Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגיע הזמן להחליף את הפאנל הממש ישן של פיוניר שלי שחייב לציין עשה עבודה מעולה אחרי שעבר איזה 4 מכוניות ואיזה 7 שנים.

עכשיו יש לי על הפרק את הקלריון VZ300 יד שניה שכבר התקנתי ברכב כדי לשמוע איך הוא נשמע ואני חייב להגיד שהוא נשמע מדהים!

או ללכת על הפיוניר 8350 שאם הוא יקנה הוא יקנה חדש ככה שאין לי את האפשרות להרכיב ולשמוע אותו.

מה שאני מעדיף בפיוניר על פני הקלריון שיש לפיוניר כרטיס זיכרון אבל מצד שני הקלריון פשוט איכותי.

מה שמפחיד אותי בקלריון זה שהוא יד שניה אבל הוא נראה שמור וחוץ מזה הבנתי שזה פאנל ששווה די הרבה.

מה אתם אומרים יד שניה על רמה או חדש ממוצע?

עוד שאלה קטנה הבנתי שאני יכול לחבר את האייפוד לUSB של הקלריון וניסיתי והוא פשוט לא קורא אותו אלא קורא אותו רק דרך הכניסה של הAUX שבה שומעים באיכות ממש גרועה.יש מאחורה יציאה שרשום עליה שהיא לאייפוד עם כניסה ממש מוזרה למישהו יש מושג אם זה אפשרי לחבר את האייפוד דרך הUSB ולא דרך הכניסה מאחורה?

פורסם

לגבי האייפוד אתה מחבר אותו לUSB עם הכבל של האייפוד כמו שאתה מחבר למחשב אין לי מושג מה זה היציאה מאחורה.

לגבי הרדיו דיסק ה8350 יותר מתקדם אבל אם אהבת את איך ששומעים עם הקלריון אז למה לא?

הייתי מציע לבדוק את הקלריון CZ500 אם אתה יותר בקטע של חדש ואהבת את הצליל של הקלריון.

פורסם

האמת שהיום אחרי יום שלם שהייתי עם הקלריון ושמעתי הרבה שירים לא כל כך היתלהבתי כי היו שירים ששמעתי את הסאב כמו שצריך וטוב והיו שירים שכאילו הוא מכובה,נכון שזה כיוון אבל עדיין לא בא לי לקנות מערכת שיקח לי חודשיים לכוון אותה.

אבל אני חייב להגיד שמבחינת איכות שמעו כל הזמן באיכות מעולה,עוד דבר מדליק בקלריון זה המסך שלו שיש את האפשרות לתמונות וסרטים למרות שעוד לא ניסיתי את זה עדיין.

יש מישהו עם ניסיון עם הדגם הזה כי לא מצאתי בארץ כמעט שום חנות שמוכרת את הדגם הזה אם מישהו יכול לתת לי עליו יותר פרטים ועוד קצת חוות דעת של בעד ונגד לגבי הקלריון והפיוניר זה מאוד יעזור לי.

• תוכן חדש...