכישת רכב ממימון.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

לאומי קארד ורוב חברות האשראי נותנות הלוואות של 50 אלף באופן מיידי(לפני הפרסומות)-ממליץ לך לדבר איתם

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תהיה חכם - וגש ישירות למקום שאתה יכול לסמוך עליו, הווה אומר הבנקים/חברות אשראי. כנראה שתצליח לקבל מהבנק מימון טוב ואמין יותר מרוב החברות הפרטיות, שהן בסה"כ מהוות מתווך כי רובן גם ילוו את הכסף מהבנק.

* לסמוך - במובן שהחברה לא תעלם מחר כשהרכב שלך משועבד אליה, לא לסמוך בעיניים עצומות, כמובן.

פורסם

חשבתי על חברות אשראי אבל החסרון בחברות האשראי שההלוואות ממה שהבנתי תופסת מקום במסגרת האשראי ואז אתה מוגבל מראש, וגם ככה הרכב יהיה משועבד לאותה חברה במקרה של חוסר כיסוי אז זה לא באמת משנה איזה חברה במקרה הזה.

בקשר לחברות הפרטיות שנותנות זה נכון שאני לא צריך לסמוך עליהם, בדקתי קצת באינטרנט ולפי מה שראיתי לפני לקיחת הלוואה מחברה כזאת צריך לבדוק שיש אישור ממשרד האוצר וכו'

וגם עדיף כבר ללכת לחברות מוכרות וגדולות ולא חברות קטנות עם סיכונים של פיראטיות ורמאים למיניהן(שלא נדע)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כולם יתנו לך הלוואות , רק שעל הלוואות לרכב חדש תשלם פריים מינוס רבע אחוז

והלוואות לרכב ישן או לכל מטרה אחרת תשלם פריים + 4-7 אחוז......

זה המצב , בדוק!

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

אתה יודע מה הסיבות בדיוק שהפריים יהיה יותר גבוה ביד שנייה?

משהו שאתה מכיר מניסיון

• תוכן חדש...