Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כחודש מגבים קדמיים לגרנדה פונטו שלי , דגם של בוש אירו-טוין בבוש עצמו בראשון ליד קניון הזהב - 200 שקל!

לצערי לא מצאתי בשום מקום מגבים מתאימים כי יש להם חיבור של קליפס ברכב שלי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רוצה לעשות לך כאב לב, אבל גיסי עם גרנדה פונטו קנה לפני יומיים במוסך מורשה פיאט ברחובות מגבים מקוריים (לא יודע של איזו חברה) ב100 שקל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם לBMW המחיר הוא 150 ש"ח בערך, אני א זוכר במדיוק, אזל לפיאט אני מאמין שהמחיר צריך להיות לפחות דומה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
שאלה - מה אמור להיות טווח המחירים למגבים AEROTWIN של בוש לגרנדה פונטו? האם 200 ש"ח זה אכן המחיר או שאפשר להשיג בזול יותר?

שלום רב,

ניתן להשיג את המגבים שאתה מדבר עליהם במחיר של 100 ש"ח לערך..

גיא

1234567

פורסם

נצל"ש, ברשותכם.

אחרי שנתיים פלוס, המגבים הקידמיים של היאריס שלי הפסיקו לעשות את העבודה ומשאירים "קורי עכביש" על החלון. הגיע הזמן להחליף אותם. אינני יודע מה המידה של המגבים הקדמיים שלי, ואם יש למישהו המלצות על מקום לרכוש בו סט מגבים (אוטו דיפו זה בסדר?) שעושה את העבודה-תבוא עליו הברכה :-D

פורסם
נצל"ש, ברשותכם.

אחרי שנתיים פלוס, המגבים הקידמיים של היאריס שלי הפסיקו לעשות את העבודה ומשאירים "קורי עכביש" על החלון. הגיע הזמן להחליף אותם. אינני יודע מה המידה של המגבים הקדמיים שלי, ואם יש למישהו המלצות על מקום לרכוש בו סט מגבים (אוטו דיפו זה בסדר?) שעושה את העבודה-תבוא עליו הברכה :-D

איזה שנה היאריס?

1234567

פורסם

מתעלק: יש לי c4 וסט מגבים עולה כמעט 500!!

ומחזיק בקושי עד שנגמרים התשלומים..

ולא מצאתי שום דבר תחליפי בגלל הצורה המיוחדת שלהם, יש פתרון לעניין??

פורסם

כדי לדעת מה מידת המגב צריך למדוד את האורך של המגב בסמ ולחלק ב 2.54

ויש לכם את מידת המגב באינץ

קשה באימונים קל בים

פורסם
מתעלק: יש לי c4 וסט מגבים עולה כמעט 500!!

ומחזיק בקושי עד שנגמרים התשלומים..

ולא מצאתי שום דבר תחליפי בגלל הצורה המיוחדת שלהם, יש פתרון לעניין??

אני חושב שקצת הגזימו..

119 ויש לך זוג מגבים חדשים..

1234567

• תוכן חדש...