Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה היא כבר למעלה משנה למכירה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

האמת?

אם הייתי מחפש רכב ספורטיבי בתקציב הזה אז הייתי שוקל לקנות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

במידה והוחלף המנוע בצורה מקצועית לאחד חדש ולא רק החלפה כללית אני לא רואה את הבעיה לקנות גם.

אבל לך תדע, אחרי מה שקראתי בשרשור של ישראלימו אני לא אתפלא אם היה משהו חאפרי.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה הבעייה פה?

המודעה מציינת שמדובר במכונית מהשכרה, ומספר הטלפון הוא המספר של ישראלימו. הקילומטרז' אז היה 38000 ועכשיו 45000. אני לא רואה פה שום דבר לא כשר.

:turn-l:
פורסם

באם ההחלפה היתה כראוי ומן הסתם המחיר יהיה נמוך יותר, יכול ומדובר בעסקה מצויינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פעם ראשונה שאני נתקל בשרשור המקורי ואני קצת בשוק מהתנהלות החברה! להתרשמותי ניסו להפיל על השוכר 80000 שקל עלות החלפת המנוע (איך זה נגמר אגב?). מחברה כזו לא הייתי קונה כלום.

פורסם

+1 מה באמת נסגר בסוף,אבל לקנות רכב ספורט מהשכרה? זה קניית רכב שעבר התעללות,ועוד עם S2000 ..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עכשיו קראתי את השרשור ההוא, אני רוצה לדעת אם אני היחיד שלא הבין איך אפשר לנסוע ברכב שהמנוע עלול להפסיק במהלך הנסיעה ? הבלמים בקושי יעבדו אם המנוע יתקלקל וזה די מסוכן. :?

• תוכן חדש...