Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אך ורק דרך כביש 90 שחוצה את כל המדינה לאורכה. אני נסעתי לא מזמן עם פונטו 2005 מקרית שמונה לאילת עם עצירות בדרך, 7 שעות. צריכת דלק- חצי מיכל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בשמחה!

הקדשתי לך 10 שניות מזמני, בפעם הבאה כבר תדע לעשות זאת בעצמך!

(חוץ מזה שאני מאוד ממליץ, גם למי שמשתמש בנווטן GPS להחזיק ברכב מפת כבישים עדכנית מנייר)

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D7%9B%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%9C&daddr=%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%AA,+%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&hl=iw&geocode=Fe489gEdAoUaAikrX3Zk5jMcFTFGVEEdQ8VhGw%3BFaQDwwEd9lIVAikLXnkk43EAFTHb9ndV-JUd_g&sll=31.24724,35.269385&sspn=5.999651,8.470459&vpsrc=0&mra=prv&ie=UTF8&t=m&z=7

שים לב לנתיבים מוצעים

453 ק"מ, 4 שעות 51 דקות

כביש 6 וכביש 40

472 ק"מ, 5 שעות 1 דקה

כביש 6 וכביש 90

444 ק"מ, 5 שעות 13 דקות

כביש 90

תשומת ליבך:

ניתן ב"אפשרויות" לתכנן מסלולים שלא עוברים דרך כביש אגרה (6), אך מכיוון שאתה מתכוון לעבור בקו הזה באופן חד-פעמי, לא הייתי נותן משקל רב מדי לתשלום (כן הייתי מוודא שהחשבון מגיע ומשולם בזמן) שהוא כמה עשרות שקלים, אתה הולך להוציא פי כמה מזה באילת.

שני המחסומים שהוזכרו בנתיב הבקעה, משמעותם שהמסלול עובר בשטחים שמעבר לקו הפרדת הכוחות 1949, שידוע גם כ"קו הירוק" עם המשמע מכך. אבל ההוראות לא מחייבות נשק ורבים נוסעים בכביש הזה (והעיקר שכביש הגבול עם מצרים סגור לתנועה).

הכי חשוב לתכנן מקום להפסקה קצרה כל שעה וחצי!

תהנה!

פורסם

בנסיעה בדרך 90 תעבוד דרך שניים שלושה כפרים ערבים שיושבים על הכביש, כמו כן תראה מספרי רכב ירוקים. אני לא חושב שיש ממה לחשוש בדרך הזו.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כ-32 ש"ח לכל כיוון, כמזדמן, אם אתה נכנס בעין תות. אם תעשה מנוי וידיאו (מה שמאפשר להם לחייב את כרטיס האשראי שלך) תחסוך 4 ש"ח. באותה הזדמנות עשה מנוי וידיאו גם למנהרות הכרמל.

יש מחשבון באתר של כביש 6.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לשלם כסף כשניתן ליסוע בכביש 90 ללא עצירות, ללא רמזורים, ללא ניידות, ונוף שבטח ובטח יותר יפה מכביש 6.

fiat x1/9

פורסם

הבעיה בכביש 90 היא שאם אתה נתקע אחרי מישהו קשה מאוד לעקוף (וגם קצת מסוכן).

לפני שבוע נסעתי שם בלילה אחרי רכב שכור שלא עלה מעל 60 לאורך כל ים המלח, אחרי ייאוש ועקיפה מהירה פתאום הברנש חורש אחרי על 90 לך תבין.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני יכול לנחש שהוא לא הרגיש בטוח ליסוע מהר כשהוא ראשון בטור המכוניות בגלל החושך והוא בטח לא הכיר את הכביש, ברגע שעקפת הוא יכל לעקוב אחרי הפנסים האחוריים של רכבך ביתר קלות ולכן הרשה לעצמו ליסוע 90.

fiat x1/9

פורסם

מחזק לגבי האפשרות של כביש 70 עד עין תות, כביש 6 עד סופו, כביש 40 עד סופו (צמות קטורה) וכביש 90 עד אילת (ככה גם אין מקום לטעויות :wink:).

יותר בטוח מכביש הבקעה ויותר טוב מכביש הערבה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בצומת שיזפון בדרך כלל אין מחסום. המחסום מוצב באיזור שיקמה, ואז צריך לחזור את כל הדרך חזרה. אני משרת באיזור, אז אם מישהו מתכנן נסיעה ורוצה עדכונים על מה שקורה באיזור מוזמן לשלוח ה"פ.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
למה לשלם כסף כשניתן ליסוע בכביש 90 ללא עצירות, ללא רמזורים, ללא ניידות, ונוף שבטח ובטח יותר יפה מכביש 6.

ולא רק זה ,כל מכונית נוספת בכביש 90 מחזקת את חוסנה של החצר האחורית שלנו ,נוכחות זה בטחון .

פורסם
מומלץ מאוד לנסוע דרך הבקעה, אתה מגלה פתאום ש-ים המלח גדול יותר משחשבת

והנסיעה משם קצרה יותר, עם כביש בלי רמזורים, רק 2 מחסומים.

הוא התקצר המון מאז שנולדתי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...