Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה עלתי לי השאלה לפני המון זמן ולא זכרתי לשאול במידה ויקרה לי מקרה,מה אני אוכל לעשות עם זה.

רשות לי ברישיון שאני חייב להרכיב משקפיים או עדשות מגע בנהיגה,עכשיו משקפיים אני לא אוהב ואפילו די סובל איתם,לפעמים אני מרכיב עדשות מגע וגם נוהג איתם (לא קבוע,המספר ממש נמוך).

השאלה שלי היא- אם שוטר עוצר אותי ואומר לי למה אני נוהג בלי משקפיים,ואני עם עדשות,אם אני אגיד לו שאני עם עדשות יש סיכוי שהוא לא יאמין לי ויגיד "אתה עובד עלי?" או איך הם בודקים את זה שאני לא אפול ויקבל דו"ח על משהו שאני כן נוסע איתו בכביש.

תודה.

Scan Speak

פורסם

באף אחת מהפעמים שעצרו אותי לביקורת לא שאלו אותי למה אני בלי משקפיים ולא הייתי צריך להסביר להם שאני עם עדשות.

כנראה זה לא ממש מטריד אותם,אז אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג.

V5

פורסם

אם יבקש ממך להוריד, אז תגיד לו שאין לך את החומר שמנקה אותן לפני ההרכבה ואז אתה תראה מטושטש.

גם אותי עצרו הרבה פעמים ואף פעם לא שאלו למה אני בלי משקפיים.

שונא גזענים !.

פורסם

נעזוב משטרה

במקרה של תאונה חברת הביטוח "תשמח" לגלות שנהגת ללא משקפיים / עדשות מגע כדי להעיף את תביעתך לפח האשפה.

אתה מסכן אותך ואת שאר משתמשי הדרך!!

עכשיו אני מבין את הסמלון שלך. ממש רזה:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שוטר לא יכול לבקש להוציא את העדשה?

הוא לא יכול לדרוש לעשות זאת במקום לאחר שבית המשפט קבע כי זו דרישה לא סבירה בגלל תנאי הגיינה.

אולם אם יש לו חשד סביר שהנהג לא מרכיב עדשות מותר לו לעכב אותו לתחנה כדי לאפשר לו שם להוציא את העדשות לצורך הוכחה.

פורסם

במקום ליילל - הכי פשוט להרכיב את המשקפיים או את עדשות המגע, ולא לחפש תירוצים מה להגיד לשוטר וכו'.

למה לחכות ל"יום הדין" כמו שרשם ישה, ולראות אח"כ בעיות מהביטוח ?!

alfa 156 2.5.

פורסם

חברה אני לא אמרתי שאני נוסע בלי משקפיים\עדשות,אין לי מושג מאיפה לקחתם את זה.

שאלתי למקרה ש...תודה לכם,הבנתי את התשובה.

ישה-היא רזה בסמלון,לא?:lol:

Scan Speak

פורסם
חברה אני לא אמרתי שאני נוסע בלי משקפיים\עדשות,אין לי מושג מאיפה לקחתם את זה.

שאלתי למקרה ש...תודה לכם,הבנתי את התשובה.

ישה-היא רזה בסמלון,לא?:lol:

זה נלקח מהבנה של הקטע (המודגש) הבא

שלום אז ככה עלתי לי השאלה לפני המון זמן ולא זכרתי לשאול במידה ויקרה לי מקרה,מה אני אוכל לעשות עם זה.

רשות לי ברישיון שאני חייב להרכיב משקפיים או עדשות מגע בנהיגה,עכשיו משקפיים אני לא אוהב ואפילו די סובל איתם,לפעמים אני מרכיב עדשות מגע וגם נוהג איתם (לא קבוע,המספר ממש נמוך).

השאלה שלי היא- אם שוטר עוצר אותי ואומר לי למה אני נוהג בלי משקפיים,ואני עם עדשות,אם אני אגיד לו שאני עם עדשות יש סיכוי שהוא לא יאמין לי ויגיד "אתה עובד עלי?" או איך הם בודקים את זה שאני לא אפול ויקבל דו"ח על משהו שאני כן נוסע איתו בכביש.

תודה.

משמע - שמכיון שמספר המשקפיים שלך נמוך (להבנתך, אך לא כפי שחשבו במשרד הרישוי) ןמכיון שאתה דיי סובל איתם. אזי מייד פעם אתה מרשה לעצמך לנהוג ללא אמצעי תיקון הראיה כפי שקבע המחוקק.

פורסם
נסעתי עם נהג שהרכיב עדשות מגע, ובבדיקה השוטר הורה לו לקרוא את הכיתוב על שלט מרוחק.

ממש בושה וחרפה, השוטר מחלטר בתור רופא עיניים בזמנו הפנוי שהוא יכול להחליט מה החמרחק והגדול הסבירים לנהג עם עדשות לקרוא שלט? :evil:

פורסם

השוטר לא מחלטר הוא פשוט בודק מעשית אם הנהג עם עדשות מגע כפי שהוא טוען.

מה רצית שהנהג יוציא לו את העדשות ויראה לשוטר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...