Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נירא טוב,אבל אני מאמין שבארץ במחיר הזה אפשר להביא משהו יותר טוב..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

פעם ראשונה אני רואה חיווט שמגביר רמקולים :shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!

סוף סוף יצאה משהו שיכול לחסוך לי המון כסף. נגמר עידן של מגברים!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

חחחחחחחחחחח.... הבדיחה עלי..........:-P :-P :-P :-P

מה שהתכוונתי שיש בערכה גם חיווט לרמקולים

אז עם לא ההיתי ברור מספיק.....

המגבר הוא מגבר 5 ערוצים של היפוניקס.

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך את הקבל.

למה לא לקנות חוטים לפי אורך וכך אתה יכול לבחור את האיכות והכמות של כל רכיב ורכיב?

אתה תוכל לרכוש ערכה קאסטום טובה מאוד במחיר של 500 ש"ח בערך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבעיה היא שאין לי מושג מה אני צריך ופעם אחרונה שהתקנתי מערכת יצא 1000 ש"ח חיווט שכבר בזמנו נראה לי מוגזם וגם אין לי מושג מה דחפו לי.

וברגע שראיתי שיש קיט שלם שכביכול מכיל הכל והמחיר נראה סביר אז חשבתי.... למה לא. ולפי מה שקראתי החברה הזאת נחשבת בסדר גמור.

השאלה היא עם אני צריך את כל הדברים שיש שם (קבל אמרת שלא - מה התפקיד שלו בכלל?)?

כמו שאמרתי - יש לי מגבר אחד 5 ערוצים, 4 רמקולים (לא קומפוננט) וסאאב.

שורה תחתונה - צריך את כל הדברים שם? שווה להשקיע את הסכום הזה?

פורסם

בוקר טוב

עסקאת הקיט שאתה מתכנן היא ממש מיותרת ואני גם חושב שעלולה להיות לך הפתעה לא נעימה בחישוב המס

לאחרונה שלטונות המס החלו להקפיד מאוד ובהחמרה יתרה על תוספת המס של 19% על הערך הסופי (מוצר +הובלה) של כל מוצר שהוא מוצר ייעודי לרכב ובכלל זה גם קיטים להתקנה

כך שלפי החישוב שלי אתה מתקרב לתחום ה 1000 ש"ח

בעוד שבמרכזי התקנה מכובדים ומקצועיים יחייבו אותך סכום דומה לחיווט טוב הכולל מחיר ההתקנה בתוכו (אני מניח שללא הקבל שבמקרה של המגבר שלך הוא די מיותר בשלב הזה) שכולל עוד שני זוגות RCA שאתה צריך ושאינם כלולים בקיט שאתה מתעתד להזמין

מעבר לכך קיט 4 גיי"ג אמיתי מקורי איכותי ביותר ומלא (ללא קבל) עולה בארץ בסביבות ה 400 ש"ח כשתוספת של עוד שני זוגות RCA טובים וברמה סבירה שמספיקה בהחלט לסטאפ שלך יעלו בין 180 ל 250 ש"ח (אני לא מדבר על RCA זבל ולא על RCA סופר דופר אלא על RCA טוב ממוצע ומותגי ובהחלט מספיק איכותי)

לפרטים נוספים אשמח לעזור

דרור

פורסם

דרור

תודה רבה. ברגע זה חסכת לי את כל ההתעסקות עם זה.

אם התקנה וחיווט יצא לי 1000 ש"ח אני יהיה מרוצה.

אתה במקרה מהצפון?

• תוכן חדש...