Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, איפה אני מגדיר את אופן החיוב? באתר של PAYPAL ?

כרגע ביצעתי הזמנה בלירה שטרלינג ולהפתעתי אני מגלה שהחיוב הוא לפי 5.99 במקום 5.81 (שער יציג), בנוסף אני מניח שחברת האשראי תחייב אותי בעמלה כמו שכתוב למעלה..

הכרטיס הוא בינלאומי (ויזה כאל אם זה משנה).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ברוך הבא לפייפל. תכיר: עמלות גבוהות תמיד היו ויהיו, במיוחד במטבעות שהם לא דולר אמריקני. גם בדולר יש עמלות מפוארות יחסית (7-8 אג' לדולר).

כדי לחסוך- תבקש מחברת האשראי שתמיר לך את הכסף לפני שהכסף יוצא לפייפל (לפתוח את הכרטיס לרכישות במטבע זר או משהו כזה, לא זוכר את ההגדרה) ואז העמלה תהיה על 0.5 אחוז לערך (כך זה אצלי- מסטרכארד).

אגב, חברת האשראי לא תחייב אותך בעמלה מפני שפייפאל חייבו אותך בשקלים והמירו בעצמם עם העמלות שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הכרטיס בינלאומי קרי חיוב יכול להתבצע במט"ח. (אני טועה?)

כיצד אני "אומר" ל PAYPAL שיחיבו אותי במטבע הקניה ולא המקומי? לפי Wil זה בלחיצה כפתור, איפה הוא?

פורסם

כשאתה מבצע את הקניה, נפתח לך דף של פייפאל לאישור התשלום בדפדפן.

בדף הזה יש קישור משהו כמו Conversion options.

שם אתה בוחר אחת משתי אפשרויות - המרה לשקלים (ובשיטה זו אתה יודע לפני אישור העסקה את הסכום השקלי המדוייק, רק זהירות, בכרטיסי כ.א.ל שותים לך עוד 2.5% כפי שהסברתי קודם), או ביצוע החיוב במטבע המקורי של העיסקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

או ! תודה רבה !

לפי הבנתי את ה 2.5% יקחו ממני בכל מקרה..

פורסם

בכרטיסי כ.א.ל (בלבד) משלמים את ה2.5% בכל מקרה.

ולכן אם יש לך רק כרטיס כזה ואתה לא יכול להשתמש בכרטיס אחר (של ישראכרט או לאומי קארד) כדאי לחייב במטבע המקורי.

הסיבה היא פשוטה: 2.5% לכ.א.ל תשלם בכל מקרה, אבל אם תבחר להמיר את העסקה לשקלים בפייפאל אתה תשלם גם עמלה לפייפאל. (שמסתתרת בתוך שער ההמרה בין המטבעות. בכ.א.ל ההמרה לפי שער יציג.)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

חיובים שבוצעו בכרטיס ויזה של כ.א.ל חויבו קצת שונה ממה שתואר פה:

1. חיוב שבוצע במטבע המקורי חוייב בעמלה של 1.1% (בהתאם להסכם שיש לי) והמרה לפי שער יציג.

2. חיוב שהומר ע"י PAYPAL לשקלים, ביחס המרה פחות טוב מהיציג, לא חוייב בשום עמלה נוספת מכ.א.ל.

עדיין כמו שנאמר פה כדאי לחייב במטבע המקורי ולשלם עמלה בלבד.

פורסם

1. אם יש לך הסדר של 1.1% מעל השער היציג זה בוודאות יהיה יותר טוב מהשערים של פייפאל.

2. מעניין שלא חוייבת...

• תוכן חדש...