Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, היה לי, או ליתר דיוק לבני, נסיון אישי שלימד אותו לקח:

הבחור עבר את בדיקת העיניים לקראת קבלת רשיון מהיגה ללא קושי.

כעבור מספר שבועות הנער לקה בדלקת עינים. רופא העיניים שבדק אותו קבע שהוא קצר ראיה וזקוק למשקפיים.

הבחור לא אהב את הרעיון, והשלים את לימודי הנהיגה ללא משקפיים. אפילו עבר בטסט ראשון.

רצה הגורל - ובנסיעה הראשונה עם ליווי, וכמובן כאשר הוא מקפיד על המהירות המותרת, עמד בדרך שוטר שהפעיל אקדח לייזר. אני הבחנתי בשוטר מרחוק, אבל הבן - לא.

באותו ערב הבחור שינה את טעמו, ירד לאופטומטריסט והתאים משקפיים, והוא לא מעז לנהוג בלעדיהם.

ועכשיו לצד המעשי - הרכבת משקפיים לא פוגעת בך, לא תפקע בקשרים החברתיים שלך ויכולה רק לעזור לך. בד"כ משקפיים לראיה מרחוק (עדשה מבדרת - דיופטר שלילי) אינן מפריעות לראיה מקרוב, כך שתוכל להרכיבן כל הזמן, גם בבית, בלי הפרעה - וכך גם לא תשכח אותן כאשר תזקק להן לראיה מרחוק. אני מניח שתגלה שהן משפרות לך גם את הצפיה בטלויזיה וכל מצב אחר המצריך ראיה מרחוק.

חוץ מזה - גם קוצר ראיה קל פוגע מאוד ביכולתך לנהוג בבטיחות, לכן אל תוותר על המשקפיים - בלי קשר לרשום ברשיון ובלי חשש מהשוטרים. מה שצריך להפחיד אותך הוא שלא תזהה מכשול או בעיה בדרך בזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השוטר לא מחלטר הוא פשוט בודק מעשית אם הנהג עם עדשות מגע כפי שהוא טוען.

מה רצית שהנהג יוציא לו את העדשות ויראה לשוטר

סליחה? השוטר מחלטר ועוד איך! על אותו משקל שוטר יכול לזמן אותך למשפט על מהירות מעל המותר בכך שהיסתמך על מד המהירות ברכב שלו כאשר נסע אחריך "בדיוק באותה מהירות שלך" או לחלופין להחליט שאתה נוהג שיכור כי הוא שאל אותך כמה זה שורש ריבועי של 37.99 ולא ענית לו מספיק מהר לדעתו :roll:

אדוני השוטר לא מאמין לנהג שהוא מרכיב עדשות מגע, קח אותו לתחנה ובדוק שם, עקב אותו לחצי שעה המותרת בחוק ובינתיים היתייעץ עם בכיר ממך במתנ"א מה לעשות.

אני לא צריך לתת פיתרונות לשוטר איך לבדוק את טענותיו, אבל אני בטח ובטח יכול להיתווכח על הגבול שבו נגמר שיקול הדעת של השוטר (שלצערי הרב ברוב המקרים לא גאון הדור) ומתחיל שלב ההוכחות במשפט.

אם שוטר ייתן דו"ח לנהג על נסיעה ללא משקפיים או עדשות מגע על סמך "בוא ותקרא מה רשום בשלט" כל עו"ד בשקל תשעים ירמוס אותו בבית משפט ואז מה קרה?

הנהג המסכן בזבז המון עצבים, בזבז את זמנו האישי (ואולי גם הפסיד ימי עבודה) והרבה כסף בגלל שוטר אחד אידיוט שלא צריך לקחת אחריות על מעשיו ומתחבא מאחורי הגוף המסריח שנקרא משטרת ישראל.

אם השוטר היה משלם מכספו האישי וממשכורת "העתק" שהוא מקבל עקב רמתו המקצועית והאישית נראה לך שהוא היה מרשה לעצמו להיתנהג ככה לאזרחים???

אגב, יש לא מעט שוטרים איכותיים הן מבחינת הרמה האישית והן המקצועית, הם לא אלו שעוצרים נהגים ושואלים אותם "מה רשום בשלט הירוק הזה"

פורסם
השוטר הורה לו לקרוא את הכיתוב על שלט מרוחק.

ממש בושה וחרפה, השוטר מחלטר בתור רופא עיניים בזמנו הפנוי שהוא יכול להחליט מה החמרחק והגדול הסבירים לנהג עם עדשות לקרוא שלט? :evil:

השוטר לא מחלטר הוא פשוט בודק מעשית אם הנהג עם עדשות מגע כפי שהוא טוען.

מה רצית שהנהג יוציא לו את העדשות ויראה לשוטר

לא מבין את הויכוח, אם לא קרא נס ונפלתם על השוטר שקורא, אפשר להמציא מה שרוצים ב"קריאה" מהשלט.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...