Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה למעשה בכותרת.

נרשמתי ביום שישי האחרון, והתבקשתי לבצע "אימות" לכרטיס האשראי שלי.

נאמר שהכרטיס יחוייב ב-8 ש"ח (או מקביל במט"ח) ויזוכה לחשבון הפייפאל שלי לאחר האימות.

אני מביט באתר של כרטיס האשראי שלי, ואני לא רואה שום תנועה של פייפאל או של 8 ש"ח, או (ותודה לאל) שום תנועה חשודה כלשהי.

האם נכנסתי לאתר "SCAM" המתחזה לפייפאל?... :oops:

או שכך זה עובד ועליי להתאזר בסבלנות עוד מספר ימים? במיוחד לאור העובדה שהיום יום שני, ורוב העומס על האתרים הלועזיים הוא בימי שני (יום א' הוא השבת של הגויים האלה).

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בחשבונית הבאה שלך אתה תקבל חיוב של 8 ש"ח מפייפאל ויהיה לידו קוד כלשהו.

ברגע שתכניס את הקוד שתקבל בפירוט אשראי שלך - ה8 שקלים האלה יהיו טעונים כבר בחשבון שלך.

עד אז - אין ברירה אלא להמתין :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה לא חייב לחכות לחשבונית של סוף החודש, תוכל לבדוק את החיוב דרך החשבון שלך באתר חברת האשראי, החיוב לרוב מתבצע יום אחרי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם אתה לא מצליח לראות את החיוב באינטנרנט, פשוט תתקשר לשירות לקוחות של חברת האשראי ותאמר להם שאתה רוצה את קוד הפייפאל שלך הם יודעים במה מדובר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כמו שנאמר, בשורת החיוב מופיע גם קוד לאימות, באתר זה מופיע רק אחרי מס' ימים, או בחשבון החודשי.

האימות הזה נדרש ברכישות מעל סכום מסויים. אם משתהים יותר מדי עם האימות- החשבון יכול להיחסם (זה קרה לאחי).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אם תבדוק את סטטוס החשבון שלך לפני האימות תראה שכתוב UNVERIFAID

ולאחר האימות (אחרי שתכניס את הקוד ) הוא יהיה VERIFAID

זה לא מונע ממך להשתמש בחשבון , זה מגביל אותך אם אני לא טועה ל500 דולר בחודש

חוץ מזה, יכול להיות שמוכרים יעדיפו לעבוד עם לקוחות שהם וריפייד בלבד , לי זה לעולם לא קרה

פורסם

תודה רבה, עכשיו אני יותר רגוע! :-D

פורסם

עשיתי את זה הרבה פעמים.

אל תחכה, פשוט תתקשר לחברת אשראי תבקש נציג שירות ואז את הקוד פייפאל שלך, הוא ידע על מה אתה מדבר.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

כמו שאמרו - יכול לקחת מספר ימים עד שאתה רואה את זה באתר חברת כ"א.

מתעלק בשאלה לגבי יחס המרה במט"ח, הבנתי שיש כמה אפשרויות האחת חיוב בפייפאל בדולרים וחברת האשראי ממירה לשקלים והשני הוא המרה ע"י פייפאל (אם אני לא טועה).

מה משתלם יותר? כיצד מבצעים זאת?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
עשיתי את זה הרבה פעמים.

אל תחכה, פשוט תתקשר לחברת אשראי תבקש נציג שירות ואז את הקוד פייפאל שלך, הוא ידע על מה אתה מדבר.

תודה, יבוצע!

מתעלק בשאלה לגבי יחס המרה במט"ח, הבנתי שיש כמה אפשרויות האחת חיוב בפייפאל בדולרים וחברת האשראי ממירה לשקלים והשני הוא המרה ע"י פייפאל (אם אני לא טועה).

מה שאני מבין, זה שזה לא ממש משנה. בשני המקרים הכסף יומר לפי ערך המט"ח של אותו היום בו מתבצעת הפעולה, אולי עם סטייה של יום אחד, מה שיניב תנודות קטנות מאד בסכום הסופי (עשירית אחוז, וכולי).

http://www.bankisrael.gov.il/heb.shearim/index.php

פורסם

זה לא מונע ממך להשתמש בחשבון , זה מגביל אותך אם אני לא טועה ל500 דולר בחודש

חוץ מזה, יכול להיות שמוכרים יעדיפו לעבוד עם לקוחות שהם וריפייד בלבד , לי זה לעולם לא קרה

מוכרים כאלה יזכו לתואר הזוי היום\שבוע\חודש.

גם אני בסטטוס לא מאומת (UNVERIFIED) מאז שיש לי את החשבון (3שנים) ולא אימתתי משום שהכ.אשראי שלי הינו 8ספרות.

מתוך האתר :

Sending Limit Your Sending Limit is the maximum amount of money you can send through PayPal before you link and confirm your card. We ask users to complete this process to increase security for everyone.

Your Sending Limit is: $3,000.00 USD

Withdrawal Limit

Your Monthly Withdrawal Limit is the maximum amount of money you can withdraw each month from your PayPal account. Your Total Withdrawal Limit is the maximum amount you can withdraw from your PayPal account if you have not been verified. Once your Total Withdrawal Limit reaches a zero amount, your Monthly Withdrawal Limit will be zero as well.

Your Monthly Withdrawal Limit is: $500.00 USD per month

כאמור יש מגבלות לחשבון אבל הן לא קריטיות למשתמשים ביתיים שקונים חבילות קטנות או לא בכמויות מסחריות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עשיתי את זה הרבה פעמים.

בוצע בהצלחה, המון תודה!!!:mm_yeah:

פורסם
כמו שאמרו - יכול לקחת מספר ימים עד שאתה רואה את זה באתר חברת כ"א.

מאוד תלוי בסוג כרטיס האשראי שלך, זהות חברת האשראי והטבות שיש לך או אין לך בעסקאות מט"ח.

בגדול:

ישראכרט, כל סוגי הכרטיסים - עסקאות בדולר ארה"ב כדאי להמיר דרך חברת האשראי, כל דבר אחר דרך פייפאל.

לאומי קארד ויזה - כנ"ל.

לאומי קארד מסטרקארד - עסקאות באירו כדאי דרך חברת האשראי, כל דבר אחר דרך פייפאל.

כ.א.ל, כל סוגי הכרטיסים - אך ורק דרך חברת האשראי. הסיבה היא שחברת האשראי גובה עמלה של 2.5% (או פחות אם יש לך הסדר מיוחד - למשל מועדון הייטק זון 1%) על עסקאות חו"ל גם אם העסקה נקובה בשקלים (!!!) ולכן עדיף לשלם רק את העמלה הזו (ההמרה בשער יציג בניגוד לחברות האחרות שממירות בשער העברות גבוה) בניגוד להמרה בשער לא אטרקטיבי של פייפאל בנוסף לעמלה הזו.

ההבדלים הם אחוזים בודדים (2-3 לכל היותר) לכאן ולכאן, נכון שזה לא הרבה כסף אבל דין פרוטה כדין מאה ובשביל לבחור בכפתור הנכון באתר לא צריך לעבוד קשה, ועדיף שהכסף יישאר אצלנו בחשבון הבנק ולא יתבזבז על עמלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...